Kontakt med hinanden i løbet af en dag

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 29 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15552
  Bokeh
  Deltager

  Jeg kunne godt tænke mig, at høre, hvad der er normalt for jer mht. hvor meget og hvor ofte I er i kontakt med jeres partnere i løbet af en dag, det være sig enten en arbejdsdag eller enhver anden dag. Lige pt. bor jeg sammen med min kæreste, så vi ses hver dag.
  Jeg kan ikke finde ud af, om det er mig, der forventer for meget, når jeg har behov for kontakt i løbet af dagen. Er jeg omklamrende, fordi jeg synes, det er for lidt, at vi siger farvel om morgenen og han så skal noget efter arbejdet og først kommer hjem sen aften uden, at vi har været i kontakt hele dagen…

  #15555
  lillehjerte
  Deltager

  Hvordan er det når han kommer hjem? Har i nærhed der?

  #15556
  Bokeh
  Deltager

  Nok ikke så meget på hans initiativ, som jeg kunne tænke mig. Det skal lige siges, at vi har været kærester i 2,5 år og boet sammen i 1,5 – så det er ikke et nyt forhold. Nogle mænd rører måske bare ikke så meget. Han forvirrer mig nok bare stadigvæk meget, fordi jeg ikke kan mærke, at der er handling på ordene – altså at han elsker mig 😉

  #15557
  Go Happy
  Deltager

  Du er jo bare dig, med det behov for kontakt du har 🙂 Nogle vil finde det omklamrende og andre naturligt, så det bedste du kan gøre for dig selv, er at sætte ord på til din kæreste, og håbe på, at han har samme behov. Eller måske skal du bare skrive eller ringe til ham, når du savner ham, det tænker jeg de fleste bliver glade for i løbet af en travl dag.

  I et nyt forhold oplever jeg en naturlig gensidig lyst til at lige at ringe eller sende en sms i løbet af dagen. I et mere etableret forhold har jeg ikke behovet, når vi ses igen om aftenen. Dog synes jeg et forhold, hvor ens partner altid kommer sent hjem, kræver lidt kontakt i løbet af dagen – Men det er jo betingelserne for mange, hvad enten de arbejder i butik, har aftenvagt på et hospital, kører bus eller rejser med deres job.

  Min eksmand rejste en del. Jeg har altid nyt friheden og nogle hverdagsaftener alene. Vi talte typisk sammen om aftenen, og udvekslede dagens begivenheder, men der kunne sagtens være en aften jeg ikke var hjemme, hvor det begrænsede sig til en godnat besked 🙂

  Du kan også prøve at tænke lidt over, hvorfor du har behovet for at høre fra ham i løbet af en dag. Er det fordi du reelt savner ham, og bare må have kontakt? Er det fordi du er usikker på, om han er lige så glad for dig som omvendt? Er det fordi du undrer dig over, at han ikke har behovet for at ringe, når nu du har? Har du prøvet at tale med ham om det?

  #15558
  Bokeh
  Deltager

  @Go Happy Det er nok mest fordi jeg er usikker på, om han er så glad for mig som omvendt. Og ikke helt forstå, at han ikke har behovet – som du skriver. Jeg har prøvet at tale om det, og fortælle ham hvad jeg gerne vil. Men han har bare en anden indstilling. Synes, at når man er på arbejde, så sidder man ikke og sender private beskeder. Og det kan han selvfølgelige have ret i… samtidig har jeg nok aldrig formået at fortælle ham om, hvordan jeg har det, uden at han føler sig angrebet og kritiseret. Selvom jeg har forsøgt at være gøre det modsatte.
  Lige nu er vi et sted, hvor han har besluttet at flytte for sig selv. Men han vil stadig være kærester og gerne bo sammen igen en gang i fremtiden. Det er en lang forklaring, der mest af alt har noget at gøre med mine to børn, som bor her hver anden uge. Jeg har selvfølgelig nok ekstra brug for bekræftelse i disse dage, men har egentlig altid haft det sådan – altså at jeg gerne vil have kontakt, også oftere end han vil.

  #15560
  Go Happy
  Deltager

  Jeg forstår godt din usikkerhed, når nu der er lidt turbulens i forholdet. Jeg tænker bare umiddelbart, at det ikke handler så meget om den daglige kontakt, men mere at du generelt føler dig mere afhængig af ham og jeres forhold, end du føler han er af dig og jer 🙂

  Med andre ord tror jeg ikke, at en sms i løbet af dagen vil gøre dig mere glad, det handler mere om, at du ikke føler dig sikker i forholdet, og søger efter små tegn, der kan gøre dig det.

  Uden at blive for teoretisk, så har vi alle en måde at kommunikere vores kærlighed på i et forhold. Hvis man er i et forhold med en person, der føler og kommunikerer sin kærlighed på en anden frekvens, end den man selv er på, så kan det være svært at forstå hinanden, ligesom der typisk kommer følelser som du beskriver; du føler dig ikke elsket og sikker nok – Mens han føler sig kritiseret og ikke god nok…

  Du kan enten acceptere, at han er sådan – og så skal du læse hans følelser ud fra nogle andre handlinger, som han forhåbentlig viser. Eller du kan gøre op med dig selv, at du vil have en kæreste, der taler samme sprog som dig selv 🙂

  #15562
  lillehjerte
  Deltager

  I fht når man er på arbejde kan jeg godt forstå hans behov for arbejdsro. Jeg har det selv sådan at når jeg er på arbejde tjekker jeg jævnligt min tlf for vigtige opkald. Men jeg besvarer ikke beskeder før jeg har fri. Det skyldes dels arbejdsmoral men også behovet for koncentration og at være i sit arbejde.

  Måske har du selv et behov for at kunne fordybe dig i noget i din arbejdsdag lade dig fylde af det? Jeg kan kun svare ud for mig selv i det her. Men jeg trykker mentalt på en arbejdsknap når jeg er på arbejdet og lader mit kærligheds/privatliv ligge udenfor hoveddøren af min arbejdsplads. Det kan være du har behov for noget der gør at du kan gøre det samme? Keder du dig i dit arbejde?

  Det kan være du skal overveje den uge hvor du ikke har børnene at gå til noget sjovt om aften, så du ikke venter på ham? Lad i stedet ham byde ind når der er plads i din kalender.

  #15564
  Bokeh
  Deltager

  @Go Happy – jeg tror, du ramte hovedet på sømmet :-/

  #15569
  TinaE
  Deltager

  Jeg er selv i et forhold hvor behovet for kontakt er forskelligt 🙁
  Jeg har det præcis på samme måde som dig. Jeg tænker man skal lære at leve med det og tro på, at alt stadig er godt , netop fordi det blot handler om forskellige behov…
  Er din kæreste ‘på’ på andre områder , jvf det kærlighedssprog som Go Happy er inde på ?
  Tænker også at det blir endnu sværere for dig når I ikke skal bo sammen mere. Jeg bor heller ikke sammen med min kæreste og der kan snildt gå 3-4 dage uden kontakt 🙁

  #15571
  sascha
  Deltager

  Din kæreste er jo på vej væk – eller det er i hvert fald nok det din dybeste frygt fortæller dig. Og så forsøger du at berolige den frygt med at have kontakt og kontrol. Og jo mindre han opfylder det behov, jo større vokser utrygheden så du faktisk får det stik modsatte ud af det.
  Det er et meget angstfyldt sted du står lige nu – du er bange og i tvivl – om han bare vælger den lette vej ud – har jeg ret?
  Jeg tror du skal begynde at fokusere meget mere på dig selv og hvad der er godt for dig. Om du føler dig glad og fyldt op af at have ham i dit liv, eller om du nærmere går rundt med ondt i maven og spekulerer dig gul og grøn.
  Uanset hvordan man ser på det, så træder i jo nu et skridt tilbage i stedet for et skridt frem i jeres forhold. Og det kan sagtens være, at det kommer til at gå, men mit gæt er, at du i de uger, hvor du har børn, kommer til at gå rundt og ha det rigtig træls med at tænke på ham, hvad han laver og hvor han er. Det vil ødelægge noget rigtig vigtigt i dit forhold til dine børn, da du jo så konsekvent er på overarbejde når de er hos dig. Ønsker du det?
  Uanset hvad årsagen er til, at han ikke kan rumme dine børn, så er det jo et faktum at det kan han åbenbart ikke. Hvad vil du gøre ved det? Hvad ønsker du for dig selv og dine børn nu, om 5 år, om 15 år?
  Hvor ser du selv forholdet udvikle sig hen?
  Jeg tænker at du dybt i dig selv går med alle disse tanker og de skaber dit store behov for kontakt løbende, selv om I ses hver dag.
  Giv plads til din angst og tvivl og forhold dig til hvad DU vil, fremfor at forsøge at hente falsk tryghed på SMS – det virker alligevel ikke.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 29 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.