Kommer han tilbage

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19559
  Nic
  Deltager

  Hej
  Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde og går med et spinkel håb om at han vil komme tilbage og være en familie igen med mig.

  Min eks og jeg har 2 børn sammen en på 4 og en på 5 måneder.

  Han besluttede for ca 4.5 måneder siden – 1.5 uge efter min fødsel at forlade mig – det slog mig meget ud og har været utrolig ked af det lige siden.

  Vi bor stadig sammen i vores nye hus, som vi kun har boet i et års tid og er nu sat til salg pga hans beslutning.

  Jeg har ihærdigt forsøgt at finde en bolig til ungerne og jeg og det lykkedes så efter 3 måneder og det er selvfølgelig skønt.

  Fornyeligt fortalte han mig imod hans vilje at han havde mødt en anden kvinde med 3 børn og det slog mig virkeligt ud, da jeg selvfølgelig stadig har følelser for ham. Jeg har bedt ham skride og han sover lidt på skift hos hans far og mor og formentlig den nye.

  Jeg kan ikke forstå hvorfor han allerede og så hurtigt er i et nyt forhold og en med 3 børn – det giver slet ikke mening. Jeg føler at vores forhold ikke har betydet noget og føler mig virkelig svigtet. Specielt når jeg næsten lige har født og at vi har været sammen i mange år.

  Jeg har det så svært følelsesmæssigt – jeg tror at jeg vågner op til en drøm og kan ikke forstå hvorfor det er endt sådan. Jeg har ikke ønsket at det skulle ende – vi har selvfølgelig ikke haft det fantastisk de sidste par år, men har dog valgt at få barn nr 2 og bygge vores drømmehus. Som han sagde til mig, at han gik Åll ind og har “skreget” på at få det til at fungere.

  Jeg synes det er så hårdt at vi stadig bor i huset, i vores drømmehus, at jeg ligger i vores seng og alt minder om ham. Jeg fortalt ham at jeg savner ham, os og vores familie.

  Stortset alle synes han er et røvhul at han har svigtet mig på den måde og at det nye forhold med 3 børn ikke holder.

  Jeg går jo og håber at han kommer tilbage igen. Man har jo hørt at par der har været i vores situation – går fra hinanden, for solgt bolig og flyttet fra hinanden ofte finder sammen igen efter noget tid. og specielt når der også er børn inde i billedet.

  Jeg ved ikke hvad jeg skal tro og et eller andet sted prøver at finde svar og håb for os eller at man ikke skal forvente noget, men komme videre?

  Hvad tænker du/i

  Kh

  Den ulykkelige

  #19560
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror det kan hjælpe dig at forholde dig til situationen som den er nu. Ikke som du ønsker den. Man har desværre ingen indflydelse på hvad andre træffer af valg, selvom vi andre også godt kunne ønske at vi kunne det.
  Umiddelbart tror jeg ikke på din eksmand ville blive hos en enlig mor til tre børn. Det er sjældent mænd kan klare den portion af børn og særligt ikke når han har sine egne to han skal i gang med at bruge tid på. Umiddelbart tænker jeg at han er stukket lidt af fra det hele og egentlig i lang tid frem ikke vil forpligte sig til nogen. Jeg tror bare hans affære har været katalysator for hans usikkerhed udfra det du skriver.
  Jeg tror du kommer bedst igennem ved kun bare at regne med dig selv. Kærligheden skal nok finde vej til dig i en anden form når der er faldet lidt ro på dit liv.

  #19561
  Nic
  Deltager

  Han mødte hende tilfældigt et par måneder efter han stoppede vores forhold, så hun er ikke årsagen.

  #19565
  lillehjerte
  Deltager

  Ja det siger de nogle gange. Jeg har i hvert fald hørt om det mere end en gang.

  #19567
  Nic
  Deltager

  Det siger de fleste også. Jeg har spurgt og sagt at han ikke kan gørw mig mere ked af det. Han har sagt at han ikke kendte hende og jeg kan høre når han lyver.

  #19568
  Eva Marie
  Deltager

  Py ha kære Nic – sikke en omgang – jeg er også blevet svigtet pludselig forladt for en anden kvinde, for et par år siden. Men mine unger er voksne – jeg kan slet ikke forestille mig at stå der med 2 små børn og så en nyfødt. Men du finder kræfterne til at komme igennem – det er helt sikkert.
  En krammer herfra:)

  Og sikke da en nar – ja undskyld mig – hvad hel….bilder han sig ind at forlade dig når du lige har født. Det er da i den grad at løbe for alle sine forpligtelser.

  Når du får det hele lidt på afstand, så er jeg sikker på du ikke vil have ham tilbage – for hvordan kan du nogensinde stole på en mand, der løber fra sit ansvar – du har næsten lige født hans barn for pokker da – Du fortjener bedre!!

  Og ja – han SKAL jo sige at han først har mødt hende efter han gik fra dig – meeeeen den tror jeg da slet ikke på. Enig med lillehjerte – det siger de nemlig ofte. ( igen for at ikke at kunne face ansvaret)
  Vil han ikke gøre dig ked af det – Jamen søde – det er han da i gang med at gøre i fuld stil.
  KRAM

  #19569
  lillehjerte
  Deltager

  Du må endelig også huske at holde ham op på sit ansvar for børnene. Om han så skal sidde med sutteflaske mens du engang imellem har plads til at komme udenfor døren og har alenetid.

  #19575
  Nic
  Deltager

  Jeg vil undre mig, hvis han havde mødt hende inden. Han var stort set hjemme konstant og jeg kan høre, hvis han lyver – tror ikke han kan gøre dette imod mig, så jeg tror på ham. Han rendte meget ud efter han afsluttede vores forhold og han sagde i sidste uge, at han mødte hende for ca 2 måneder siden.
  Jeg har spurgt meget ind til det og hver gang kommer der en kæmpe reaktion og jeg sviner ham til og udover det bruger jeg børnene imod ham.
  Jeg spurgte ind til hvordan han mødte hende og han svarede at det var tilfældigt i byen.
  Han vil være der for sine børn og have samvær med dem – jeg er bare ikke så glad for det, da jeg frygter at han vil introducere mine børn for hende. Jeg tænker meget over når huset er solgt om han kan finde på at flytte ind til hende – håber jeg bare ikke, da det bedste ville være at få sit eget pga. vores børn og de ligesom har en base hos ham og hun har 3 børn og hvordan vil det lige gå? Hvordan kan han flytte sammen med en anden, når han lige har afsluttet et 11 års forhold med 2 små børn – håber det ikke.
  Han har heller ikke lyst til at komme i vores hjem, da jeg bliver ved med at krydsforhøre ham om de 2 og det er han meget træt af og han siger stop nu osv.
  Familiemedlemmerne fik også det at vide ved et uheld, da han kom til at nævne hendes navn, det var nok ikke meningen at folk skulle vide at han har mødt en anden.

  Åhh… ved ikke hvordan fanden jeg skal holde det ud.
  Jeg savner ham uanset og synes det er så svært og jeg bliver så ked af ved tanken om at han er sammen med hende og ikke mig, som jo var planen med alt det vi har fået bygget op sammen med 2 børn og sprit nyt hus.
  Nu står vi så og skal flytte ud af huset om lidt og i en lejlighed. Jeg tænker at det måske er det der skal til at få det hele på afstand og han måske kommer til at savne os og vil mig/os igen.

  #19577
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ved godt det gør så ondt så ondt og han er squ da et megafjols. Men jeg tror du gør bedst i at lade samværet glide fra starten for både børnene og din egen skyld. Ellers gør du det endnu hårdere for dig selv. Du kan risikere at stats.forv.ser meget på dine reaktioner når de træffer afgørelser.
  Mit råd er at du tager en dag ad gangen og så kan du svine ham til alt hvad du vil i et brev du bagefter graver ned i baghaven og besværge ham. Men det hjælper dig ikke at gøre det andet. På den lange bane vil du blive glad for( selvom det er svært at se nu)hvis du prøver at gøre hvad du kan selvom det er svært.

  #19585
  Kattemor
  Deltager

  Kære hvor jeg bare føler med dig.. Øvøv en hård situation han har sat dig i..

  Det du savner eksisterer ikke mere.. Du savner hans kærlighed og tryghed og den er væk.. Du kommer aldrig til at stole på ham igen…
  Du skal igennem en rædsom tid og jeg ville ønske jeg var din ven for så kunne jeg give dig en krammer og snakke dig igennem alle de sorger du skal gennemleve..

  Hold hovedet højt, du har ikke gjort noget forkert..!

  Tiden arbejder for dig og jeg lover dig at du får det godt igen en dag..

  En stor cyberkrammer til dig ❤

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.