Klar til børn, når han ikke er

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21123
  NinettRohde
  Deltager

  Hej allesammen.

  Efter aftale med Martin Østergaard deler jeg en forespørgsel i brevkassen. Jeg hedder Ninett Rohde, er journaliststuderende og er i gang med min afsluttende hovedopgave sammen med min medstuderende Maja. Lige nu arbejder vi på, at det skal handle om, hvilke udfordringer man står overfor, når man som par er uenige om, hvornår man gerne vil have børn.

  Det er her vigtigt at sige, at det altså er par, hvor begge parter ønsker at få børn, men den ene er længere om at blive klar til at få børn end den anden.

  Vi vil gerne tale med nogen, som har oplevet det på egen krop, og vi har fem typer, som vi gerne vil i kontakt med (hvis du ikke passer på disse typer, men tænker, at du har en spændende historie, må du dog meget gerne kontakte os alligevel):

  – Et par, hvor den ene f.eks. kvinden er klar til børn, og kæresten eller manden ikke er, og kvinden derfor lever med dette, men har det svært med det.

  – Et par, hvor den ene f.eks. kvinden er klar til børn, og kæresten eller manden ikke er, og kvinden forsøger at overtale kæresten eller måske vælger at smide p-pillerne og siger til kæresten, at det må være ham, der må stå for beskyttelse, hvis han ikke vil have børn.

  – Et par, hvor den ene f.eks. kvinden var klar til børn, og kæresten eller manden ikke var, men de så har fået barn alligevel.

  – En person, der er klar til børn, der har været i et forhold med en partner, der ikke var klar til børn, og derfor har den person, der var klar, forladt sin partner for at finde en partner, der er klar, eller har fået et donorbarn alene.

  – Og sidst et par, hvor den ene f.eks. kvinden er klar til børn, og kæresten eller manden ikke er, og kvinden måske smider p-pillerne uden helt at sige det til sin mand, måske i håbet om at han bliver klar, når der er en baby at forholde sig til.

  Det er vigtigt for os at understrege, at vi er helt fordomsfrie. Vi forstår godt, at det kan være utrolig svært at være virkelig klar til børn, når ens partner ikke er det.

  Vi vil gerne høre mere om, hvad det er for nogle følelser og udfordringer, man går igennem, når man er uenig med sin partner i, hvornår ens fælles børn skal komme til verden. Hvis du overvejer at kontakte os, men er i tvivl, om det er noget, du har lyst til at fortælle om, så kontakt os gerne for en snak om, hvad en samtale med os indebærer.

  Hvis du har oplevet noget af det ovenstående på egen krop, eller hvis du kender nogen, der har oplevet det, så må du meget gerne kontakte mig, Ninett Rohde, enten i kommentarfeltet, på mail: Ninettrohde92@gmail.com eller på telefon 30127515.

  Maja og jeg håber meget at høre fra nogle af jer.

  Mvh. Ninett Rohde, journaliststuderende på 8. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.