Mænds modenhed

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18418
  Wix
  Deltager

  Hvornår bliver mænd modne? Er det biologisk eller ligger det i opdragelsen at mænd ofte bliver senere modne end kvinder? Og hvad er med til at modne en mand ? Et familiemedlem indrømmer, at hun opdrager sit søn og datter meget forskelligt, selvom det ikke er hendes intention bevidst. Selvom hendes datter er den yngste, forventer hun mere af hende end end af sin søn.

  #18419
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad mener du helt specifikt ?
  Er det en problemstilling du selv sidder i?

  Drenge bliver senere modne end piger – men mener da ikke det er et problem i voksenalderen.
  Nogle bliver jo aldrig “voksne” – der skal være plads til lidt barnlighed, selv om man er voksen – drengerøv mm. eller hvad man nu kalder det.

  #18420
  Wix
  Deltager

  Eva Marie. Jeg skriver om voksne mænd. Jeg er kæreste m en yngre mand som jeg har skrevet i en anden tråd og det kan jeg godt mærke indimellem. Jeg har ellers altid haft kærester, der var ældre end mig. Desuden så jeg programmet Riising og mor, hvor moderen i sidste afsnit bliver så rørt over hendes søns omsorg for hende og nævner at, hun kan mærke, at han er blevet moden. (Han er vel omkring 38 år og hun 74 år)
  Og så det familiemedlems udtalelse om hendes opdragelse af hendes børn (begge børn er voksne i dag) Jeg har ikke selv søskende, så kender ikke til det m forskel i opdragelsen.

  #18423
  Eva Marie
  Deltager

  Tror der er stor forskel på hvem man er som person. Jeg vil da hellere have en umoden lidt yngre mand end en tør kiks:)
  I mine øjne så giver det lidt krydderi i forholdet, når man bliver rusket op i af en “barnlig” kæreste.
  Jeg føler mig f.eks selv 10 år yngre end der står på min dåbsattest ha ha – derfor er en 10 år yngre mand for mig et plus – andre kan jo have det på andre måder….

  #18424
  Wix
  Deltager

  En tør kiks har jeg vist aldrig rigtig prøvet 😉 Jeg opfatter bestemt heller ikke ham Riising, som en tør kiks selvom han skulle være blevet moden.

  #18425
  lillehjerte
  Deltager

  Det kommer an på hvilke parametre man måler modenhed på. Er det på en høj emotionel og social målestok (EQ og SQ) eller er det på hvordan han planlægger og tager ansvar eller en kombination?

  jeg har engang læst at pandelapperne når de vokser sammen, så har man en person som formår at være mere moden. Hos kvinder sker sammenvoksningen noget tidligere end hos mænd. Hos mænd sker den nok først omkring 40 års alderen.

  Eva maria hvad lægger du at være barnlig kontra tør kiks? betyder det at du foretrækker en impulsiv mand frem for en intellektuel mand?

  #18426
  Eva Marie
  Deltager

  Lillehjerte – jeg tænder simpelthen ikke på en alt for alvorlig mand.
  En alt for intellektuel mand er ikke lige min smag, måske fordi jeg heller ikke selv er af den store boglige akademiker type. Jeg hader at generaliserer, for selvfølgelig findes der også sjove professorer (tror jeg) 🙂

  En tør kiks er for mig en type der sidder begravet i sin egen intelligens, er bedre vidnede, og ikke kan se den store humor i noget. Det er livet alt for alvorligt til.

  En impulsiv barnlig mand, er en der kan lege, sige sjove ting, gøre noget uforudset, ja kort sagt, en der overrasker mig. Han skal selvfølgelig være seriøs i sit arbejde, med sine børn osv. men han skal også kunne overraske mig med fest i gaden.

  Det er bare sådan jeg er indrettet – heldigvis er mennesker forskellige.
  Så ja, jeg foretrækker en impulsiv mand kontra en intellektuelt mand.

  #18427
  Wix
  Deltager

  Intellektuel eller ej, jeg kan ikke se at det skulle have noget at gøre med modenhed eller ej. Jeg er selv akademiker, det er min kæreste og hans venner også. Så ingen tøre kiks her. Og alle kan være impulsive, mig selv inkl.

  #18429
  Wix
  Deltager

  Jeg har også hørt den med at kvinder bliver modne i start 30’erne mens mænd først bliver det i 40’erne. Men hvad er det der gør det ?

  #18430
  Anders
  Deltager

  Jeg vil meget nødig blive moden, det er slemt nok at skulle være fornuftig til tider.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.