Mænd og børn

 • Dette emne har 3 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af sissi.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5933
  ufw29yan
  Deltager

  Hej
  Jeg ville gerne havde et barn. En ven tilbød mig at give mig et. Hej
  Nok mest for at få lidt sex. Vi aftalte at han skulle være en form for åben doner. Han var ok med at barnet godt måtte vide hvem han var og opsøge han når hun blev ældre. Barnet er her nu. Jeg fik følelser for manden, han dog ikke i mig. Vi talte sammen mens jeg var gravid, som venner. Han trak sig mere og mere,ville ikke ses men kun SMSe. Vi talte sammen kort efter barnet blev født og aftale at vi skulle ses i dec alle 3. Har ikke talt med ham siden. Mine følelser for ham skulle lige ligge sig.Vi har fælles venner som intet ved. I sep. Var vi begge til børne fest hos en af disse. Jeg havde barnet med. Første gang han så barnet. Han talte og forholde sig til mig, vi talte om løst og fast, men ikke barnet. Han har heller ikke skrevet til mig efter. Han skal ikke være far men jeg kunne ønske han var lidt interesseret i barnet og ænderkende Det over for mig. Kan han virkelig være lige glad og upåvirket af situation. Han har 3 børn, fra tidligere forhold.

  #5934
  ufw29yan
  Deltager

  Ups med slå fejl. Lidt svært på mobil. Håber teksten er forståelig.

  #5936
  Salamina
  Deltager

  Jeg tror, at han holder sig til den “uformelle” aftale I har indgået, om at han alene og primært er doner, bl.a. muligvis fordi han i forvejen har 3 børn fra tidligere forhold. Det er nok også nemmere for ham, at holde sig fri af det følelsesmæssigt, når han har 3 børn i forvejen, som jeg formoder han har en eller anden form for tilknytning til og forpligtelser overfor.
  Han vil nok ikke have for meget i klemme, hverken økonomisk eller som følelsesmæssige bånd til dit/jeres barn hverken til og fra barnet og til og fra dig (måske). Så kan der jo blive tale om gaver til fødselsdag og jul osv.
  Han kan muligvis frygte, at du vil forsøge, at trække ham tættere på barnet og dig og det tror jeg ikke han ønsker, af de grunde jeg har skrevet ovenfor.

  Men hvordan klarer du dig økonomisk? Kan du ud over børnecheck og øvrige bidrag som enlig forsørger få fx børnebidrag fra Staten (i stedet for børnebidrag fra faderen)?

  Men det er også noget rod, at I har fælles venner, som ikke ved, at han er far til barnet, det vil jo lidt vanskeliggøre den situation, at barnet en dag måske får at vide, hvem faderen er, hvis I til den tid stadig har fælles venner.
  Det er en lidt dum situation faderen har sat sig i dér, synes jeg. Fordi det er næsten umuligt, at både fortælle det til barnet og så at holde det hemmeligt for jeres fælles venner, som jeg ser det. Det er i hvert fald synd for barnet på sigt, hvis I stadig har de fælles venner til den tid, fordi I kan næsten ikke oplyse barnet, hvem faderen er uden at også gå all in med at oplyse det til jeres fælles venskabskreds.
  Det bedste vil nok være, når/hvis du finder en ny kæreste/mand, som også kan og vil træde ind i rollen som far uanset at barnet har en anden biologisk far. Fordi barnet så vil få sin følelsesmæssige tilknytning til den “nye” far fordi barnet endnu er så lille og så vil den biologiske far nok ikke fylde så meget i barnets opvækst og voksentilknytning.

  #5938
  sissi
  Deltager

  Hvis I helt tydeligt har indgået en aftale, så er det den han forholder sig til.

  Mht. at barnet skulle vide hvem han er, har han nok tænkt omkring de 18 år…
  – og at han på dette tidspunkt, vedgår sig faderskabet – erkender det.

  Jeg tror du forventer mere af ham, end aftalen lød på – og du skal respektere hans valg.

  Du skriver du ikke ønsker han skal været far i ordets betydning, men du forventer alligevel, at han spørger til barnet mv.- der tror jeg du skal ligge din skuffelse væk, han overholder sin del af aftalen, og du skal så også overholde din, og intet forvente.
  Han har, mod sex, leveret sæd så du kunne få dit højeste ønske opfyldt – og jeg tror ikke han pt. ligger nogle følelser i det, men nærmest ser sig selv som sæddonor – og det er jo hvad han er/var.

  Bolden er på hans banehalvdel – og der mener jeg den bliver, indtil han ændre mening, hvis han gør det:)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.