lp der genspilles

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24070
  izko
  Deltager

  Hejsa…
  Jeg mødte en fyr for lidt over et år siden. Han har været vild for at flytte ind hos mig siden og vild for at flytte sammen. Vi har 12 års aldersforskel. Han er 58 og jeg er 46 år. Siden jeg blev skilt har jeg så boet for mig selv og lavet mit eget liv med mine børn og jeg. Jeg har en søn boende 7/7. Min kæreste er så anderledes …han møder en kvinde…..flytter sammen med hende og det går i stykker…..flytter for sig selv for et kort stykke tid og så på den igen, Samme lp der spiller igen og igen igennem de sidst 10 år. Han er på når han er på ….jeg vil bo med dig….kan ikke se en fremtid uden dig………..føler mig kun hjemme når jeg er hos dig……..skal vi ikke flytte sammen. Jeg har det egentlig fint med at tingene foregår stille og roligt men spørger man mig ønsker jeg da også et liv med ham under samme tag. Jeg ønsker ikke at være bare en i rækken som det er lige pt. eksere i kølevandet som han også er flyttet sammen med og gået i stykker. De sidder der med bitre hjerter og ulykkelige. Jeg ved jo godt vi alle har en fortid. Min starter så på ny når jeg spiller i en anden rille og frygter det ikke er sådan det er hos min kæreste. Der frygter jeg det er samme lp igen igen som også hans familie og selv hans børn siger.Hvordan skal man blive tryg i det ?

  • Dette emne blev ændret 2 år, 8 måneder siden af izko.
  #24091
  sissi
  Deltager

  Jeg ville lytte til mit inderste.
  Syntes det ligner et mønster.
  Selvfølgelig kan et mønster brydes, men det kan kun han selv.
  Det virker på dit skriv, som om det er vigtigt for ham hurtigt, at lukke op for alle hans ønsker, og når det sker, er det alligevel ikke det han vil.
  I kan jo sagtens være kærester, og ligesom bo sammen når du ikke har din søn?
  Ingen får garantier, men er du allerede utryg inden i flytter sammen, skal du ikke.

  #24092
  Betinajason
  Deltager

  Det lyder som et mønster. Jeg har kendt en mand i 11 år nu og i starten var vi lidt kærester men i dag kun venner. Han har et tydeligt mønster med at skifte hans kærester ud hvert halvandet – to år så begynder han at kede sig og det ender altid med han flytter. Han er 55 år. Jeg har som en god ven sagt at han ikke skal flytte sammen med nogen og så stå uden bolig. Men nøjes med at være kærester med kvinderne. Han er en skørtejæger. Men jo, pas på hvad du siger ja til. Jeg synes at de lyder lidt ens, så lyt til din mave fornemmelse.

  #24093
  Kattemor
  Deltager

  Jeg er i halvtredserne og bor i mit eget hus…
  Hvis jeg får en kæreste må han gerne være her, men flytte ind det tror jeg aldrig sker..
  Jeg havde nok set tiden an hvis jeg var dig – temmelig længe tror jeg… Hvis han ikke vil vente på at du bliver klar, er han ikke den rigtige..

  #24094
  Froeken T
  Deltager

  Hej Izko

  Tjah, det er jo umuligt at få nogen garantier, og jeg kan da godt forstå, du har dine overvejelser. Du siger, at hans ekser sidder ulykkelige og bitre tilbage – er det ham, der er gået hver gang?
  Og tror du, du vil kunne italesætte din bekymring over for ham?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.