Må kvinder godt være den udfarende mht. sex

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5718
  rikbau
  Deltager

  Spørgsmålet henvender sig til både mænd og kvinder.
  Er der nogle uskrevne regler for hvor meget en kvinde må og ikke må i det seksuelle. Her tænker jeg på om mænd kan eller ikke kan lide kvinden er mindst ligeså meget aktiv som manden. Er der nogle mænd der ikke synes om at kvinden gerne vil give og nyder mindst ligeså meget at give som af få. Kan manden hengive sig til at skulle ligge passivt og modtage i akten? Og eksempelvis varmer partneren op i løbet af dagen med varme og sensuelle SMS. Er der nogen af jer mænd der løber skræmt væk hvis det sker?
  Kom med nogle gode input.

  #5723
  Sanne2
  Deltager

  Jeg tror det er lige så individuelt som alle andre forskelligheder hos mennesker.. jeg kan komme i tanke om mange mænd der vil elske en aktiv erotisk kvinde , har også mødt nogle som blev kvalt af at skulle levere og præstere konstant… så det underliggende tema , er jo mere interessant.
  Nogle oplever jo kun at kunne føle sig elsket igennem sex og erotik… andre dyrker sex kun med den de elsker og fordi de elsker personen.

  #5727
  Aries
  Deltager

  Det vigtigste er, at man er sig selv i sexen. Det gælder om at finde en partner der passer til en selv. Netop det seksuelle ville jeg ikke kunne justerer på. Jeg er typen der er 50/50 Give/modtage. De fleste mænd kan godt lide at blive “taget” en gang i mellem 🙂

  Aries

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.