Mænd vs kvinder..

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3238
  Quinde
  Deltager

  Pyh.. hvor starter jeg.. bottom line er, at jeg har bragt mig selv i en noget følelsesmæssig udfordrende situation.. Har forsøgt at lade som om, at det ikke er tilfældet siden juli måned 13, men fakta er, at jeg er svimlende forelsket i en mand som jeg sikkert aldrig nogensinde kan få..
  Og det er i sig selv noget roderi..
  Det jeg har brug for lidt input til er.. kan mænd blive præcis lige så vanvittig forelskede som kvinder? Eller behersker de blot følelser bedre..?
  Hvad tænker du?

  #3242
  Anonym
  Inaktiv

  Jeg tror ikke, der er forskel på kønnene mht at forelske sig.

  Jeg har da mødt mænd, der var meget forelskede i mig.

  Men en forelskelse er jo for en stor del en projektion af håb. (Men det er ikke det hele. Der er det mystiske element. Man aner ikke hvor det kommer fra og hvordan man får øje på det. Men det er der – og der et eller andet sandhed i mystikken).

  Mht projektionen, så var det var deres drømmekvinde, som de syntes, at de så – men i virkeligheden var det bare mig. På et tidspunkt afslører det sig.

  Det gælder også den anden vej naturligvis.

  Hvorfor, Quinde, er det lige, at du gerne vil drøfte, om mænd kan forelske sig på samme måder som kvinder?

  #3263
  Quinde
  Deltager

  Tak for dit svar 🙂
  Jeg tænker blot.. nu har jeg diskuteret det jeg oplever i hvad der føles som en uendelighed med ham der er målet – og synes blot, at jeg til enhver tid fornemmer en anderledes tilgang hos ham.. uanset det rigtige faktisk bliver sagt.. hmm..
  Tror du har ret i, at der i følelsen er stor projekttion af håb – og dermed “går det vel over igen..” :-D.. også selv om det ikke øjeblikket slet, slet ikke føles sådan..

  #3266
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har også været forelsket på afstand.. jeg har bare været glad for at jeg overhovedet har kunnet forelske mig, så jeg ikke møder ret mange lækre mænd..

  jeg nyder følelserne og ved at de på et tidspunkt ebber ud igen 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.