Long distance Help

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21781
  Lavida32
  Deltager

  Står i en lykkelig og pp samme tid ulykkelig situation og har brug for råd. Jeg har for 2 måneder siden mødt den skønneste fyr men om en måned udløber hans arbejdsvisum desværre… Dette betyder at han må rejse hjem på den anden side af jordkloden. Han skulle faktisk have været rejst i slutningen af denne måned men indrømmede, at have byttet biletterne til næste måned for at få mere tid sammen med mig. I den korte tid vi har kendt hinanden har han været omsorgsfuld og ærlig overfor mig. Problemet er at han ikke ved om han vil have et long distance forhold. Jeg vil gerne udforske hvad dette kan blive til og hvis vi om noget tid vil tage den videre så ville evt. ægteskab være en løsning. Ordet ægteskab har jeg dog ikke sagt højt i og med vi kun har kendt hinanden 2 måneder.
  Han mener ikke at det vil være holdbart at være i long distance ved, at han besøger mig i dk som turist og han ved heller ej om han får råd til det. Derfor tør han ikke at love mig noget. Jeg kan af personlige årsager ikke besøge/flytte til hans hjemmeland.
  Midt i samtalen har jeg prøvet at hentyde til permanente løsninger på sigt (ægteskab).
  Prøvede at forklare ham at visum og penge til biletten ikke skulle skille os ad, da det er følelserne som er vigtigst. Han mener deriomod at billet og visum er altafgørende.
  Jeg ville uden problem betale for hans bilet ( har ikke sagt det højt ) men han virker som en mand der ikke ville kunne tage imod.
  Samtalen sluttede af med det var for tidligt at have samtalen på nuværende tidspunkt og at vi i stedet skal nyde den tid vi har indtil han rejser hjem.
  Jeg er ved at få følelser for denne mand og har svært ved at nyde ham den næste måned når jeg formentlig ikke ser ham igen efter han er rejst. Kan også godt forstå hans standpunkt mht vi kun har kendt hinanden 2 mdr og det er for tidligt at “planlægge” vores fremtid.
  Har brug for andres syn på sagen for jeg er så ulykkelig over at jeg ikke ved hvad der venter os.
  På forhånd tak <3

  #21782
  Kattemor
  Deltager

  Hvis han kommer fra den anden side af jorden, får han ikke lov til at blive her selvom han bliver gift med dig.. Prøv du at google alle de ting som skal opfyldes..
  Jeg syntes han lyde som en fornuftig reel mand som kan se det realistiske ved at bo så langt væk.. Nyd ham så længe han er her og gem ham som et dejligt minde..

  #21783
  Lavida32
  Deltager

  Jeg har læst betingelserne igennem og mener at vi vil kunne opfylde dem. Føler mig nok meget trist over at han ikke engang ved om han vil prøve og give det en chance..

  #21787
  lillehjerte
  Deltager

  Lige nu kører dine forelskelseshormoner på højtryk. Men han er måske slet ikke der selvom han godt kan lide dig. Uanset hvad ville det jo være mest fornuftigt at vente med at blive gift og bo sammen indtil man mindst har kendt hinanden nogle år. Det kan også være at det er sådan han tænker.

  #21788
  Lavida32
  Deltager

  Vi har ikke rigtigt mulighed for at bo sammen eftersom han jo ikke kan opholde i Danmark på lovlig vis..
  Jeg er bange for at mine følelser forstærkes på en måned og ved ikke om mig og ham skulle forblive venner, så jeg allerede nu kan vænne mig til tanken at det ikke skal være os to.. Føler mig splittet…

  #21789
  Eva Marie
  Deltager

  Var det ikke en mulighed at besøge ham ( på en lille ferie) når han er kommet hjem? Hvis følelserne stadig er der, så kan der være noget at bygge videre på…..

  #21801
  Zoe2
  Deltager

  Hvis du ikke kan besøge ham i hans hjemland og møde hans familie og venner, har jeg svært ved at se nogen fremtid for jer.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.