Løse ender

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 99 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13837
  Tena
  Deltager

  Jeg har sejlet rundt med løse ender et stykke tid.
  Løse ender betyder flirts og tidligere dates der ikke udviklede sig til mere, men forblev et par aftner med sex og uklare dagsordner der fadede ud. Til han pludselig vender tilbage på mail eller sms og vil ses igen. Og da jeg endnu ikke har fundet “ham” jeg vil satse på, er let påvirkelig overfor kontakt meden tidligerefuser – selvom det ikke leder til noget.
  Jeg har 4-5 mænd der sejler rundt på den måde i mit liv… nogle gange tæt på og nogle gange helt forsvundet.
  Mit problem er at jeg tillader det, fordi jeg er kontakt-hungrende og savner sex og nærhed.
  Men de løse ender er en konstant kilde til skuffelse.
  Jeg vil gerne lukke helt ned. Altså undlade at reagere når den ene eller den anden fuser igen vender tilbage og fisker et one-night.
  Jeg arbejder med evnen til at sige nej og afslutte noget.
  Jeg har altid haft svært ved at afslutte noget.Ser altid på det lidt positive der er – fremfor alt det der skuffer.
  Mit spørgsmål er: Hvordan bliver man god til at afslutte en no-go og stå fast?

  Jeg synes dating er den hårdeste business i verden. Særligt i den søgende proces.

  #13840
  segret
  Deltager

  Det er en af de slags beslutninger du kun selv kan tage. Med øvelse bliver det lettere. Der findes ingen hemmelig formel. Du må selv finde ud af hvad der virker for dig.

  #13843
  Salamina
  Deltager

  Det effektive vil være, at du har et standard sms svar liggende på din mobil, at du har fået en kæreste, så der er lukket for det varme vand. Og så trykker du bare den afsted, når de kontakter dig. Så holder de nok op med at kontakte dig for one-nights.
  Men jeg ved godt, at du ikke vælger den model. Det gjorde jeg heller ikke selv, da jeg var i en lignende periode i mit liv, jo, overfor dem, jeg slet ikke gad. Men ikke overfor dem jeg godt gad, men som ikke gad mig. Døren stod altid åben for dem som ikke gad mig. Og så blev den smækket i overfor dem som godt gad mig men som jeg ikke gad. Dem jeg ikke gad fik bare en sms om at jeg havde fået en kæreste. Det løste bare ikke det andet problem, hvor der hele tiden var en rest af nysgerrighed, om de evt. skulle være blevet mere vilde med mig siden sidst.

  #13848
  Tena
  Deltager

  Ja, det er problemet Salamina.
  Jeg har ingen problemer med at lukke helt ned overfor dem jeg ikke gider- det er hurtigt, nemt og kontant.
  Men dem jeg begærer fysisk – end ikke er forelsket i – er det sværere med.
  Men tror jeg har fået NOK nu!!
  Havde en virkelig tom og kvæstet søndag over en af fuserne, der forsvandt igen.
  Så bare mønstret og skuffelserne så klart lige pludselig.
  Jeg synes din ide er god med den sms.
  Jeg vil af med ALLE fuserne nu og møde en ny tilgængelig mand.
  Rydde op i bixen og gøre rent bord. Affinde mig med tomhed nogle uger.

  Hvad gør I kvinder, der endnu ikke har fundet jer en kæreste?
  Har I en fast elsker? Eller lever i i cølibat – eller lever i med løse ender som jeg??

  #13849
  Eva Marie
  Deltager

  Tena, måske er jeg ikke den rette til at give “gode råd” vedr. dette emne:) Men jeg kan godt sætte mig ind i de følelser du har med det her….

  Jeg har haft en elsker – og har fået den erfaring at det er følelseskold og ja, bare sex -men det har vi jo også brug for som kvinder 🙂
  De fleste vil gerne have en fast partner – og det vil jeg og du selvfølgelig også — det er en længsel der hænger i kroppen af at mangle nærhed, bekræftelse, at et andet menneske elsker en, samhørighed – det er helt normalt og ret menneskeligt, er der en der har fortalt mig:)

  Men man bliver nød til at lægge låg på de løse ender og dem der forsøger at udnytte at man “hungrer”.
  Jeg er håbløs forelsket i en anden, men har besluttet mig for ikke at være jægeren, det er op til ham – og jeg tror at du måske også skal tage det stille og roligt og lade de “rigtige mænd” – dem der vil dig det god, dem der vil kærligheden mm. komme til dig….Og selvfølgelig sker det ikke af sig selv, du må ud og lede – og her har en klog mand sagt til mig, at det betyder ikke at man leder hvor de mænd der bare vil have sex og uforpligtende forhold, men efter de mænd der gerne vil finde kærligheden…..OG de er derude et sted – de skal nok komme – men det nytter ikke at have sex med X antal før han kommer frem – Spil lidt kostbar, og lad der gå nogle uger inden du ender i kanen med dem – dem der vil dig det godt, venter – dem der kun vil have sex, smutter meget hurtig igen…..

  Håber det giver lidt mening – og det er råd der kommer fra en der heller ikke helt mestre det endnu 🙂

  #13850
  lillehjerte
  Deltager

  Start med at tage dig selv mere alvorligt. At beholde fuserne i dit liv kan du anskue som noget meget ukærligt mod dig selv. Du skal ikke acceptere dem som ikke vil dig nok. Så snart du mærker det, så cut dem væk, så du ikke bruger energi på dem. Hellere ingen mænd i livet end mænd der tærer på følelser og selvværd. Så snart du har mere plads skaber du også overskud og plads til at der kommer en mere holdbar mand ind i dit liv, fordi han måske mærker at du ikke render rundt med en masse uafsluttet.

  #13863
  Tena
  Deltager

  Tak for svar.
  Jeg synes det er benhårdt at være uden de løse ender –
  mobilen er helt død. Ingen sms – ingen opkald.
  Jeg føler mig som en “drug-addicted” på afvænning.En dag ad gangen uden nogen jeg kan få sex og lidt nærhed med.
  Men jeg har besluttet mig og det er på en måde spændende at slå ind på en ny kurs og cutte alle løse ender.
  Det er viljesakt og et ophør med et selvmisbrug af shortterm fix og longterm-hangovers…

  Jeg skal udholde at være i et tomrum et stykke tid – for de løse ender har fyldt mit tomrum og holdt ensomheden på afstand…
  Hvordan klarer i ensomheden??

  #13865
  lillehjerte
  Deltager

  ensomhed giver mig plads til at være den jeg er uden filter 🙂 og plads til fordybelse i andre ting.

  #13895
  Tena
  Deltager

  Lige som jeg har indstillet mig på at give slip og vænne mig til tomheden… drysser 2 af de mest attraktive løse ender tilbage via sms.. og spørger om en hyggeaften.
  Fck – den er svær. Jeg er så udhungret og needy.
  Men det er nu at jeg skal afstå fra det stykke lækre kage der er blevet stillet foran mig.
  IMPULSkontrol – No shortterm fix – and longterm hangover.
  Jeg har valgt ikke at svare.

  Hvor lang tid varer en afvænning vil I sige?

  #13906
  Aries
  Deltager

  Det lyder til du snart er behandlingskrævende. Enten accepterer du, at du er en lille liderlig mis, der gerne vil have lidt pik nu og da og ellers venter du til ham den søde begynder at virke på dig.

  Du kan ikke svæve midt imellem disse to behov, som du mærker bliver man skør af det.

  Jeg er selv single på snart 5 år. Det er ikke lykkes mig at finde ret mange mænd der virkede kloge nok til mig og så smækker jeg missen i. Jeg vil hellere onanere end lade et eller andet dumt badedyr penetrere mig. Inden jeg mødte min svensker, havde jeg vel været på date med en små 30 stykker( på 2 år) og havde haft kontakt med nok 100 mænd fra dating og Tinder. Ofte blev jeg udsat for ghosting – hvilket jeg ikke forstod en pind af til opførsel af i starten af min singleperiode. Siden lærte jeg at spotte dem der højst sandsynligt ville ghoste mig – og strøg dem af min liste straks. Jeg ved ikke hvor i landet du bor – men jeg bor i København. Jeg dater ikke aktivt for tiden, fordi jeg stadig elsker min svensker og vi har netop set hinanden igen, efter et halvt års pause. Dog har vi altid haft god kontakt et par gange om ugen, siden han trak sig. Min svensker er en sand gentleman , jeg ved ikke om du fulgte tråden, men vi ventede måneder med sex – vi var interesserede i hinanden. Jeg vil anslå at kun ca 25 % er reelt kærestesøgende på dating medierne. 30 % er gifte eller i forhold, så er der en bunke narcissister, et par analfabeter og nogle scammers. Det er et ret hårdt miljø – der der dating miljø. Jeg dater som sagt ikke mere. Mit hjerte er optaget, men skal jeg engang genoptage det pis..så bliver det i kultiverede kredse.

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 99 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.