Mænd????

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21070
  Kide
  Deltager

  Ja som overskriften lyder, så er jeg blevet forvirret over en mand (igen).
  For at gøre en kort historie lang, så mødte jeg en sød mand for lidt over 3 måneder siden. Vi bor i samme ejerforening og han havde set mig tilfældigt, en dag jeg kom cyklende. Vi fik øjenkontakt, men det var ikke noget jeg tænkte nærmere over. Det gjorde han til gengæld, da han har fortalt, at han følte sig meget tiltrukket af mig. Han kom så en dag og skulle købe nogle julestjerner af mig, et påskud for at tjekke mig ud, har han senere fortalt. Derefter skrev han til mig og inviterede mig hjem til et glas gløgg i december. Jeg var tilbageholdende på daten og det endte bare med et knus, da jeg gik. Derefter døde kontakten lidt, indtil jeg tog mig sammen til at invitere ham hjem, en måned efter. Den date gik godt og vi endte med at kysse og have sex. Efterfølgende så vi hinanden næsten hver aften og sov sammen, han gav udtryk for at han var vild med mig. Han blev efter 2 uger, sendt til Thailand med sit arbejde i to uger, men da han kom hjem, så vi stadig hinanden meget. Da han havde været hjemme i tre uger, blev han så sendt af sted igen, men denne gang i en måned. Vi skrev beskeder til hinanden flere gange om dagen, så alt føltes godt. Dog var der ikke så meget kontakt de sidste fire dage, men jeg vidste at han arbejdede meget.
  Da han kom hjem, sås vi naturligvis igen, det er nu næsten 14 dage siden. Vi hyggede i påsken, spiste morgenmad sammen og sad længe med kaffe og sludrede. Hele tiden har det været ham, der var mest opsøgende med hensyn til at være sammen. Selv når han var sammen med sine venner, har han skrevet til mig, for at lave aftaler senere. Han har mange venner og jeg har på intet tidspunkt, givet udtryk for at det var et problem. Faktisk har jeg også nydt, at kunne lave en masse af mine ting.
  Jeg har, da jeg tidligere er blevet brændt, været lidt forsigtig med at give mig helt hen, men har kæmpet min egen stille kamp, for at prøve at nyde det.
  I lørdags (5 dage siden) vågnede vi begge om natten, hvor han hev mig ind til sig, kyssede mig, holdt om mig og nussede mig, indtil vi begge faldt i søvn igen. Om morgenen havde vi sex og alt føltes godt. Mandag og tirsdag var vi også sammen og hyggede, onsdag gik vi en tur hvorefter han skulle til koncert med en ven. Så i går skrev han pludseligt om vi kunne snakke om os. Jeg kunne hurtigt regne ud, hvad det drejede sig om og ganske rigtigt, da han kom, gjorde han det forbi. Han fortalte at han ikke var det, hvor han kunne gå videre. Han spurgte så hvad jeg tænkte. Jeg sagde at jeg naturligvis var ked af det, men at der jo ikke var noget jeg kunne gøre ved det. Han sagde selv, at det jo var mærkeligt, når vi havde været så meget sammen, hvorefter jeg roligt sagde, at det var jo sådan det var. Så gik han og jeg er nu pisse forvirret. Egentligt ved jeg jo godt, at jeg nu bare må videre og at det er sådan det er. Men jeg er pisse forvirret, for der var ingen tegn på det, derfor føles det også på en eller anden uafsluttet. Jeg var ret cool, græd ikke og var helt rolig. Men for helvede hvor er det svært at forstå. Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med dette indlæg, men hvis nogen har noget klogt at sige, er i meget velkomne.
  Nå ja og jeg er 37, han er 42, ingen af os har børn eller været gift.

  #21071
  Eva Marie
  Deltager

  Du lyer som en sej kvinde 🙂 Tror han blev overrasket over din totale cool måde at håndterer hans break up…….
  Der er nok ikke så meget at være forvirret over – han har slået op med dig……men ja, mænd kan virkelig forvirre os mange gange – vi er jo så forskellige – det eneste jeg ved er at mænd er bedre til at kalde en spade for en spade, end vi kvinder er 😉 Så derfor mener han det han siger til dig.
  Måske var det sex og bekræftelse han fik hos dig, men at følelserne ikke rigtig var med – måske har han mødt en anden kvinde, eller også så er han bare ikke parat til forhold, når det begynder at blive mere seriøst?
  Det er svært at vide – men jeg synes du skal fokusere på dit eget liv – du lyder som en der sagtens kan finde en endnu dejligere mand, der vil dig 100%. Glem ham…….

  #21072
  Kide
  Deltager

  Jeg er heldigvis blevet sejere med årene 😉 Jeg har jo prøvet det en del gange før, at lige som jeg er blevet glad for manden, forsvinder han.
  Jeg ved at det er slut, han har meldt klart ud. Alligevel er jeg lidt forvirret over hans kontakt til mig. Jeg synes nemlig at det plejer at være sådan, at han begynder at trække sig inden, hvilket ham her bestemt ikke gjorde. Vi gik tur med hinanden i hånden i forgårs og kyssede på åben gade.
  Vi havde ikke sex hele tiden, kun omkring 2 gange om ugen. De andre gange lå vi bare tæt og holdt i hånden i søvne. Men måske var det bekræftelsen han kunne lide.
  Han skulle aflevere en nøgle og en bog i min postkasse, kun nøglen var der, så jeg frygter lidt, at bogen bliver afleveret personligt. Er ikke så sikker på, at jeg kan være cool hele tiden.

  #21073
  lillehjerte
  Deltager

  Mon ikke det udvikler sig til klassikeren, hvor han efter noger tid vender tilbage om I kan hygge lidt en aften. Hvad gør du så?
  Jeg synes det er de klassiske fortælling om en mand der lige skal ha et par gange og så rejser han ud i junglen efter nyt bytte. Manden rejser tilmed regelmæssigt længere tid til udlandet. Måske har han også noget kørende der. Ikke til at vide. Men med den alder han har uden børn er han måske også en hvileløs ungkarl man aldrig bliver klog på. Du er allerede godt på vej til at give slip på ham qua din adfærd ved hans breakup. Giv helt slip på ham og der vil nok dukke noget bedre op snart.

  #21074
  Kide
  Deltager

  Jeg ved endnu ikke hvad jeg gør, hvis han vender tilbage. Hvis han gør, vil jeg i hvert fald have at han mener det, selvom jeg godt ved, at ingen kan love noget. Han virker ikke som player typen. Han har vist været ret meget en nørd og ud fra de billeder jeg har set af hans venner, så ligner de bestemt heller ikke player typerne. De fleste er familiefædre. Det er forskellige steder han har været sendt hen, så jeg tror ikke at han har kæreste/kone i udlandet. Han plejer heller ikke at blive sendt så meget ud, det er bare ramlet sammen denne vinter.
  Det der forvirrer mig mest, er al den kontakt vi har haft. Normalt synes jeg at folk trækker sig lidt, når de ikke mærker følelserne mere. Men ham tog initiativ til at se mig næsten hver dag. Han skrev til mig om en koncert han havde været til, sendte videoklip fra den og skrev lidt om forsangeren. Alt dette i går morges, for derefter at ende det om aftenen. Det havde jeg nok ikke gjort, hvis jeg ikke gad personen mere. Jeg tænker at det ikke er normal adfærd, jeg har i hvert fald aldrig oplevet det før.
  Altså jeg ved godt at det er slut, men alligevel føles det som en dårlig drøm, nok netop fordi det føles så uafklaret.

  #21076
  lillehjerte
  Deltager

  Han mente det jo ikke første gang, så jeg tror ikke han på den mådekan ombestemme sig. Hvis han rejser meget møder han nok mange på sin vej. Om hans venner er familiefædre er ingen antiplayergaranti heller ikke hvis han var familiefar. I dag er der bare ingen garanti i uanset hvor godt det så ud i starten.
  Jeg tror han er til at smide væk.

  #21077
  Kide
  Deltager

  Du har desværre nok ret lillehjerte.
  Jeg vil prøve at smide ham væk, har i hvert fald ikke tænkt mig på nogen måde, at kontakte ham.
  Jeg så ham i går, han havde været ude at løbe, jeg kiggede tilfældigvis ud af mit vindue, men stod heldigvis så han ikke kunne se mig fra gaden. Han gik og kiggede op mod mine vinduer.
  Udfordringen bliver, at vi begge bruger samme område, når vi løber/går tur, så jeg undgår nok næppe at støde ind i ham. Jeg vil øve mig på et Jegeroverskudsagtigogkommetoverdig smil.

  #21078
  lillehjerte
  Deltager

  Du kan også løbe nye ruter. Så skal du ikke føle dig klar til hele tiden at lægge ansigtet i de rette folder.
  Gør noget nyt så han ikke får den plads i dine tanker han ikke fortjener.

  #21080
  Kide
  Deltager

  Vi bor meget tæt på hinanden, så jeg undgår ham næppe på parkeringspladsen, når jeg går ned ad vejen, går tur med hund osv.
  Jeg prøver at fylde mit liv op med andet nu. Det gjorde jeg egentligt også sammen med ham og heldigvis er 3 måneder ikke så meget, at der er en masse fælles minder.

  #21085
  Tintin
  Deltager

  3 md. det er vel det tidspunkt, hvor virkelighede så småt igen begynde at sætte ind. Efter den første overfladisk kontakt, og den efterfølgende hede nærkontakt, er det nu man begunder a stille sig spørgsmålet, om “is-this-the-one”?. Skal man gå hele vejen. Hus, Volvo etc. Jeg tror rigtig mange forhold stopper efter 2-4 md. når den ene part virkelig mærker efter. Hvad er der tilbage efter den første fysiske tiltrækning. Hvad har man lært om den andens person? Som 42 årig tror jeg, at man ikke ønsker at spilde tiden, men slutter, når den kun står på 99% følelser.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.