Mænd sidst i 40'erne og kærlighed

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18990
  Glimmer77
  Deltager

  Hej 🙂
  Det er nok et mærkelig spørgsmål.

  Hvordan er mænd sidst i 40’erne tilgang til kærådighed? Hvordan viser de interesser? Tænker der er forskel på den måde en på 30 er og en sidst i 40’erne.

  #19000
  Eva Marie
  Deltager

  Sjovt spørgsmål:) Tror da ikke der er den store forskel – det er vel individuelt fra person til person.
  Måske er en person sidst i 30erne mere livlig i sengen end en sidst i 40èrne?

  #19001
  Tintin
  Deltager

  IMO må de tvære det samme. Ønsket om nærvær, interesse for dig, ønsket at hænge ud sammen, gestik, øjenkontakt mm. Jeg tænker at folk ændre sig med alderen, men at kan man lide at bruge sin tid med et andet menneske, så er det det samme gennem hele livet. Måske er man mere afmålt med alderen …. måske ikke. Kærlighed er jo netop kærlighed.

  #19043
  Go Happy
  Deltager

  Jeg oplever ingen forskel der skyldes mandens alder, men alene hans interesse og hvem han er som person. Nogle er meget tydelige og handelkraftige i kærlighed, andre er mere forsigtige og tilbageholdene. Men jeg har aldrig oplevet at en mand – uanset alder – lod mig være i tvivl om hans følelser, hvis han ville mig for alvor 🙂

  Ord er ord – se på hans vilje til at få tingene til at ske, og hans handlinger…

  Måske er det du mærker mere et tegn på, at den typiske mand i 30’erne søger kvinden der skal være mor til hans børn, hvor manden i slut 40’erne mere søger kvinden han skal blive gammel med 😉

  #19045
  lillehjerte
  Deltager

  det kommer meget an på deres verdenssyn om de er det ene eller det andet sted. Jeg har mødt mænd der var vidt forskellige i fht parathed og enten var over eller under 45 år. Så koklusionen må være hvilke grundværdier de har til tingene er noget af det som sandsynliggør om de er klar til – eller nogensinde vil blive det- til den seriøse kærlighed. Dem der ikke er vil rende formålsløse rundt fra den ene til den næste relation.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.