Mænd og de sociale medier….

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27780
  Blomst
  Deltager

  Kære skønne mennesker🥰
  Er der nogen herinde, der kan forklare mig, hvorfor mænd følger lækre babes på Instagram – altså mænd der er nyforelsket, lever i kærlige forhold med masser af lækker sex med deres kæreste, in real life…🤔 er det noget kvinder bare ikke forstår og hænger det udelukkende sammen med deres liderlighed/sexfantasier og that`s it ? Eller hvordan f….. skal jeg forstå det ? Er det mig, der ikke slår til alligevel…. Eller hvad🤔
  Jeg er i et nyt forhold, hvor vi er vildt forelsket i hinanden. Alt er fantastisk- sex og hele molevitten…..Jeg holder lidt øje med ham på de sociale medier, og når han følger en ny på Instagram, – ja, så er det en ung, lækker babe, der viser en masse sexede billeder…. Hvorfor gør han det – jeg forstår det virkelig ikke ??? Når jeg er nyforelsket, så er jeg bedøvende ligeglad med andre mænd og kun fokuseret på min lækre kæreste…. Men er det en mande/kvinde ting ? – hvad tænker I ?

  #27785
  Eva Marie
  Deltager

  Han lyder ikke til at være forelsket nok i dig desværre……..Det ser ud som om han stadig er på jagt….

  Er han åben om billederne/dem han følger eller holder han det hemmeligt for dig? Det synes jeg er ret afgørende

  #27948

  Hej Blomst

  Ja, det er en mand/kvinde-ting.

  Mit gæt er, at det handler om mænds meget visuelle måde at tænde på. Og at en heftig forelskelse kan være med til yderligere at stimulere ham til at se på lækre babes. Det har i alle mine år som parterapeut været en udfordring i mange forhold. Ikke at emnet dukker så meget op i parterapien, men i brevkassen har det fyldt en del. Og det er jo respektfuldt af en mand at skrue ned for sin dyrkelse af … ja, lad os bare kalde det porno … når han har en kæreste. Det kan tage lidt tid for ham at opdage, når han får en ny kæreste.

  Parallelt har en del mænd også svært ved at lukke ned for kontakt med og likes af deres mange kvindelige venners aktiviteter på sociale medier. Her er det også en god idé at skrue ned for charmen og kontakten, når man har fået en kæreste. Og her er det jo vigtigt som mandens kæreste at sige det højt og så vidt muligt uden vrede, frustration og mangel på forståelse, men bare som en dybtfølt ønske… ‘Vil du ikke nok skrue ned for kontakten med andre kvinder. Det gør mig lidt utryg, ked af det.’

  Og jeg tror, at man skal have mere fokus på at sige, hvad-det-gør-ved-mig frem og undlade at problematisere hans aktivitet. Nogle mænd kan godt føle sig kritiseret, når kvinden siger, at hun bliver ked af det, men det vil nok ramme ham som en endnu hårdere kritik og fordømmelse, hvis man smider kommentarer som ‘jeg fatter simpelthen ikke, at du kan gøre det?’ eller ‘ man må da være lidt underlig i hovedet, hvis man lige har fået ny kæreste og stadig kigger på andre damer’.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.