langdistanceforhold forvirret

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4586

  Hej allesammen

  Jeg vil gerne bevare min anonymitet, men samtidig forsøge at beskrive og fortælle så meget af min situation som muligt.

  Jeg har siden august sidste år kendt en kvinde fra østeuropa.
  Vi er begge omkring de 40 år.
  Vi har begge et lille barn der bor hos os.
  Det meste af vores kontakt har været skriverier og skype.
  Jeg har været nede og besøge hende 2 gange i år.
  Forholdet udviklede sig fra venskab til mere første gang jeg var.
  På grund af at jeg ikke var sikker på hvordan kulturen var angående dating, var jeg rimelig tilbageholdende.
  Under andet besøg talte vi om det og fik taget hul på den mere intime del af det.
  Det var rigtigt dejligt at kysse kramme kæle bolle og være mere fri.
  Nu er det cirka en måned siden jeg kom hjem.
  Det meste af vores kontakt foregår skriftligt fordi det er svært at tale over skype med små børn omkring sig.
  Jeg bliver usikker og føler at jeg mangler bekræftigelse når der går for længe imellem jeg hører fra hende. nogle gange 2 dage, 3 dage, 1 dag.
  Jeg har prøvet at fortælle hvordan jeg synes vi kan dyrke vores forhold ved at skrive og være i kontakt, nu da vi ikke kan være fysisk sammen hele tiden.
  Jeg søger nok bekræftigelse fordi jeg er usikker på mig selv…
  Er i tvivl om hvordan jeg skal reagere.
  Skal jeg vente på at hun tager kontakt?
  Skal jeg fortsætte med at skrive først, eller vente på at hun skriver og jeg svarer?
  Jeg har for meget ledt efter positive ting og bekræftigelse i hendes ord.
  Jeg har lært at jeg selv skal bringe det positive ind i mit liv, jeg skal ikke have det fra andre.
  Jeg forsøger at finde det positive i tingene.
  Det er positivt at det her har fået mig til at tænke, læse, forandre mig.
  Men det er godt nok også svært nogle gange.
  Åh jeg håber i har en masse gode råd.

  #4588
  Tena
  Deltager

  Det bliver ikke bedre – din usikkerhed og følelse af manglende bekræftelse vil fortsætte så længe langdistanceforholdet står på. Uanset hvilken strategi du vælger…Sorry.
  Har I nogen fremtidsplaner om at flytte sammen indenfor 1 år eller 2?
  Hvis ikke, så welcome to “Going nowhere in wasteland….”

  Det eneste der kan skabe større sikkerhed i en langdistance-relation er visheden om en plan sammen.
  Tanker om at du selv er ansvarlig for din lykke – at du skal afvente hendes udspil etc.. hjælper ikke hvis hun f.eks. knalder andre en weekend, hvis hun bliver træt af distancen og going nowhere..

  #4589

  Tak for dit svar

  Flytte sammen, ja det har vi talt om.
  Men det er normalt noget man taler om på skridt 125, og vi er ved skridt 11.
  Det er et endnu større skridt at flytte fra et andet land. Du flytter fra dit land sprog kultur familie og venner, du flytter fra alt.
  Hvorfor skulle det være going nowhere fordi vi har et langdistance forhold?

  #4591

  Hej mandeniudvikling

  Du har sat dig i en situation, hvor det er max svært at få den bekræftelse, du har brug for. Især hvis du, som du skriver, er usikker på dig selv, og at noget af denne usikkerhed ikke bare handler om den lidt besværlige situation, men også din person i kærlighedsforhold før dette.

  Men sådan er det jo med forelskelse. Den opstår ikke altid under de nemmeste vækstvilkår. Og nogle mennesker føler sig nærmest tiltrukket af svær kærlighed.

  Hvad angår det med kontakten, er mange kvinder bedre end mænd til at holde kontakten med sms, mails, telefon og den slags, men her har vi jo en kvinde, som tydeligvis ikke møder dine behov. Og hvad er forklaringen? Tja, det er svært at sige efter så få møder.

  Måske forventer du for meget, fordi du lige nu er tændt som et juletræ. Måske forventer hun, at du tager initiativet. Måske er hun forsigtig, fordi hun tænker, at forholdet ikke har mange chancer på lang afstand. Måske er hun ikke så hurtig til at åbne for kærlighedeskammeret som du. Måske har hun ikke samme behov for kontakt mellem møderne. Måske er hun mere optaget af sin hverdag end romantik på distancen.

  Hvis jeg var dig, ville jeg skære kraftigt ned for antallet af henvendelser og følelserne i dem, men stadig bevare den positive og imødekommende stil. Og se hvad der sker. Om hun kommer lidt ud af busken.

  Hvis ikke hun gør det, ville jeg enten trække stikket lidt mere, og da du sikkert ikke kan gøre det, er der vel ikke andet for end at tage ned at besøge hende igen. Eller at invitere hende. Og håbe på det bedste – og nyde din forelskelse.

  Nogle gange er kvinder jo lidt længere tid om at lukke en mand indenfor i varmen. Og mange mænd når at slukke lidt, inden partneren for alvor tænder. Og når manden holder op med at gøre så meget kur, så vågner mange kvinder lidt mere op. Så brug tiden godt og vær tålmodig. Der er nemlig alle mulige gode grunde til at gå til af utålmodighed her.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4592
  jydinden
  Deltager

  Hmmm. Det er tænker er at via min mands arbejde har jeg kendt mange som har fundet kæreste, kone i udlandet – typisk Thailand.

  Som regel går det meget stærkt et møde, et par ferier og så giftemål. For en dels vedkommende kastes tilværelsen i Danmark væk for et liv derude med arbejde internationalt uden sikkerheds net.

  For nogen vælges livet i DK og konen kommer hertil efter kautionen er stillet.

  For begges vedkommende er det en vanskelig tilværelse og som om kærligheden ikke er svær nok har den type par en hel del flere udfordringer. Familie, økonomi, sprog etc.

  I forhold til din historie har du mødt hende to gange og jeg kan ikke lade være med at tænke hvad er problemet med at skype når ungerne sover. Er man tændt og forelsket så er man sgu villig til hvad som helst for at komme tæt på. fx ferie, mødes på halvvejen, en billig pensionistrejse derned ja hvad ved jeg.

  Taler hun engelsk ? Jeg tror det er vigtigt med kommunikationen således du har mulighed for at forstå hvor hun er henne.

  Hvor har du mødt hende henne ? Det i sig selv er jo vigtigt. Har du mødt hende via dating foreligger jo muligheden at der er andre bejlere på banen som du ikke nødvendigvis kender til og det kunne forklare en vis kølighed.

  #4593

  Hej Martin Østergaard
  Mange tak for dit svar.
  Det er rigtigt godt at få dit syn på sagen.
  Ok jeg prøver at skære ned på henvendelserne og ser hvad der sker.
  Det var ligesom om det hele ændrede sig lidt efter en bestemt episode.
  Hun havde fået tilbudt et arbejde i et andet land, og talte med mig om det. jeg lyttede og prøvede så godt jeg kunne at spørge indtil hvordan hun havde det med at skulle tage sådan en stor beslutning meget hurtigt, hun havde fået en urimelig kort tidsfrist til dagen efter….
  Hun endte med at takke nej til jobbet.
  Jeg sagde at det syntes jeg også var den bedste beslutning.
  Hun sagde at hun godt kunne lide at tale med mig om alt der skete i hendes liv, og spurgte hvorfor jeg ikke havde sagt min mening da vi talte sammen.
  Jeg sagde at jeg synes det var SÅ stor en beslutning at jeg ikke ville påvirke hendes beslutning, det skulle være hendes egen beslutning.
  Og ja derefter synes jeg tingene ændrede sig lidt.
  med venlig hilsen manden i udvikling

  #4595

  Hej jydinden
  det sidste først.
  jeg har mødt hende på nettet.
  uanset hvor man mødes er der altid risiko for at der er andre interesserede.
  Vi taler begge et udemærket engelsk, og ja kommunikation er super vigtigt.
  Pengene er små i hendes verden, så hendes barn og hun sover i samme værelse og der står computeren også så det begrænser skype en del.
  vi har det begge sådan at når dagen er forbi er vi trætte fordi vi har sådan nogle energiske krudtugler. jeg falder selv tit i søvn når mit barn sover og hun gør det samme.

  #4597
  jydinden
  Deltager

  Toget kører så du vil sikkert ikke høre det her, men jeg syntes alligevel jeg vil advare dig. Jeg har som sagt set det før. Ham der opgiver sin tilværelse og flytter ud for siden derude at miste job uden sikkerhedsnet og da pengene forsvandt gik konen ( og familien han underholdte ) så forældrene måtte træde til for at få ham hjem.

  Ham der hentede konen og to børn herop og indledte en kamp mod tiden ( månen og kroppens forfald ) kunne ikke finde ud af at passe sit job der krævede han var hjemmefra. Da tiden var gået og hun havde ret til at blive her i landet røg ægteskabet.

  Du kender sikkert tilsvarende historier, som er svære at atge ind når man er fyldt op af forelskelse. Men Pas på dig selv i forløbet og pas på med at holde fast i det der er dit hvad enten det er familie eller værdier. Der var engang en serie på dr og mænd i din situation som måske ville være værd at søge efter, jeg prøvede om jeg kunne finde den og faldt over denne undersøgelse – meget intressant http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.nemm.dk%2Fmandemaskforsk%2Frapporter-1%2FMend%2520i%2520migrationsegteskaber.pdf&ei=IluMU4D7KfT7yAOA4oDQCA&usg=AFQjCNGuJ4a8DCn5jNPlRJ8aJwURD1Q4Bg

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.