MÆND OG SAMVÆR!!??

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25389
  hj
  Deltager

  Hej alle.
  For 4 uger siden mødte jeg en fantastisk mand, inden han gik ud af døren havde han travlt med at lave en ny aftale. Det var intenst samvær og i de første 3 uger havde vi fx 7 dage vi sås ud af 9 dage.
  Få uger efter var vi i forholdet er stadig….

  Pludselig mandag sidste uge bliver han fjern på den høflig måde, han udskød vores halve aftale og meddelte han havde bedt om en fri dag vi kunne bruge sammen.
  Jeg gik udfra (mit håb) han så kom om aftenen dagen inden fridagen, men nej. Jeg var ret bitter de få få timer vi sås dagen efter. For var slet ikke det jeg havde tænkt og når jeg spurgte indtil det, gik klappen helt ned for ham. Han virkede stresset og som en der havde behov for ro!!
  Spørg om han ville med hjem og sove den fridag, men nej.
  Spørg om han så kom med hjem dagen efter “det kan vi lige se på” var svaret… her satte jeg stolen i gulvet og sagde så tager jeg beslutningen hvis du skal tænke over det.
  Her blev jeg pludselig spændende og han fik travlt med at han gerne ville komme og sove.

  På 12 dage har vi sovet sammen 1 gang og mødtes til 2 cafe turer hvor efter vi er gået hver til sidst bagefter. (Føler mig som en ven med fordele)
  Jeg er dybt frustreret for sådan her plejer det ikke at være!!!! Han kan slet slet ikke planlægge frem, er det mon en generel mande ting?? Er ikke første gang jeg oplever det.
  Idag skal vi mødes på cafe, han har fridag – undret mig over han ikke kom igår efter job, sov her og så kunne vi ha taget cafeturen…. (men nej)

  Jeg vil gerne ses i weekenden og planlægge det (jeg har børn at afsætte)… og han svarede igår “det kan vi lige se på”… Jeg aner ikke hvordan jeg griber det her an….. for han viser mig virkelig interesse, men handlingerne den sidste 1,5 uge forvirre mig.

  Ved ikke om jeg burde konfrontere ham idag på cafeturen, sige til ham – jeg har behov for at vide hvad der skal ske i weekenden, hvis vi skal ses… eller om jeg bare skal “lide” og afvente på der sker et mirakel.
  Jeg ved hvordan det ender hvis jeg afventer, så ender det med han spørg dagen inden 🙁

  Lige nu føler jeg, jeg er hyggelig at knalde med en gang om ugen og ha en lille cafetur med… det er ikke rart… Tror bare slet ikke han ser det sådan.
  Hjælp, gode råd modtages.

  #25391
  Laerke
  Deltager

  Det kan være det er gået for stærkt for ham ?

  Klappen gik ned og han virkede stresset… Hvor bitter lød du mon eller hvor bitter så du mon ud ?
  Det kan jo være at han ikke kan finde ud af at sige at i skal tage det lidt mere roligt ?
  Han kan være stresset over noget som du ikke aner noget om. Du kan jo sige at du har fornemmelse af at han virkede stresset. Og spørge om din fornemmelse var korrwkt og hvad det skyldes og se hvad han siger ?
  Ligesom du har haft nogle uudtalte forventninger …som han vel heller ikke kunne vide noget om ?

  At han lige har brug for at trække vejret en smule for at kunne mærke sig selv måske ?
  Lad være med at være alt for tilgængelig og stop med at have mere sex med ham, indtil du ved lidt mere om hvor det bærer hen ad. Det ville være min approach. Sig du gerne vil lære ham nærmere at kende inden i går videre med sexen.

  Sigt du nyder hans selskab. Sig du kan der og der. Du har nogle børn du skal afsætte og du har brug for en tilbage melding senest. …da du gerne vil udnytte din weekend optimalt hvad enten det er med ham el en veninde, dine børn el lign
  Eller spring en weekend over og hyg dig med en veninde el lign istedet.

  Har I snakket om hvad i hver især leder efter ?

  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 2 måneder siden af Laerke.
  #25400
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder til at det går for stærkt for ham. Giv ham plads og lad ham tage initiativ. Men det værste man kan gøre i alle relationer er at forvente og sige hvad man vil have af andre. Måske skal du lære at tage den med ro. Et forhold bygger jo på gensidig lyst. Og man kan ikke tvinge nogen frem til fodertruget. Men som foreslået kan du jo spørge ham hvad han kunne tænke sig. Hvis han ikke vil noget seriøst, så kan du jo vælge at lade ham være og gå efter en anden som vil dig lige så meget. Spild ikke din energi på irritation over en du ikke føler engagerer sig. Men pas på at du ikke forventer for meget for tidligt.

  #25442

  Hej

  Jo, det er en generel mandeting at ha utroligt travlt i starten, fordi man er i underskud med nærhed, samvær, sex. Når manden så er … ‘fyldt op’ oplever mange kvinder, at han bliver en anden og mere reserveret udgave af sig selv. Og mange kan føle sig snydt og bedraget. Men… man aner jo dybest set ikke, hvem den anden er, før man har kendt ham eller hende over en længere periode og haft de første sammenstød. Mange mænd bliver også ret overraskede over, hvilken furie, der kan være i en kvinde, der mener, at der er al mulig god grund til at kritisere manden for en adfærd, han på ingen måde har ønsket at skade hende med. Og derfor stopper mange forhold lige her. På misforståelsernes holdeplads.

  Med venlig hilsen og held og lykke med ham eller en anden god mand!

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.