Ligegyldighed og kulde

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9280
  LilleMig
  Deltager

  Er der nogen herinde der har oplevet det?

  Min kæreste og jeg har været sammen 8 år. Han har tidligere været mig utro, men vi kæmpede os igennem det. Men da jeg for 3 uger siden opdagede at han sad i single grupper på facebook og havde tilføjet single kvinder til sin facebook profil. Så så jeg rødt.. Især fordi jeg var begyndt at bemærke at han pludselig ikke var på facebook hvis jeg var i nærheden, og var begyndt at lægge sin telefon med forsiden nedaf (ting han gjorde dengang han var mig utro)… Når vi så ikke var sammen, kunne jeg f.eks sidde på facebook og se han var online hele tiden.. Og ude i den der aktivitets oversigt man har over sine venner, kunne jeg se hvordan han “travlt” likede og kommenterede diverse singlekvinders billeder…

  Ting som jeg jo ikke mener man gør når man er i et forhold, og slet ikke når man tidligere har begået det tillidsbrud at være utro, og derved gjort sin partner ganske utryg.

  Alle disse ting, samt det at han var begyndt at gå ud af stuen når telefonen ringede, at han pludselig ikke ville handle visse steder “fordi han ikke gad møde nogen” etc.. Fik mine alarmklokker til at ringe MEGET!

  Da jeg så så at han postede et opslag i en singlegruppe og likede og kommenterede en kvindes billede på en yderst flirtende måde.. da han sad i sin bil på vej hjem til mig.. Ja så så jeg rødt, og vi blev pænt uvenner.. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke sagde de mest flatterende ting til ham… og han… han sagde at jeg overreagerede, at jeg så spøgelser og at jeg var sygeligt jaloux.. Jeg mener så stadig, at hans handlinger er uacceptable i et forhold..

  Det er 3 uger siden vi blev uvenner.. Dagen inden vi blev uvenner sad han og fortalte mig hvor højt han elsker mig etc.. og dagen efter vores uvenskab fik jeg pænt at vide hvor ligeglad han er med mig, og har siden da kun fået kulde og ligegyldige kommentarer fra ham.

  Jeg har prøvet at tale om tingene.. Er jo 8 års forhold der er tale om.. Men han vil ikke tale med mig. Ignorerer 99% af mine henvendelser, og ellers ser jeg kun den kolde robot facade, som mener at det er MIG der er problemet, og ikke kan se det forkerte i hans handlinger…

  Jeg ved godt at jeg skal se hans handlinger som et vink om at nu skal jeg videre.. men når man bliver mødt af sådan en “ligegyldighed”, så er det sgu svært at takle, for hvordan kan man være så kold og ligeglad? Det er mig totalt uforståeligt…

  Lige pt er det som sådan ikke bruddet der er værst, men ligegyldigheden… Er jo 8 år… og gør sgu ondt at mærke sådan en ligegyldighed og kulde, fra den person man elsker og som dagen inden uvenskabet sad og fortalte hvor højt han elsker mig.

  Jeg har prøvet på samtlige måder at prøve at tale med ham om tingene, men han er fuldstændig KOLD og LUKKET.

  Er der nogen måde man kan få åbnet op for sådan en lukket mand? Siger ikke at vi skal være sammen igen, men bare det at tale om tingene, vise noget respekt og anstændighed, i stedet for kulde, ligegyldighed og ignorering.. det ville være rart :-/

  Jeg ved godt jeg skal videre med mit liv.. Det her er ikke noget jeg vil finde mig i.. og så ligeglad er man sgu ikke hvis man elsker en person. Men alligevel har jeg svært ved at “give op”… 3 uger er gået og jeg prøver stadig at skrive til ham og tale med ham… Nogle gode råd til at komme over dette stadie ?

  #9281
  sascha
  Deltager

  Der er vel i virkeligheden ikke så meget du kan gøre. I har brudt forholdet og han ønsker ikke at indgå i en dialog med dig. Jeg får da en mistanke om at han allerede inden bruddet var i fuld gang med at finde en ny sådan som han opfører sig. Har I aldrig boetbsammen? Og hvor gamle er I?

  #9282
  LilleMig
  Deltager

  Sascha, jo vi har boet sammen – gjorde vi før hans utroskab mv. for år tilbage. Efter der gik vi fra hinanden og fik hver sin bolig. Efter noget tid fandt vi sammen igen, men pga job mv. Har det med 2 boligere i hver sin ende af Sjælland været mest fornuftigt som vi så det. Selvom vi dog kort forinden vores uvenskab, faktisk netop sad og kiggede på fælles bolig igen, og sågar havde ringet til en udlejer. Men det blev jo så droppet pga vores uvenskab/brud.

  Vi er i 30/40erne

  #9283
  sascha
  Deltager

  Du har muligvis overtrådt en meget vigtig grænse for ham ved dit verbale overfald? Du skriver at du fik sagt nogle voldsomme ting? Nogle gange kan et voldsomt temperament koste en meget dyrt. Det ved jeg af erfaring. Er der nogle ting, du har sagt som du ikke burde have sagt? Og har du af et ærligt og velmenende hjerte fået sagt undskyld for det?
  Jeg siger ikke dermed at hans opførsel er ok, men prøver at finde en årsag til hans kulde og vrede. Jeg tror du har trådt ham godt og grundigt over tæerne?

  #9285
  Silke
  Deltager

  Puha – lyder rigtig hårdt! Og skuffende, sårende – uforståeligt – som du selv siger – at en, du troede elskede en – og som jo fortalte dig, han gjorde det – kan vende sådan på en tallerken!

  Har måske ikke så meget jeg kan sige for at hjælpe, blot at jeg står i lidt samme situation – har skrevet et indlæg herinde “Overhørte mine alarmklokker”- min kæreste – som jeg tog i utroskab, ja, faktisk i at have en ny kæreste – skrev også bare, at han da var “ked af at jeg tog det på den måde” og blokerede mig på sin FB.

  Det var også den vildeste våde karklud i hovedet. Er stadig – desværre – fyldt af en nagende smerte og vrede indeni. Samme morgen havde han givet mig de vildeste kærlighedserklæringer.

  Så ja, det var også en af de helt hårde ting ved det: At han bare lukkede i. At al kommunikation stoppede der (jeg blokerede også ham omvendt og har ikke opsøgt eller kontaktet ham siden – han er i et nyt forhold med hende han var utro med – kan jeg se, når jeg smugkigger på hendes FB. hvor det vælter rundt med billeder af dem og hede kærlighedserklæringer. AV! Men jeg har ikke blokeret hans mobilnummer mere – og han har ikke skrevet.

  Så ja, tror også, han – altså din – nok har noget kørende med en anden, derfor det er så “nemt” for ham at lukke dig ude nu.

  Pas på dig selv, skriv evt. farvel til ham – sig, du lukker ned nu. Spørgsmålet er jo også, om du overhovedet vil være i et forhold med en mand, der er SÅ konfliktsky? Og ufølsom – ikke tager den snak, der jo så tydeligt ligger mellem jer. Jeg tror, jeg ville trække mig – for der SKAL være plads til et kæmpe skænderi i et forhold – ellers ender det alligevel med at låget springer af en dag.

  #9286
  sascha
  Deltager

  Silke der er i min optik meget stor forskel på at skændes og så verbalt at vælte et fyldt “lokum” udover sin partner. Hvis man bliver personlig og siger virkelig grimme ting, så er det ikke nemt at gøre usagt. Og det er mangel på respekt og at udvise foragt for sin partner at gøre, uanset hvad der ligger bag. Det gør man bare ikke som voksen mand eller kvinde.

  #9287
  hexia D trix
  Deltager

  Krummer mine tæer ….. hvor mange indlæg er der efterhånden i brevkassen, der omhandler forhold, hvor kvinder begræder, forsøger at forstå sig ud af, forhold med mænd der efter jeres beskrivelser er fuldstændigt talentløse og absolut ikke værd at eje ……….. at de pågældende er komplet uinteressante er en ting men at I har trang til at kommunikere, være i relation med dem er helt ufatteligt ……… jeg tror det vil være mere interessant at leve sammen med en skildpadde ……..

  #9288
  Kattemor
  Deltager

  Krummer mine tæer ….. hvor mange indlæg er der efterhånden i brevkassen, der omhandler forhold, hvor kvinder begræder, forsøger at forstå sig ud af, forhold med mænd der efter jeres beskrivelser er fuldstændigt talentløse og absolut ikke værd at eje ……….. at de pågældende er komplet uinteressante er en ting men at I har trang til at kommunikere, være i relation med dem er helt ufatteligt ……… jeg tror det vil være mere interessant at leve sammen med en skildpadde ……..

  Ja..!!!! jeg fatter det heller ikke..!

  #9294
  Eva Marie
  Deltager

  Så lige du havde skrevet din historie her kære LilleMig:)

  Det er heller ikke nemt at fatte, hvorfor vi hænger i, men jeg vil bare sige at det nok er fordi vi er ekstra følsomme mennesker, der søger en forklaring på alt. Jeg synes din kæreste reagerer barnligt – det er lidt det samme som min mand – Konfliktsky og kold – jeg tror det er fordi det er den nemmeste måde at reagerer på, for på den måde behøver man ikke at konfronteres med de kolde facts. Mon ikke din kæreste udmærket godt er klar over hvor led han har været over for dig- det tror jeg – og nu “gemmer han sig”.
  Det gør ondt at læse din historie-jeg føler i den grad med dig – krammer herfra:)

  #9305
  sissi
  Deltager

  Jeg tror det handler meget om din værdighed:)Du føler dig kasseret som en brugt ting. Det er ikke fair, men du kan ikke gøre noget ved det.

  Betyder det meget for dig, så luk den fra din side – evt. med en kort mail, om du syntes det er uværdigt at det skulle slutte på denne måde, men at du ønsker ham det bedste fremover.
  Ingen bebrejdelser, intet negativt, kun for din egen skyld, og skriv så at du ikke forventer svar – og det skal du SÅ IKKE forvente.

  Brug ikke energi på hvad, hvorfor eller hvordan – det er ikke alt vi kan få svar på, og egentlig heller ikke skal have svar på.

  Når du så har sendt den mail, så har DU afsluttet den på en værdig måde, og kan være en helende handling for dig fremover.

  Hvis du hidtil i dine kontaktforsøg og har været dømmende, sur og bebrejdet ham, så tror jeg han lukker af, for han kan ikke forsvare sig, eller give dig de svar du vil have.

  Jeg har selv gjort det efter et langvarigt ægteskab, som endte efter 2 x utroskab (lukket ned)Jeg så ingen grund til dialog, for det kunne ikke være anderledes – sket var sket, og intet stod til at kunne ændres. Uanset hvad han havde sagt/forklaret eller gjort efterfølgende, ville være spild af tid, og ordkløveri og mudder er så nedbrydende – for jer begge.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.