Komme videre uden closure

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26739
  fornavn
  Deltager

  Hej,

  Ja, hvordan kommer man videre, når man ikke har fået closure? Når det bare sluttede uden afklaring og sluttede på dårlig fod?

  Jeg datede en fyr i 4 måneder og det var en del op og ned, især det sidste stykke tid. Jeg har været ked af det igennem meget af den relation og haft mange søvnløse nætter pga. ham. Men jeg var glad for ham og synes han var et dejligt menneske. Men det ændrede sig så. Efter den sidste gang vi så hinanden ændrede han sig totalt. Fra at skrive hver dag hørte jeg ikke fra ham og han var meget lang tid om at svare. Jeg spurgte ham hvad der var galt, men han svarede bare, at der var da ikke noget galt. Jeg spurgte ham igen efter en uge om han ikke bare ville sige hvad der skete i stedet for at være stille. Han snakkede udenom og var ufattelig vag. Jeg nærmest tiggede og bedte om vi ikke bare kunne ses og snakke om det, og slutte det på en ordentliig måde (for på det tidspunkt vidste jeg godt det var slut, jeg havde bare brug for at det skete face-to-face, så vi ikke skiltes som uvenner), men det havde han ikke rigtig tid til, men han ville vende tilbage. Det gjorde han selvfølgelig ikke. Efter et par dage skriver jeg hvornår han så havde tid. Han er meeeeeeget lang tid om at svare og svarer lidt vagt på det igen. Jeg spørger ham direkte igen. Han åbner min besked og svarer ikke på den (hvilket han aldrig har gjort før). Jeg har nu haft konstant ondt i maven over ham i meget lang tid og jeg kan det bare ikke mere. Så jeg skriver “nevermind. Farvel”. Han skriver “okay… men håber vi stadig kan være venner”. Jeg sletter ham fra alle medier, fordi han bare skulle ud af mit liv og jeg kunne ikke holde ud at stirre på min telefon mere og vente på han skrev.

  Problemet er nu, at det er utrolig svært for mig at lægge det bag mig, når det sluttede på den måde. Jeg er virkelig, virkelig ikke god til at være uvenner med folk og kan slet ikke holde tanken ud om, at der er et menneske, som jeg holdte af og syntes godt om, som jeg nu tænker dårligt om og som måske også tænker dårligt om mig. Jeg ville så gerne bare se ham 2 timer til en kop kaffe og slutte med en samtale og et kram. Jeg er så frusteret og anspændt, fordi det er som om alle de følelser er spærret inde i min krop, fordi jeg ikke har kunne snakke med ham om det og fået en afslutning… det sluttede bare.

  Så hvad skal jeg gøre? Hvordan kommer jeg videre uden afslutning? Skal jeg skrive til ham igen? Jeg er ikke interesseret i at begynde at se ham igen, jeg vil bare gerne slutte det hele på god fod, så jeg kan lægge det bag mig og komme videre.

  #26740
  lillehjerte
  Deltager

  Kære fornavn

  Jeg gætter på at du ikke har datet så meget. Det han gør kan vidst godt kalde ghosting. En taktik mænd som ikke er interesseret i noget seriøst eller fast forhold bruger. De kan godt finde på at skrive at de håber på man kan være venner enten fordi de vil holde en dør åben til en plan b eller fordi han dermed håber på at få fred fra en.

  Jeg har engang selv været der hvor jeg stræbte efter de her som ikke ville mig. Men jeg blev træt af at det ikke var mig selv der bestemte hvornår jeg var glad men at det afhang af de her fjolser. Så mit råd er at du giver slip på ham alene af den grund at han ikke har gjort sig fortjent til din opmærksomhed. Den mand som fortjener dig giver lige så meget til dig som du giver til ham. I mellemtiden skal mit råd være at du forkæler dig selv og plejer dig selv.

  #26998

  Hej fornavn

  Det kunne være spændende at høre, om du nu fire måneder efter har kunnet slippe ham noget mere. Og hvordan det skete.

  Jeg er meget på linje med lillehjerte. Det er typisk mænd at blive stille for at få kvinden til at forstå, at han ikke er interesseret og for at undgå, at hun prøver at overtale ham til at prøve igen. Mænd gør det for at undgå drama, men der sker det stik modsatte, fordi ret mange kvinder gerne vil have sat bare nogle få ord på, så man kan forholde sig til situationen på en ny og mindre afventende måde. Ærgerligt med al den dumme energi, der bliver bundet i en situation, som begge faktisk gerne vil ud af på en god måde.

  Helt fint at vende sig væk fra ham og prøve at søge nogle gode oplevelser for sig selv for at komme videre. Men… det er jo også en mulighed at opsøge ham eller ringe til ham for at afslutte forholdet. Så slipper man for at være et alt for handlingslammet offer. Så kan man om ikke andet markere noget styrke og kant ved at tage kontakt og sige tak for nu, vi skal ikke være kærester eller venner, men hvem ved, hvad der kan ske længere nede ad vejen.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #27024
  fornavn
  Deltager

  Hej Martin,

  Her 4 måneder efter går det godt.
  Jeg begyndte efter et par måneder at glemme ham mere og mere og jeg begyndte at date en anden. Da det sluttede skrev jeg til ham den anden, fordi det ligesom blussede op igen i lyset af det nye breakup.
  Vi begyndte at skrive lidt sammen og så hinanden en enkelt gang.. og der var alt magi væk. Jeg følte ingenting og følte kemien var væk. Så selvom vi aldrig fik snakket om hvad der skete, så er det kapitel lukket helt for mig nu, for der er intet tilbage. Så egentlig en god afslutning, på en måske lidt dum handling.

  #27040

  Hej fornavn

  Det lyder som et godt eksempel på, hvor effektive vi trods al hjertekval er til at komme godt videre hen ad vejen. Godt at du fik lejlighed til at møde ham og mærke, at magien var forduftet, og at alle følelserne lå tilbage i tiden og ikke var til stede længere.

  Held og lykke med kærligheden

  / Martin Østergaard

  #27556
  7718117425
  Deltager

  Bor han i Hedehusene?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.