Mænd og pludselig tavshed

 • Dette emne har 9 svar og 5 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af rikbau.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5221
  Aries
  Deltager

  Hej Alle sammen.

  Jeg håber I har en dejlig sommer med masser af spænding, kærlighed og kys.
  Jeg selv har brugt foråret og sommeren til at rode lidt rundt i nogle forskellige sandkasser 🙂 Det har været spændende legesager.

  Jeg har lært nyt om mig selv. Jeg har lært at lægger hjernen i skuffen, engang imellem, hvilket virkeligt er tiltrængt.

  Jeg har fundet en mand som jeg bruger til ren og skær seksuelle formål, hvilket er lidt frækt og pirrende. Han er en flot, Intelligent, sød, fræk og yderst attraktiv mand. jeg kunne sagtens falde dybt for ham, men det vil jeg lade være med, for aftalen lyder på sex.

  Nå men rundt i mine små legetimer støder jeg igen og igen på samme fænomen, mænd og deres tavshed. Disse mænd jeg møder på datingsites og Tinder osv, er rigtig gode til at kommunikere, lige indtil de har fået hvad de ville, eller er kommet i tvivl, eller bare ville lege. Pludselig ophører den gode kommunikation og JO, vi kvinder kan godt regne ud, at intet svar er = ingen yderligere interesse. Men hvordan kan det være at disse voksne mænd i alderen 40-50 år ikke kan mestre at sige nej tak og farvel til kvinden. Tror mændene virkelig at de lader en dør stå åben hos en kvinde de “glemmer” at svare. Det er også kontakter som bare er på skriveplan. Pludselig stopper de med at svare og selv en høflig henvendelse på, ønsker du at stoppe dialogen? får man ikke et svar på. Ofte oplever jeg så blot at profilen eller matchet er slettet. Senest datede jeg en mand som jeg virkelig havde mange ting tilfælles med vi har brugt mange timer i røret sammen har haft kontakt siden jul, men først haft mulighed for at date nu, da jeg var på ferie i hans landsdel. Jeg havde en af mine til tiders sjoveste dates, det havde han også. Vi ender med at have sex og bum, så slutter den gode kommunikation. Han er pludselig dage om at besvare en sms og da jeg til sidst bad ham om at sige farvel eller goddag til mig, at et var helt okay at stoppe her, så kom der dagen efter et fesent svar med…har lige travlt skriver snart. TAK, jo skriv du bare kære, men du kommer aldrig tæt på mig igen.
  Jeg oplever alt for ofte dette her, uanset interessefeltet. Hvordan kan det være den danske voksne mand er så bange for at kommunikere et nej tak ud. Lærte han ikke hjemmefra at opfører sig pænt overfor andre menneske. Hvordan kan mænd tro at tavshed er god kommunikation og opførsel.

  Mine erfaringer har efterhånden tvunget mig ud i en slags ligegyldighedsfølelse overfor mænd. Jeg regner ikke længere med at få et svar. Er det ikke trist? Jeg har været lige i omegnen af at byde dem det samme, bare lade være med at tage kontakt efter en date. MEN NIX, jeg er altså ordentlig opdraget og det bliver jeg ved med at være. Jeg siger pænt ja tak og pænt nej tak.

  Jeg kan jo læse mig til at mandens tavshed er hans måde at sige farvel og nej tak på, men kan det virkelig være rigtigt i disse tider hvor kommunikation aldrig har været nemmere, altså at sende en sms afsted, de behøver jo ikke engang at ringe.

  Men borset fra det, så er der dog et par enkelte mænd der godt kan finde ud af det og til dem siger jeg et dybfølt tak i får min respekt 🙂

  Aries

  #5227
  Henke
  Deltager

  Hey igen

  Du skriver:
  “Jeg har fundet en mand som jeg bruger til ren og skær seksuelle formål, hvilket er lidt frækt og pirrende. Han er en flot, Intelligent, sød, fræk og yderst attraktiv mand. jeg kunne sagtens falde dybt for ham, men det vil jeg lade være med, for aftalen lyder på sex.”

  Kan du styre det og hvordan?

  “Tror mændene virkelig at de lader en dør stå åben hos en kvinde de “glemmer” at svare.”

  Nej, det tror de ikke, men de kan håbe at den gør. Men hvis manden siger stop, signalere han jo dermed 100% procent stop, også er det svært at vende tilbage, hvis han ombestemmer sig, for han har jo selv sagt stop. Men hvis han derimod ikke gør noget, så er det nemmere at finde argumenter for at begynde at flirte lidt igen, også selvom kvinden har besluttet sig for, ikke at lukke ham ind igen.

  Men det er da bestemt dårlig stil, ikke at melde noget ud. Ingen tvivl om det.

  #5229
  lillehjerte
  Deltager

  godt beskrevet henke- men kæft hvor er det tarveligt og egoistisk af en mand at være sådan. Det gør jo at man som kvinde går og længes efter fjolset i stedet for at gå videre og finde den rette i stedet for ham der “Hr. spild af tid”

  #5230
  Sanne2
  Deltager

  Jeg tænker at det er individuelt om en kvinde går og længes eftef fjolset eller kan lægge det bag sig og gå videre. de mønstre og behov for at “holde fast” har sikkert en forklaring i og om vores opvæksts relationer. Jeg tror at en stor del af udfordringen, er at lære at spotte mænd som har følelsesmæssige issues og ikke begynde at være i kontakt med dem. Igennem de år jeg har været på Dating sider, har jeg set en stor gruppe af mænd, som har været i det regi konstant i årevis. Hvordan kan man undgå at komme i kontakt med en af dem..det er svært,

  #5237
  lillehjerte
  Deltager

  Ja den slags mænd er ofte mænd med casanova kompleks. Man kan netop spotte dem på den måde de er dårlige til at holde kontakten.

  #5550
  Aries
  Deltager

  @Henke

  Nu har jeg lige set ham igen. Jeg afviste hans tilbud i forrige uge, fordi jeg er begyndt at date en anden mand. Da denne anden mand skulle være væk små ti dage og jeg blev “liderlige” kontaktede jeg min bolleven. Du spørger om jeg kan styre det.

  Dam, både og. Han er uimodståelig lækker. Det der giver mig problemer er at han er meget MEGET kæresteagtig i sit nærvær. Han vil gerne kysse meget. Længe, dybt lidenskabelig. Også mens selve sexen står på. Han gider ikke “kneppe” mig, men vi har sådan noget lækkert vanillesex, med stor øjenkontakt, ja for mig altså rigtig øm og dejlig kæreste sex. Mange berøringer, ømme ord osv…..så nej for helvede…jeg kan ikke stå for ham længere…han er for dejlig, men jeg ved aftalen lyder på sex, så jeg kan fandme ikke tillade mig at konventerer det, ja jeg kan jo prøve, men så får jeg nok sparket 🙂 Hvad tænker du/I om hans kærestesex, når man nu bare er bollevenner?

  Aries

  #5610
  Henke
  Deltager

  Jeg tænker at hans kæreste sex ikke nødvendigvis afspejler en interesse i noget længerevarende. Men han ved vel nok, at den bedste sex er mellem to mennesker med følelser involveret. Derfor kan han vel godt i nuet fingere noget kærestesex med dig, for nydelsens skyld.

  Jeg tror bare i knalder i en periode, indtil du bliver træt af at jonglere med din indre problematik om, at du skal lægge kortene på bordet eller ej. Jeg tror dog du skal gøre dig klart, om dine følelser er opstået på baggrund af begær, afsavn eller om han virkelig føles som en sjæleven..

  #5680
  rikbau
  Deltager

  Hej aries,
  Jeg tror du skal stoppe mens legen er god. Du kunne jo gå hen og blive hårdt ramt hvor det ikke er gengældt. Har selv prøvet det. Gjorde mig hård for ikke at få følelser. Men det er så forbandet svært ikke at lægge følelser i, når man igennem flere måneder ses, og har det mest fantastiske sex. Har dog ikke fortrudt efterfølgende, for det var det vildeste og dejligste jeg nogensinde har prøvet. Er 51 år

  #5681
  rikbau
  Deltager

  Hej

  #5682
  rikbau
  Deltager

  Hej aries,
  Jeg tror du skal stoppe mens legen er god. Du kunne jo gå hen og blive hårdt ramt hvor det ikke er gengældt. Har selv prøvet det. Gjorde mig hård for ikke at få følelser. Men det er så forbandet svært ikke at lægge følelser i, når man igennem flere måneder ses, og har det mest fantastiske sex. Har dog ikke fortrudt efterfølgende, for det var det vildeste og dejligste jeg nogensinde har prøvet. Er 51 år men bedre sent end aldrig. Da jeg kunne mærke at jeg lagde følelserne i, tog jeg konsekvensen og fortalte straks min b-ven at sådan forholder det sig nu. Han kunne desværre ikke gengælde mine følelser, han var ikke forelsket, så jeg afsluttede det med en lang SMS. Som jeg er meget glad for at have sendt. Vil gerne have respons fra jer mænd om hvad i mener om at få en hilsen som denne. Gør den indtryk eller vil den hurtig blive glemt.
  Her kommer den:

  Blot en lille hilsen, med den varmeste tak trods alt, for det vi gjorde for hinanden. For mig var det den dejligste tid jeg har haft meget meget længe. Det du gjorde sammen med mig er ubeskriveligt dejligt at tænke tilbage på. Har aldrig oplevet noget der tilnærmelsesvis kan sammenlignes med den ild og lyst jeg fandt når vi elskede. Tak fordi du gav dig tid i momentet, så jeg tillidsfuldt og nysgerrigt fulgte dig til nye steder, og derved lærte nye sider af mig selv at kende, men vigtigst af alt, også at have lært, at det handler om at turde åbne op igen og vise sin sårbarhed, og derved lukke andre ind. For det er der vi mærker livet.

  Du må på ingen måde have det dårligt på mine vegne, var jo mig der tog initiativet til det. Troede jeg kunne håndtere det. Havde bare ingen erfaring overhovedet på det område med den slags “aftale”, og hvis du på noget tidspunkt har følt at jeg udnyttede dig, undskylder jeg dybt og oprigtigt. Har dog aldrig været tilfældet. Ville bare have mere, da jeg blev “fortryllet” fra første aften.

  Dette er kun en tilkendegivelse af at det har været godt for mig, specielt fordi der jo også er blevet skubbet godt og grundigt til følelsesregistret, der har været et lukket land alt for længe.

  Du var vidunderlig dejlig at elske med Xxx.

  Al mulig lykke på din vej
  Kærligst x

  Hej X . Tak for din ualmindelige dejlige SMS 🙂 er jeg glad for. Vi har alle brug for et puf i ryggen en gang imellem. Jeg føler mig på ingen måder udnyttet var også fedt for mig. Og der skal 2 til dejlig elskov 🙂 fedt hvis det har været med til at åbne op og give dig mod på mere. Du er en dejlig kvinde med styr på dit liv så der vil helt sikkert dukke en dejlig mand på med potientiale til mere end dejlig sex. Det fortjener du. De varmeste tanker og nyd der sidste af pinsen 🙂
  Knus

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.