Er det ok at “date” flere på én gang?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21905
  Anette87
  Deltager

  Hjælp!

  Den søde mand, jeg ser, og skal på femte date med i morgen, fortalte mig på trejde date, at han skriver med en svensk pige, han matchede med på en dating-app, lige før han mødte mig. Han har også sagt, at han “skylder” hende et møde. Jeg gav udtryk for, at det har jeg det helt fint med. Sandheden er dog, at jeg ikke ved, hvordan jeg har det med det. Ligne nu er det måske ok, fordi vi ikke har set mere til hinanden. Men hvad, hvis vi går i seng sammen i morgen? Hvad hvis vi stadig dater om 14 dage, og så skal han pludselig til Sverige. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Han er jo egentlig i sin fulde ret til at gøre, hvad han vil. Jeg har heller ikke lyst til at trække nogle begrænsninger ned over hovedet på ham. Føler bare, at det er lidt sårbart at gå i seng med ham, hvis han så pludselig skal mødes med hende. På den anden side har jeg også lyst til at afprøve det seksuelle med ham så vores relation også kan udvikle sig lidt.

  Hvad ville I gøre?

  • Dette emne blev ændret 3 år, 9 måneder siden af Anette87.
  #21908
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis ikke I har kysset el noget er han begyndt at se jer som kammerater. Hvis I har lavet mere er det måske han er i tvivl om din interesse og du må gå til bekendelse hvordan du har det. For så ved han tydeligvis ikke hvad du føler.

  #21909
  Anette87
  Deltager

  Vi kysser og flirter en del.

  #21910
  lillehjerte
  Deltager

  Så må du fortælle ham hvordan du har det med det. Hvis han fx er vandt til åbne forhold hvilket flere og flere er er det anden logik han relaterer med. Hvis ikke han er til åbne forhold, ja må du stadig sætte en grænse. Hvis han stadig ikke lytter må du jo droppe ham.

  #21911
  Anette87
  Deltager

  Er det ikke lidt tidligt i forløbet at tage den slags spørgsmål op? Er det ikke naturligt, at han ikke bare stopper deres korrespondence, nu hvor ham og jeg først er ved at lære hinanden at kende. Det ville være en anden snak, hvis de havde startet deres kontakt, efter ham og jeg mødtes første gang.

  Overvejer at jeg vil se, hvordan tingene udvikler sig. Hvis vi stadig ser hinanden om nogle uger og/ellerbegynder at gå i seng sammen, så vil jeg måske sige til ham, at jeg trækker mig, hvis han har behov for at mødes med en anden.

  #21912
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis jeg selv var forelsket i en og havde kysset med ham med ønske om mere på sigt ville jeg klart føle at jeg skulle bekende ønsker og sætte en grænse for ham i fht at se andre hvis han fortsat ville se mig også. Man kan dog ikke styre hvad han gør men blot melde ud om hvordan man har det med det.

  #21913
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg kan så ikke forstå hans behov for at møde hende, hvis han er vild med dig..
  Hvis jeg havde set et mand nogle gange og han så sagde, at han skyldte en anden en date – så ville jeg overhovedet ikke have lyst til at gå i seng med ham. ..

  #21925
  Tintin
  Deltager

  Efter første date er man IMO eksklusiv.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.