Må kvinder tage initiativet?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11328
  sascha
  Deltager

  Hej – jeg er 48 år og skilt for ca 2 år siden. Jeg har altid været i lange faste forhold. Aldrig bevæget mig på dating siderne og derfor en ren novice på det felt.
  Jeg har via fælles venner mødt denne dejlige sårbare mand. Vi har haft det sjovt og været til koncert sammen. Vi var dog temmelig overrislede begge to, men der var en rigtig god kemi.
  Fra mine venner ved jeg, at han er blød og sårbar og rædselsslagen for stærke, dominerende kvinder.
  Vi er lige connected på Facebook. Skriver lidt sjovt men kun officielt på væggen.
  Pludselig føler jeg mig som en teenager – hunderæd for at dumme mig – bange for at blive afvist og bange for at blive til grin. Men han er dejlig, så også øv bare at misse en potentiel chance, ved bare at lade den ligge.
  Mine venner tror ikke, at han er klar over, at han har en chance hos mig.
  Hvordan giver jeg ham mod på at tage et initiativ uden at dumme mig totalt?
  Knus fra teenageren

  #11329
  sissi
  Deltager

  Hvem tog initiativ til koncerten? hvor længe er det siden?

  Kunne du evt. henkastet invitere på noget koldt at drikke her i sommervarmen? Hvis I skriver sammen på FB, kunne der jo komme en kommentar fra dig i varmen… og se om han ikke skriver noget du kan “gribe” og på en sjov facon svare, “ja men jeg har da køleskabet fyldt med kolde drinks…(kan du følge min tankegang?)

  #11332
  AnneM
  Deltager

  Du skriver: Fra mine venner ved jeg, at han er blød og sårbar og rædselsslagen for stærke, dominerende kvinder.

  Jeg tænker at du er den type han er rædselsslagende for, og hvis du ikke kan være dig selv fra start, så ender du vel med at skræmme ham væk alligevel, når dit sande jeg på et tidspunkt dukker op.

  Jeg er derfor enig med Sissi. Vis dit sande jeg fra start ved bare at byde ind med en invitation. Måske han så pludselig kan se alle de gode sider en stærk og dominerende kvinde også indeholder:) Du behøver jo ikke være kæk og oversmart. Du kan jo spørge stille og roligt.

  #11335
  Tintin
  Deltager

  Skrive en masse med ham
  Ring til ham
  Se ham
  Smil til ham
  Berør hans arm
  Kys ham farvel
  …….

  alternativ tag den hurtige rute, og inviter ham i biffen eller på cafe, og kys ham sidst på aftenen …

  #11340
  sascha
  Deltager

  Tak for jeres svar. Mit problem er nok mest at jeg under den stærke selvstændige facade er hunderæd for at brænde vingerne. Føler mig sårbar og slet ikke klar til et blødende hjerte. Når jeg læser mange andres indlæg er det jo tydeligt, at der i dating universet er et helt hav af mænd (og kvinder) der shopper fra den ene til den anden, uden at involvere sig synderligt. Jeg har nok tendens til at være rap i replikken og frisk i bemærkninger, hvilket jo ikke stemmer overens med den bange pige indeni. Jeg har tænkt meget over Anne M svar. Det nytter ikke at forsøge at være en anden, end den man er. Det bliver afsløret før eller siden. Måske mange kunne undgå at blive dumpet efter 6-8 dates hvis de bare turde stå ved deres ønsker og behov fra start? Måske 8 ud af 10 kontakter så aldrig blev til dates? Men de 2 der var tilbage kunne reelt blive seriøse hvis kemien er der.

  Jeg tror ganske enkelt bare jeg spørger direkte om han vil ses igen – får jeg nej tak, så kan jeg græmme mig lidt et par timer og så er den lukket. Får jeg ja, så vil jeg være hudløs ærlig om hvem jeg er på godt og ondt og så må vi se hvor det bærer hen.
  Det kræver sgu mod at kaste sig ud i kærligheden igen – pyh.

  #11341
  Aries
  Deltager

  Vær blot dig selv. Sig du er ny i dette.Sig du er nervøs, sig du er seriøs, men stop så egengtlig alt andet med krav og forventninger. Folk siger og gør meget i en konfrontation for at fremstå sympatiske i nuet, men tænker så noget andet indeni. Det er super hårdt at date og her er ingen facit andet end at nyde processen. Stil ikke krav. De fleste her på den anden side af skilsmissen har brug for tid, fred og ro og date på et hyggeligt ikke krævende plan. Møder man ham eller hende, så glider det af sig selv og man er ikke i tvivl. Dater man én som er lidt lunken er det bedste at forsætte sit liv som vanligt. De skal nok melde ind hvis du har ramt dem 🙂

  Aries

  #11348
  Tintin
  Deltager

  “Alle veje fører til Rom!”

  Jeg tror ikke at der er en rigtig eller forket vej, hvis du er dig selv, og tro mod dine følelser.

  2 år er ingen ting 🙂

  Jeg forestiller mig, at hvis du er dig selv, og opsøgende på alle de tiltrækkende mænd du søger, så vil du møde en masse mænd. Fordi du møder en masse, vil en hurtig afklaring ikke virke svær. Det er først når interessen bliver gengældt, og følelserne vokser, efter du har investeret en masse, at hjertet virkelig er i “fare”.

  Jeg forsøger vel blot at sige, at en hurtigere afklaring er mindre “farligt” – specielt hvis du er lidt om dig 🙂 De store følelser kommer vel først senere, hvor begge parter har investeret en masse 🙂

  #11352
  Tintin
  Deltager

  Jeg kan også udtrykke det på en anden måde. Hvis du så nogle flere, så ville det ikke være make or breake i starten. Først senere hvor begge har følelser i klemme!

  #11674
  sascha
  Deltager

  Jeg har gået som katten om den varme grød, men i så tog fanden ved mig – kunne jo se, at han fulgte med på Facebook på samme måde som jeg følger ham – så 1, 2, 3 skrev jeg dælme at jeg synes han virkede til at være, sød, sjov og dejlig og at jeg da godt kunne tænke mig at lære ham at kende – hvis det er – ha ha.
  Han responderede meget positivt! Er åbenbart en tryghedsnarkoman som mig og bange for at blive afvist.
  Vi har nu været til endnu en koncert, skriver sammen og flirter mellem linjerne. Et enkelt kys er det også blevet til og lovning på flere. Hvad det ender med, ved jeg ikke – jeg er som sagt novice i moderne dating og ikke til hurtig ind og ud. Han har heller ikke travlt. Enten bliver det rigtig godt – eller også fiser det ud i ingenting. Time Will show.
  Så status er ok.
  Kvinder må nogen gange gerne være den, der smide lokkemad ud – små sukkerknalde – sålænge vi ikke lægger dem ned i benspænd og æder dem med hud og hår.
  Go jagt, søndag og kærlighed til alle.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.