Kommunikation

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6063
  Lise
  Deltager

  Hej alle. Jeg har brug for hjælp. Jeg er en del af en bonus familie, med mine to hjemmeboende børn og hans 2 udeboende. Vi har været sammen i 5 år og der har fra starten været kommunikations vanskeligheder i mellem os. Han er meget sårbar, føler hurtigt kritik og at det er mig og børnene som en enhed, og så ham. Jeg synes overhovedet ikke der er noget i det, tværtimod, han er totalt inddraget i alt omkring børnene og jeg tager ham for givet i forhold til dem, fordi han netop er en “del af klubben”.

  Det er det eneste vi skændes om. I går spurgte jeg “hvorfor vækkede du mig ikke”, da jeg faldt i søvn hos et af børnene og det tog han meget nært og blev frygteligt såret og følte sig kritiseret og jeg er nu der hvor jeg er ved at smide håndklædet i ringen.

  Så uden at koge suppe på det hele, er mit spørgsmål; hvordan kommunikerer jeg dog med ham? Så er det et forkert tidspunkt (efter kl 22 kan han ikke tale om følelser, men gerne dyrke sex) så er det et forkert tonefald (gud forbyde at jeg lyder træt eller irriteret) og det er lige før det er en forkert ugedag.

  Manden har mange interesser, jeg støtter helhjertet, han er flittig i hjemmet, jeg værdsætter, jeg forguder ham. Men jeg har ikke altid tjek på at veje mine ord på en guldvægt. Jeg mangler sikkert mange info her, jeg er bare så ked og træt. Jeg elsker ham. Han er den sødeste kæreste i verden og det fortæller jeg ham tit. Men han kan ikke tåle at noget lyder som kritik og han er LYN hurtig til at føle sig udenfor. Og så går han i selvsving, kan ikke tale, bruger dage på at være tavs og indimellem direkte fjendtlig.

  Jeg er der hvor jeg synes det dræner mig og tager mit “krudt” fra børnene. Og måske er vi bare forkerte for hinanden? Jeg savner at være tæt, at kunne tale sammen. Det giver afstand at vi ikke kan tale om andet end madplaner og bustiderne

  Hjælp! Og spørg gerne hvis i mangler info 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.