ked af det

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9523
  auch01
  Deltager

  Det sidste halve år har jeg set den dejligste fyr og vi har det fantastisk sammen. Når vi er sammen er han virkelig dejlig overfor mig.

  For 2 måneder siden konfronterede jeg ham med mine følelser, for jeg var blevet glad for ham. Han fortalte at han synes det var virkelig dejligt at se mig, men at han ikke var klar til en kæreste. Det sårede mig rigtig meget, da jeg i bund og grund bare vil have ham for mig selv(er dog meget sikker på at han ikke ser andre). Derefter troede jeg ikke jeg skulle se ham igen, men han opsøgte mig igen og jeg har set ham siden. Igår tog jeg snakken op med ham igen, for jeg havde ikke fået det godt med vores forhold. Jeg føler ikke at han er interesseret nok i mig, men jeg ved ikke om jeg overreagerer. Igår sagde han, at han er ked af at han sårer mig og det slet ikke er meningen og han sagde at han gerne vil gøre mere for at beholde mig i hans liv.
  Men jeg har det stadig dårligt. Jeg er stadig ked af det. Jeg kan ikke lide at blive ved med at punke ham, både fordi jeg egentlig er bange for at miste ham, men også fordi jeg tror måske ikke det er noget han kan fikse for mig.

  Hvad skal jeg gøre? Jeg vil gerne se ham igen i dag, men tør ikke spørge ham.

  #9526
  lillehjerte
  Deltager

  Du skal nok ikke regne med at han kan ændre sin adfærd, hvis han ikke kan finde ud af at vise at han holder af dig på andre måder.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.