Kontakt med tidligere elskerinder

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16324
  Aya51
  Deltager

  Min kæreste og jeg mødtes mens han var gift for lidt over 2 år siden Han valgte at blive skilt og vi er sammen nu og har været det i 9 måneder afbrudt af han fik en identitets krise Hvor han efter jeg havde bedt ham flytte og tænke sig om hvad han ville Årsagen til jeg bad ham om det var at vi havde aftalt at finde et fælles hjem Og han pludselig bare købte en lejlighed uden rigtig at informerer mig om at han havde “ændret” planer Hab sagde dog at han håbede at jeg ville flytte med Men jeg syntes ikke om at han havde “glemt” at have mig med på råd Det var sikkert helt naturligt at han fik en krise Han var flyttet midlertidig ind i min lejlighed direkte fra hans 30 år gamle ægteskab Efter et par måneder med snak frem og tilbage flyttede han tilbage til mig midlertidigt Da den lejlighed han har købt ikke var færdig bygget Vi er stadig rigtig glade for hinanden Og han viser på mange måder at han vil mig MEN Han har købt ALT bla dyre møbler køkkenting Alt hvad man har brug for til sin ny lejlighed Jeg syntes ikke det hænger sammen med At han siger at han gerne på sigt vil bo sammen med mig der Der vil ikke være plads til noget som helst af mit indbo Højst en hylde til mit tøj Groft sagt Andet problem som er det der lige nu er ved at ødelægge vores forhold er at han har haft andre elskerinder før han mødte mig Den ene har han spillet Wordfeud med og det stoppede han med da jeg sagde jeg ikke brød mig om det og det gjorde míg utryg kort efter han flyttede hjem til mig Det ville han gerne for det var vigtigt for ham at jeg var tryg Det skal siges, han gik frem og tilbage mellem mig og ex konen nogle gange inden han for 9 mdr siden flyttede hjem til mig for alvor Forleden dag opdagede jeg at han var begyndt at spille med hende igen Samtidig har en anden tidliger elskerinde taget kontakt til ham i vores krise og de er blevet venner på Facebook i vores krise periode Jeg føler mig utryg og kan ikke forstå hvad han vil med det Det har jeg sagt Og han siger at han syntes det er ok at han har den kontakt til dem Jeg har sagt at det kan jeg ikke leve med Og det er han vred skuffet og ked af og syntes jeg ødelægger alt Er det ok at han har den kontakt Han er alt for sød af sig og jeg frygter at de vil mere og han ikke kan sige nej… Hjælp

  #16325
  Hustruen
  Deltager

  Hmm – ud fra det du skriver, lyder det ærlig talt ikke som om, at han planlægger en fælles fremtid sammen med dig 😞

  Hvis jeg var i samme situation, ville jeg nok, lade ham sejle sin egen sø, og tænke mere på mit eget liv 👍

  Pøj pøj med fremtiden 👌

  #16330
  Aya51
  Deltager

  Tak for svar Hustruen
  Jeg lytter og tænker Jeg har selvfølgelig ikke kunne skrive hele vores situation her Og jeg har en “plan” Der er at se hvordan det går når han er flyttet ind i sin lejlighed om en uges tid Hvis ikke der sker noget der viser mig at han vil mig og formår at give mig tryghed Så jeg ikke er i tvivl Eller hvis der er noget der fortsat gør mig så pokkers utryg Så må jeg trække mig Det har jeg sat en tid på for mig selv vil sige 90 procent fungerer super Han er sød kærlig og meget opmærksom og jeg elsker ham utrolig meget Jeg er bange for at smide alt væk og for at jeg er urimelig om smålig at jeg ikke kan have han har den kontakt Desværre forestiller jeg mig altid det værste….

  #16331
  Laerke
  Deltager

  Har han fortalt dig, hvorfor han har valgt at købe lejlighed alene ?

  #16332
  AnneM
  Deltager

  Efter 30 års parhold, kan man næsten ikke fortænke manden i at værne om sin frihed og ønsket om at stå på egne ben. Han er helt sikkert glad for dig, men jeg tror desværre ikke han har lyst til at comitte sig til dig.
  Jeg ved godt det ikke gavner din sag, men faktisk lyder det sundt, at han ikke flytter lige fra hendes arme til dine. En pause, hvor han finder sig selv, er faktisk et klogt, modent og voksent valg.
  Hvor det så efterlader jer i fremtiden, er svært at spå om, men det kan også være kærlighed, at du giver ham plads til at finde sig selv i den nye bolig, men samtidig gør det klart, at elskerinder er et no go hos dig.
  Men ærligt, så synes jeg du har alt for travlt med at bygge et liv op med en mand, der givetvis slet ikke er klar til det.

  Lad ham finde sig selv, mens du passer godt på dine egne grænser, og lad tiden vise, hvor det fører jer hen. Det med at vogte over ham, kommer du ingen vegne med. Du får stress og han gør alligevel som han vil uden din accept, så du kan lige så godt slippe trangen til at styre ham derhen hvor du vil have ham. Han gør alligevel som han selv synes er bedst.

  #16333
  Aya51
  Deltager

  Ja Han var desperat for at få et sted hvor han kunne have alle sine ting omkring sig og vi havde kigget på en del Men vi kunne ikke blive enige om Hvad vi kunne lide

  #16334
  Aya51
  Deltager

  Hej Anne Jeg er sådan set enig med dig Det var ham selv der kom tilbage efter krisen Og han vil alt muligt med mig Og jeg er blevet præsenteret for hans familie Han vil have mig med til stort set alt Og jeg vil jo gerne med Og vi har aftalt at vi ikke snakker om bofællesskab resten af året Det var mig der sagde at jeg ville at han prøvede at bo alene i lejligheden Men han vil give mig nøgle og siger at han håber og forventer vi skal ses stort set hver dag Så er det altså svært Når jeg selv også har lyst til at være sammen med ham Men måske jeg alligevel skal “tvinge” ham til nogle alene dage indimellem

  #16335
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tror heller ikke, at du får noget ud af at stille krav til ham. Han er helt sikkert glad for dig, men omstændighederne gør, at han ikke har lyst til at involvere sig for alvor lige nu. Det er ikke hans skyld, han gør sit bedste – Og du er ikke smålig, du er bare mere klar end han er til et forhold, hvor man sætter alt på spil.

  Du mærker en uro, hvilket jeg godt forstår. Det er vigtigt at du bliver i dig selv, og ikke går på kompromis, der hvor du føler at dine grænser bliver overtrådt.

  Personligt ville jeg ikke bruge det næste halve år, på at se hvordan det udvikler sig. Han har med sine handlinger fortalt, at han ikke har lyst til et fælles hjem , og at han lige nu har mere behov for at modtage kærlighed, opmærksomhed og spænding end for at være i en tryg og gensidig relation.

  Jeg ville give slip og lade ham finde sig selv. Hvis du bliver, er det i et forhold på hans betingelser, og hvor hans behov afgør, hvad der skal ske. Jeg tror heller ikke din uro bliver mindre, når I ikke bor sammen.

  Fortæl ham, at du godt forstår hans handlinger, og at du ønsker han skal være lykkelig, men at du er klar til kærligheden, og at du ikke vil nøjes med at være kærester med to hjem. Hvis han ikke ønsker at miste dig, så vil han meget hurtigt blive klar til at forpligte sig for alvor med dig.

  #16336
  Aya51
  Deltager

  Tak Gohappy

  Det er jeg faktisk med min hjerne fuldstændig enig i Mit hjerte siger noget andet Desværre Vi er henholdsvis 52 år og 55 år Og det syntes jeg betyder noget Jeg har aldrig været så glad for en mand som jeg er for ham Og jeg syntes vi har været meget i gennem Og gået fra hinanden flere gange ganske kort Jeg har stillet ultimatumer til ham hver gang Jeg syntes snart det er pinligt Men du tænker lige som jeg gør Elsker man Kæmper man kampen uanset hvor svær den er Og det er mig der kæmper kampen Ikke ham Han ved godt at jeg ikke kan overholde mine egne ultimatumer Og ja han kan i realiteten gøre det der passer ham og det må jeg nok se i øjnene at han udnytter Jeg tror ikke han gør det med fuldt overlæg Han er glad for mig Men han er ikke klar til hele pakken Det er jeg i den grad

  #16337
  Aya51
  Deltager

  Og det er helt rigtigt Han gør det han vil Og jeg får ikke mere ro på når han flytter ind i sin lejlighed Tværtimod

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.