Mænd og skilsmisse og kærlighed

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21106
  hej hej
  Deltager

  Hej alle
  Efter at have kendt en mand i et par år,skete det så her i efteråret at vi var sammen og blev stormende forelsket og som i løbet af 3-4 måneder udviklede sig til en dyb samhørighed. Men men vi er begge gift. Han gik fra sin kone allerede efter en måned og flyttede også der, mens jeg gik efter et par måneder. Alt sammen dejligt men selvfolgelig ogsaa super hårdt. Vi er ikke i tvivl om at vi er hinandens livs kærlighed.Men da Han gik fra sin kone var det med et stort brag og mange konflikter , hvilket selvfølgelig resultere i nogle børn som har det rigtig svært (selv uden et brag er det svært) . Han valgte derfor og flytte hjem igen for at skabe ro for børnene. Han siger Det kun er for børnenes skyld og fordi det hele gik for hurtigt,. Vi aftalte selvfølgelig ikke at tale sammen og mødes, da Han havre lovet sin kone det, men allerede efter en 1 uge begyndte han at skrive igen og mødes et par gange til kaffe. Vi holder den straight og lader ikke som vi er kærester og undgår en masse søde ord og kys. Men vi siger da stadig søde ting og har berøringer,/knu og skriver sammen I timevis,. Det har nu stået på et par uger…
  Men jeg er i vilrede ,- Jeg elsker ham og vil Gerne vente på han får sagt ordentlig farvel til sin gamle familie,- men er Jeg naive og tro at Han flytter igen ? Han har selv sagt at han ikke ved hvor lang tid det tager at få ro på
  Jeres input er meget velkomne 😀

  #21108
  Eva Marie
  Deltager

  Du lyder som en utrolig rummende og sympatisk kvinde 🙂
  Det er ikke for at gøre dig ked af det når jeg skriver det her til dig, men han er gået tilbage til konen igen – de arbejder på at få ægteskabet til at fungerer igen.
  Jeg bliver så harm hver gang der er nogle der bruger børnene i en skilsmisse eller som undskyldning for egne handlinger – De har intet med det at gøre. Tror du virkelig ikke selv på at det kun gør ondt værre at han bor hjemme i et stykke tid for så at gå fra dem igen?? Han fylder dig med løgn desværre…..Og hvorfor må han ikke have kontakt til dig for konen – skriger det ikke lang væk, og får dine alarmklokker til at ringe, hvis ikke, så synes jeg du skal til at finde den indre kriger frem igen…….

  En skilsmisse gør ondt, også for børnene, men det er bedre at forældre lever lykkelige hver for sig end ulykkelige sammen….Jeg får sådan en lyst til at ruske op i dig – han kører rundt med dig desværre – Han er gået tilbage til konen, og har kontakt til dig for at have en i baghånden.

  #21111
  hej hej
  Deltager

  slet

  #21112
  Tintin
  Deltager

  Skal man gå fra hinanden, skal der ikke være utroskab IMVHO. Det har I ikke efterlevet, men I endte dog med at flyttet fra jeres respektive halvdele. Men med utroskalb blive det bare noget farligt rod. Hvor afklaret er man egentlig, når man har en fod i begge lejre? Hvis man går fra hinanden, uden utroskab, så tror jeg, at folk tvinges til en mere nøgternt eftertanke. Ligeledes tror jer, at der er mindre dårlig samvittighed og mindre vrede.

  Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor du tvivler på, om du skal vente på ham, når du skriver, at i er “hinandens livs kærlighed”. Hvis det var tilfældet, så kan du da ikke tvivle? Så måske er alting ikke som du tænker det, og det ved du inderst inde godt?

  Du spørger til hvad du skal gøre. Om vi har nogle råd.
  Jeg synes, at I er kommet utrolig dårlig fra start med jeres utroskab. Skider man på andre menneske, så kan de meget vel blive sure. Det kan I ikke ændre på. Er konen sur, eller er børnene kommet i klemme med et “brag”, så er det sådan det må være. Man kan ikke både blæse og have mel i munden. Har man tilmed valgt en dum ko af en kone, som bruger børnene, så ligger man også, som man har redt.

  Jeg synes naturligvis ikke, at konen kan tillade sig at være sur på en sådan måde, at børnene kommer i klemme. Alle kan forelske sig. Det er fair nok. Men personlig ville jeg miste alt for en utro ægtefælde, der har fusket bag min ryg i måneder. Jeg vil derfor alene fokuserer på at få et godt samarbejde omkring børnene, så de komme videre bedst muligt. Jeg kunne ALDRIG tænke mig, at ex’en flytter hjem igen. Jeg ville videre i mit liv. Derfor tror jeg ikke på hendes og hans forklaring. Hun er da ude efter ham (stadig glad for ham), og han er i uafklaret.
  Hvis du er hans kærlighed og fremtid, og det de alene bor sammen pga. børnene, hvorfor må han ikke ringe til dig? Hvorfor må I ikke ikke bruge et par aftener sammen om ugen hos dig?

  Mht. børnene så får de det ikke bedre af, at mor og far mistrives sammen. Jeg tror, at det er meget bedre, at skilsmissen ikke trækkes i langdrag, men at der derimod hurtigst muligt komme rene linjer og stabilitet, som børnene kan bygge en fremtid på. Hvis den ene part er afklaret, så skal man videre, med det sammen (din fyr er jo afklaret). Bruger konen børnene som afpresning eller til at straffe manden med, så skal han da slet ikke gå tilbage. Du kan måske svare på, hvad det helt præcist er, som han biddrager med til børnene, og som han ikke ville kunne biddrage med hvis I boede sammen?

  Jeg synes, at din fyr virker uafklaret og umoden. Han har ikke tænkt tingene til ende, og han tager ikke de fulde konsekvenser. De ting han aftaler holder han ikke. Han vil lidt af det hele, uden rigtig at ville noget. I burde nu være flyttet sammen for 4-5 måneder siden, og hus mm burde været sat til salg eller allerede solgt. Var I allerede sammen, så ville børnene allerede have een sikker base (jeres), frem for een usikker base, som de har nu. Hvorfor er han ikke skilt efter et halvt år, når han flyttede ud efter 1 md? Skal han bruge 5 år?

  Man bliver skilt hver dag, og der er naturligvist svært, hvorfor man kan lave forkerte valg. Var jeg i dine sko, så ville jeg, derfor være forstående, når jeg igen taler med ham. Men jeg vil spøge meget konkret ind til hvordan du kan hjælpe ham med at komme videre? Jeg vil spørge ind til, hvad det er han kan gøre for børnene nu, som han ikke kunne gøre, hvis I boede sammen. Endelig ville jeg gerne vide, hvorfor konen vil have ham i sit hus – hvis det alene er af praktiske grunde, så kunne I jo sove sammen 2-3 gange om ugen.
  Jeg vil ganske enkelt have nogle meget konkrete svar. Jeg vil have en dato for hvornår I bor sammen. Der skal ikke gå 2-48 måneder endnu, med at leger kernefamilie. Evner han ikke det, så er han historie.

  Jeg er meget enig med Eva Marie.

  #21116
  lillehjerte
  Deltager

  Det er ikke sikkert at eks konen har skabt konflikterne. Det kan ligesåvel være at han ikke har sagt hele sandheden. Da han gik fra hende kan det jo også være at hun fik det så dårligt at han var nødt til at flytte tilbage eller opdagede han trods alt alligevel elskede hende for højt. Det er svært at vide. Hvad jeg ikke synes er fair er at man i tråden stempler ekskonen som en mulig ko i det her. Jeg synes faktisk at den som bevidst går efter en gift mand i stedet burde ransage sig selv. Hvad er det man går ind og ødelægger for andre? Og hvorfor i det hele taget gå efter en mand som ikke er til at stole på og er illoyal? Burde man ikke søge andre steder efter en partner?

  #21118
  Eva Marie
  Deltager

  Lillehjerte, jeg læser det ikke som om at TinTin påstår at lige netop denne kone er en dum ko – jeg læser det som et eksempel på, at hvis en kone bruger børnene på at holde på en mand, så er det usmagelig. Det kunne jo lige så godt være omvendt 🙂
  Utroskab er IKKE ok – det tror jeg ikke der er mange der synes det er! Men når det så er sagt, så kan man jo forelske sig, også selv om man er gift – det kan man ikke selv styre, men man vælger selv hvordan man handler på det:)
  Jeg synes det går begge veje. Hvis jeg kunne have handlet anderledes under min x mands utroskab og skilsmisse, så havde jeg gjort det. Vi ejer ikke hinanden! Man kan ikke TAGE en mand eller kvinde der ikke vil tages, og jeg tror ikke længere på, at hvis man falder for en gift mand ( eller kvinde), så ødelægger man hans/hendes ægteskab, man kan ikke ødelægge noget der er ødelagt.
  Hånden på hjertet, så er der ikke mange der BEVIST går efter en gift mand – har man den adfærd, så må det handle om at vedkommende har et mindre værds kompleks………..

  • Dette svar blev ændret 4 år, 2 måneder siden af Eva Marie.
  #21121
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror at mange af de historier om vrede ekskoner der findes derude bunder i mænd der ikke tør sige sandheden og tage det fulde ansvar og konsekvens af deres handlinger. De har fundet ud af at det er godt at have i både pose og sæk. Jeg tænker det samme om denne historie. Han synes nok at begge dele er godt at have og vil ikke vælge. Men når han ikke vælger gør han jo bare løgnen større. En sådan mand er da ikke til at regne med eller værd at holde fast i.

  #21137
  Tintin
  Deltager

  Eva Marie har ret i hendes læsning af mig 🙂 Tak.


  @Lillehjerte
  jeg er helt enig. Jeg synes også, at den aktuelle mand vidner om en udtalt mangle på ansvar og evne til at kommunikere klart.
  Det værste er, at hans uduelighed, ultimativt ødelægger det for alle – incl ham selv. Måske tror han, at han kan tolde 2 bolde i luften, men han ender med ingen bolde.
  Naturligvis vil hans kone være vred, skuffet og meget andet dårligt. Når det er sagt, så fritager det ikke konen, for ikke selv at gennemføre en hovedrengøring. Det er altid svært og uretfærdigt, når det sårede part skal være den voksne, men det er klart i den såredes parts interesse, at skære igennem og komme videre. Det er derfor jeg altid fokuser på den såredes pars fremtidige handlinger. Man kan ikke bestemme hvordan andre menesker skal handle, men man ska selv bestemme hvor grænsen går. Man bestemmer selv, om man vil være et offer.
  Som bedraget konen tjener det ikke et fremadrettet formål at være sur, at tage børnene som gidsler, eller at straffe manden.
  Det er altid svært at udtale som om andres liv. Specielt når man ikke har alle fakta. Meeeeeen jeg er enig med alle der finder mandens handlinger dybt underlige.

  Jeg kunne godt tænke mig, at høre “Hej Hej”s tanker og svar på vort feedback.

  PS! Jeg sidder men en mistank om, at han enten ikke har nosserne til at fortække “HejHej” at han er gået tilbage til konen, eller at han ønsker at holde både en kone og en elskerinde.

  • Dette svar blev ændret 4 år, 2 måneder siden af Tintin.
  #21139
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg forstår stadig ikke at den trækker over i at kvinder bruge børn som gidsler ved skilsmisser. Jeg tror ikke rigtigt på at man kan reducere/simplificere de sager til at have det omdrejningspunkt.

  #21140
  lillehjerte
  Deltager

  Men jeg tror på at det nogle gange kan være den lette forklaring for de mænd som har lavet så mange problemer at de bortforklarer at det er også ekskonen der er noget galt med, fremfor at de er ærlige om hvad de egentlige har gjort. Det er ofte nemmer når en sådan mand falder for og vil holde på en smuk ny kvinde at omgås sandheden. Se den side af sagen har jeg hørt om fra rigtig mange kvinder. Både ekskoner og kvinder som har mødt de her mænd som lige omgik sandheden. Der er så mange ekskoner der bliver shamet uden at fortjene det.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.