Kliche-dilemma

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23884
  SanneM
  Deltager

  Hej Martin og Co.
  Jeg er begyndt at date en mand og historien er som den ofte er. Vi har datet i ca tre uger og jeg har været meget tilbageholden indtil for nogle dage siden, hvor jeg indrømmede at jeg var forelsket i manden. Det er meget tidligt for mig at føle den slags og også indrømme det. Jeg bliver ikke nemt forelsket og når det sker går der somregel nogle måneder inden at jeg indrømmer det. Han fortalte mig tidligt at han godt kunne forelske sig i mig og også en enkelt gang eller to at han var forelsket. Nu er bøtten så vendt en smule, han holder lidt igen i kontakten og nævner at det er gået lidt stærkt. Han har siden ikke nævnt at han var forelsket i mig, kun på min forespørgsel. Alligevel spørger han mig om vi skal være kærester, taler om fremtiden og tager stadig daglig kontakt og sørger for at vi får aftalt næste date. Jeg syns ikke vi skal være kærester endnu og har en fornemmelse af at dét med at sige at man er forelsket og blive kærester ikke er ligeså stor en sag for ham, som det er for mig. Han siger at han let bliver lidt forelsket, men det er den store forelskelse han søger. I hans sidste forhold var han forelsket i 3-4mdr hvorefter at han tabte den igen. Her var de begge meget på og han har fortalt mig at han havde forbehold fra starten ift den fysiske tiltrækning. Jeg har sagt at det skræmmer mig at han kan vende sådan, men han har fortalt mig at han ingen forbehold har med mig. Da jeg fornemmede hans lidt køligere tone, blev jeg bange og trak mig lidt, skrev endda om vi skulle kalde den. Hans reaktion på det var at blive rørt og bange, hvorved jeg selvfølgelig undskyldte og fortalte hvorfor jeg reagerede, som jeg gjorde. Vi snakker meget åbent om tingene, men jeg syns at hans udmeldninger veksler noget – indimellem udtrykker han dybere følelser og kan se en fremtid med os og andre gange siger han at det er gået stærkt og at vi jo ikke kender hinanden så godt, at han kan mærke noget spirende, men han ikke ved om det holder agtigt… Samtidig har han fortalt at han stadig er aktiv på Tinder, han skriver ikke eller mødes ikke med nogle, men swiper stadig. Han ved at jeg syns det er mærkeligt og det forstår han, men jeg har på ingen måder lyst til at fortælle ham hvad han skal eller ikke skal.
  Jeg overvejer om jeg skal trække mig lidt tilbage, slå bremserne en smule i eller simpelthen helt trække mig. Jeg er nervøs for at hans følelser ikke er dybe og ægte og at han på et tidspunkt trækker sig helt. Jeg er klar over at det også kan handle om mine egne usikkerheder og frygt for at blive såret, men det er svært at kende forskel på reelle frygts og usikkerheder, som stammer indefra, når man står midt i det. Så håber på at i kan hjælpe mig! Skal jeg satse mit hjerte, give mig hen, trække bremserne eller helt droppe det?
  Tak, på forhånd!

  #23885
  sissi
  Deltager

  3 uger i et evt nyt forhold er ingen tid.
  Kan du nyde det ,det er, og se hvor det bære hen?
  Jeg forstår både dig og ham.
  For dit behov for at udtrykke din forelskese og hans for at trække sig sig lidt.
  I kender ikke hinanden endnu.
  Forelskelse og elske er ikke helt det samme.
  Jeg tror desværre du er lidt for tidligt ude, og det skræmme ham.
  Lev i nuet, vær i det, og Nyd det.
  Han er ikke hvor du er. Han sviper stadig. Det piner dig, og det forstår jeg, på dit sted og hvor du er nu.
  Han gir dig opmærksomhed og nyder garanteret det I har.
  Hvis du kan, gør det samme.
  Alt har en “gave” med uanset om det bliver for evigt, eller et godt minde.
  Ro i maven.

  • Dette svar blev ændret 3 år siden af sissi.
  #23887
  hexia D trix
  Deltager

  Lidt for tidligt ude og det skræmmer ham ………. hvis det er, den du er, så er det den du er og det er der ingen grund til at ændre på!! Du er værd at elske, helt som du er og jeg bryder mig ikke om at foreslå ,at du skal ændre på dig for at tilpasse dig en forestilling om, hvad han reagerer på. Vis dig selv ,så han ikke forelsker sig i den, du tror, han gerne vil have du er.

  Jeg bliver ubehageligt tilpas når han giver udtryk for at lede efter forelskelse og have en forventning om at forelskelse varer evigt 😉 desværre er den typiske længde 6 mdr. En tilstand af eufori og fuld af projektioner. Hvor gammel er han?

  At være kærester eller partnere er et valg, indgået med øjnene åbne overfor den andens positive og negative sider, hvor man i forholdet føler sig godt tilpas og i stand til at være sig selv. Egentligt lidt småkedeligt 😉 😉 hvert fald hvis alternativet er en forestilling om “Den eneste ene” 😉

  #23888
  hexia D trix
  Deltager

  P.S: Jeg er ikke enig i at dit dilemma er en kliche 😉 det er eksistentielt og langt fra at være en kliche.

  #23889
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder som en nitte. Hvis man er kærester har man ikke nogen dating app eller dating side man går ind på.

  #23896
  SanneM
  Deltager

  Mange tak, for jeres svar!
  Og ja, jeg skal netop lærer at være i min egen usikkerhed, ikke reagere med det samme for at flygte fra den svære følelse.
  Fyren jeg dater har sagt til mig at han er forelsket i mig – det gjorde han meget tidligt (også for tidligt for mig) og jeg har siden forelsket mig i ham, hvilket stiller mig i en sårbar position, som jeg ikke befinder mig særlig godt i.
  Han er nu mere sikker på mig og har indstillet jagten en smule og er mere afslappet i mit selskab. Jeg hører stadig fra ham dagligt og han sørger altid for at aftale næste møde.
  Jeg har nogle forsvarsmekanismer der går igang når jeg forelsker mig – jeg vil gerne forsikres om at jeg er noget særligt og at fyren er meget forelsket i mig, men det er nok for nyt endnu til at jeg kan forvente det. Og det forsøger jeg at være ok med.
  Vi havde en date her i weekenden hvor jeg overnattede hos ham – vi hyggede os rigtig meget og var meget tætte og snakken flød. Vi dansede endda rundt i køkkenet, som jeg ved er grænseoverskridende for ham, men han ved at jeg elsker at danse.
  Vi har kun overnattet hos hinanden en enkelt gang tidligere, da han har en datter, som jeg ikke er klar til at møde endnu – dengang var han meget på og ville gerne putte meget tæt om natten og om morgenen – denne gang gik han straks i bad efter vores sex og bad mig rykke ind på sengen og under egen dyne, da vi skulle sove. Det kom bag på mig og jeg blev ked af det og i tvivl om hans følelser og om det egentligt var noget jeg gad. Jeg syns det er tidligt at have brug for at ligge under hver sin dyne og i hver sin side af sengen.
  Det skal understreges at han ellers er meget kærlig og gerne vil kramme og kysse hele tiden.
  Han har forøvrigt slettet sin Tinder-profil :-).
  Men jeg kæmper lidt med om jeg mærker at han føler det “rigtige” – da jeg syns at der kan være lidt modsatrettet signaler fra ham – flest der tyder på at han rigtig gerne vil mig (men altså lige det her med Tinder og minus-putningen, som gjorde mig i tvivl).

  #23897
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad mænd ikke gør for at få sex 🙂

  Spøg til side – Tror bare du skal give det lidt tid, og så ikke presse ham alt for meget med at få ud af ham hvad han føler for dig allerede nu – det skal nok komme med tiden, hvis han føler noget for dig – Det med dynen? Tror jeg altså ikke du skal tolke alt for meget i. Manden er renlig og vil gerne have dynen for sig selv ha ha ha….
  Han har jo også slettet sin TINDER 🙂

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.