Købt eller solgt?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1688
  Miemy
  Deltager

  Jeg fik lidt af en overraskelse i dag, den mand, som jeg har set de seneste måneder ringede. Han har fået tilbudt job i udlandet i 1½ år, og han skal svare på mandag.

  Så nu kan jeg gå hele weekenden og vente på, hvad han beslutter. Det er en meget mærkelig situation, for vi er ikke så langt i vores forhold, at vi kalder os kærester, men jeg er blevet meget glad for ham.

  Omvendt, så skal han ikke blive hjemme for min skyld. Ingen af os ved, om vi har en fremtid sammen, og jeg vil ikke være den, som stod i vejen for hans drømme.

  Så nu venter en weekend i uvished, mens han beslutter sig. Uh, jeg hader at blive sat på “hold” uden at kunne gøre noget.

  #1693
  Rosmarin
  Deltager

  Ja det var noget af en melding at få. Vidste du at der var mulighed for at han kunne få tilbudt job i udlandet? Hvis han nu vælger at takke ja, så vil I jo stå i en helt nyt situation. Nu skriver du at I ikke er kærester endnu, så det handler vel om, hvor glade I er for hinanden?
  Er det for en begrænset tidsperiode at han kan få jobbet? Hvad siger din fornemmelse om sandsynligheden er for, at han gerne vil have det job?
  Jeg har en kollega som startede et forhold med at han ret hurtigt skulle være væk et år. De klarede det og har to børn sammen i dag og er ved at bygge nyt hus.

  #1697
  Miemy
  Deltager

  Jeg vidste, at han havde undersøgt muligheden tidligere, men at det var droppet. Han blev ringet op i går med tilbuddet og skal svare mandag.

  Jeg har ikke nogen fornemmelse for, om han tager jobbet eller ej. Hvis han arbejder 1½ år i udlandet giver det ham mulighed for at betale sin gæld og starte på en frisk, når han kommer hjem. Men han er far til en søn, som han har samvær med ca. en gang om måneden, og det trækker den anden vej, tænker jeg.

  Jeg er glad for ham, ingen tvivl om det, men hvis han rejser nu, så stopper vi her. Vi har ikke nok fundament i vores forhold til at køre det på langdistance i 1½ år. Det ved vi begge.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.