Kasse-tænkning

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1928
  Bokeh
  Deltager

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor vigtigt kasser og etiketter er for jer?

  Altså, hvis I er sammen med en partner, opfører jer som kærester, altså ingen andre partnere, følelserne er der osv. – er det så vigtigt for jer, at I navngiver jeres relation ‘kærester’, eller har I det fint med, at en relation kan være noget (kæresteforhold) af gavn, men ikke af navn?

  #1933
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg kan godt lide når man har besluttet at ville hinanden, at ordet kærester kommer i spil. Hvad betyder det for dig siden du spørger?

  #1935
  Sanne2
  Deltager

  Min erfaring er, at hvis forholdet har kæreste potentiale og potentiale til at udvikle sig, så kommer dette emne aldrig i spil, så vil man opleve mødet med hinanden, de næste skridt, udviklingen som en glidende proces, hvor den ene part ikke sidder og spørger sig selv om man nu er kærester, dater, bare er en man ses med osv – for så er der en åbenhed og fri linje mellem hinanden. Så hvis dit spørgsmå handler om et forhold du er i nu, hvor du føler dig usikker, så prøv at skriv lidt om det.

  #2019
  Bokeh
  Deltager

  Jeg skulle jo egentlig svare med mine tanker, men egentlig er det lige meget nu. For min fornuft har sagt stop for kaos (se anden tråd). Nu sidder jeg bare med et savn (selvom det var mig, der trak stikket) og en sorg over, at alt det jeg tænkte, følte og troede var til ingen nytte…

  Jeg er ikke vant til det her. Blev skilt for små to år siden, og dette var mit første længere forhold, både før og efter min eks-mand. Bliver det nemmere?

  #2042
  Bokeh
  Deltager

  Og så svarer jeg alligevel. Det er vigtigt for mig, at man kalder sig kærester, når det er det, man er. For mig ligger der en værdi og et commitment i, at man kan finde ro i betegnelsen.

  Men min nu ex-kæreste kom ind i en personlig krise, der gjorde at det kunne han ikke. Han kunne ikke leve med de forventninger, der så automatisk følger med sådan en betegnelse. Så han ville gerne ‘nedgradere’ (mit udtryk) vores forhold til bare ‘at være’. Ingen forpligtelser, ingen forventninger, men bare lyst.

  Det synes jeg var et tilbageskridt. Det er forkert for mig, at et forhold over tid udvikler sig fra mere commitment til mindre – hvis altså man stadig gerne vil, at det skal fortsætte.

  Derfor måtte vi stoppe. På trods af at jeg savner ham helt vildt og også har stærke følelser for ham. Elsker ham. Og han for mig.

  #2044
  Lise
  Deltager

  Jeg kan godt forstå dig. Kæreste titlen betyder det samme for mig, som du beskriver. Og den vil jeg have, titlen, hvis manden vil noget som helst med mig. Jeg kan slet ikke det løse.

  #2045
  Bokeh
  Deltager

  Det var ikke fordi han ville være sammen med andre, eller ikke havde stærke følelser for mig eller ikke ville mig i fremtiden, nej han ville bare ikke skulle føle en forpligtelse til fx at skulle ses, hvis nu ikke man havde lyst, eller føle forventningen om at skulle skrive sms’er på bestemte tidspunkter etc. I det hele taget kunne han ikke holde tanken ud om at skulle møde mine forventninger, hvad de så end måtte være.

  Men fuck hvor jeg savner ham og os, da det var godt.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.