kan vi finde sammen igen? kan han komme til at savne mig igen?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1934
  hejmeddig
  Deltager

  Hej…
  Jeg er lige kommet ud af et næsten 3 årigt forhold her i weekenden. Min eks kæreste kom til mig for et halvt år siden og ville gå fra mig, fordi han havde mistet følelserne. Vi besluttede os for at arbejde på det og starte helt på en frisk… Desværre gik det hele for hurtigt og han fandt aldrig følelserne tilbage, og i det halve år hvor han har været så kold, begyndte jeg også selv så småt at miste følelserne for ham…..
  Men nu er det gået op for mig, hvor meget jeg egentlig savner ham! og nej det er ikke kun trygheden jeg savner, jeg vil så gerne have ham tilbage.
  Nå men den dag vi gik fra hinanden var jeg bare enig i det han sagde, selv om jeg selvfølgelig græd. Jeg sagde, at jeg nok også selv synes, at det her var det bedste for os begge to. Vi blev enige om ikke at snakke sammen i noget tid og så prøve at få det til at fungere som venner med tiden. Han virkede nærmest glad og meget lettet over brudet, hvilket også gjorde mig ked af det.
  Men indtil videre har jeg klaret brudet fint. Jeg sidder ikke og stor tuder hele tiden, selv om han konstant er i mine tanker og jeg virkelig konstant har dette håb om at han vil komme til at savne mig, selv om han ingen følelser har haft for mig det sidste halve år… Han holder dog stadig emget af mig, og det kan jeg også godt mærke.
  Jeg har ikke kontaktet ham i denne her uge og han har heller ikke kontaktet mig, hvilket jeg synes er fint, da jeg synes, at vi hver især skal have brug/ mulighed for at være lidt os selv og tænke. Jeg har derudover prøvet og forsøgt mig på at være meget glad og se så positivt på tingene som muligt.
  Men hvis jeg ikke kontakter ham før om en måned eller mere (hvis han altså ikke kontakter mig før) er det så muligt, at han vil komme til at savne mig og så vil kunne få en lyst til at prøve at få det til at fungere igen? Jeg savner ham nemlig, og vil give ham alt den tid og lyst som han skal have.
  Vi skal til den samme fest om fire uger og til den fest, har jeg ikke tænkt mig at stå og tigge og be om, at vi skal finde sammen igen (hvilket jeg på intet tidspunkt har gjort denne gang) jeg har tænkt mig at vise overskud ved at snakke med en masse og hvis han kigger på mig, vil jeg bare smile. Jeg har ikke tænkt mig at kontakte ham i tiden hen til, da jeg stadig synes det er lidt for tidligt.
  Men han siger hele tiden, at jeg er så sød, dejlig og smuk! og det har han især gjort inden for den sidste måned. Men han har stadig ingen følelser for mig. Er det muligt at redde det? er det muligt at han over hovedet vil komme til at savne mig? eller er han bare videre og allerede ovenpå og synes det hele er meget federe nu?
  Jeg tror det kommer bag på ham, at jeg ikke på noget tidspunkt har kontaktet ham siden bruddet. Hvilket nok er meget godt, for så kan han se, at jeg ikke er så afhængig af ham, selv om jeg savner ham.
  Men kan det virkelig ske? og selv om han for et halvt år siden sagde, at han ikke havde lyst til at redde forholdet? men der gav vi desværre heller ikke hinanden tid og lyst til at komme til at savne hinanden.
  Jeg elsker ham af hele mit hjerte og der er ikke noget jeg ønsker mere end at få ham tilbage. Vi har virkelig været lykkelige sammen, selv om der til tider har været problemer, vi har en gang før fået forholdet til at fungere efter et brud. Her var vi meget bedre til at give hinanden tid og plads. Men jeg tror bare ikke, at han vil orke at gå ind i et forhold med mig igen, efter han ligesom ikke har aft følelser i et halvt år og der har været problemer før.
  Jeg ved godt selv, hvilke problemer der har skabt, at han mistede føleslerne tilbage i sin tid, selv om han virkelig inderligt mener og siger, at han bare ikke ved hvorfor følelserne gik væk, men at de altså bare forsvandt lidt efter lidt.
  Men jeg tror det handler om diskussioner. Jeg var sidste halve år lidt jaloux, og derfor kom vi desværre tit op at skændes til fester. jeg lovede at gøre noget ved det, da jeg ingen grund havde til det, men blev desværre ved, men til sidst lykkedes det for mig og der har intet været siden. Derudover har jeg det med, at når jeg mener noget, at så skal han mene det samme ellers er jeg blevet meget sur, dette har jeg også arbejdet med for at det skulle fungere, men tror desværre det er for sent nu…. og til sidst så blev vi en dag (en måned før han ville gå fra mig for et halvt år siden) meget uvenner med ham, da han behandlede mig dybt unfair en dag, hvor han var fuld, og jeg bare skulle ligge og køre ham og hans venner hjem fra byen, så jeg måtte køre i 2 omgange, hvilket ikke var planen. Derudover var vi inden det inde i en dårlig periode, hvor vi altid lavede det samme.
  Men derudover at vi har haft de problemer, har vi virkelig nydt hinanden. Selv om der i det sidste halve år ingen følesler har været over hovedet fra hans side, har han stadig nydt mit selvskab og synes stadig ejg er dejlig og sød og smuk osv. Jeg er god til at være kærlig og fortæller der gerne tit(desværre) jeg er god til at vise omsorg ved fx at stå tidligt op og lave lækker morgenmad til ham, eller tømmermandsmad eller give gaver for at gøre ham glad. Derudover er jeg god til at trøste ham og vise omsrog, og vi har været så gode til at huske at være kærlige, drille og nyde hinanden i stedet for at skændes hver gang vi ses. Han har også virkelig været kærlig over for mig, han hader at gøre mig ked af det og gør det stadig, han har altid været der for mig, lige gyldigt om vi har været uvenner eller ej. han har altid lyttet til mig ligegyldigt hvor latterlig jeg har været, selv om han stadig har kunnet putte mig på plads igen.
  Han er dårlig til konfrentationer og er dårlig til at sige sin helt ærlige mening, når han er ked af det, så jeg er så bange for, at han ikke tør give dette en extra chance, og jeg er også selv bange for at tage skridtet om en halv anden måneds tid og så få et afslag, for hvis jeg gør dette, ville vi ikke en gang fungere som venner, som vi ellers havde aftalt. Derudover skal han måske ud at rejse fra februar i et halv års tid, så det holder ham sikkert også tilbage, og hans venner er typerne der ikke vil have, at deres venner skal have kærester (af en eller anden grund) men er der noget jeg kan gøre for at forfriske hans følelser for mig? noget jeg kan gøre for at ham måske vil savne mig lidt igen?

  #1945
  Sidsel
  Deltager

  @ Yoloyale!

  Jeg tror desværre ikke, at du pt. kan gøre noget for at genoplive din kærestes følelser for dig. Muligt og sandsynligt, at han kommer til at savne dig – vanen, noget af det, I havde sammen – men det er ikke ensbetydende med, at han ønsker sig tilbage.

  Intet i livet er så uberegneligt og sårbart som følelser. De kan tage til eller simpelthen dø ud. Nøjagtigt her har vi ingen indflydelse på et andet menneske. Begrænsningen/afmagten er et eksistentielt grundvilkår.

  I jeres tilfælde antager jeg, at I er unge, fordi du skriver om fester, hans venner, din vrede, når han ikke mener det samme som dig, skænderier etc…

  Det er ikke muligt at fremtvinge ønskede følelser hos et andet menneske, som dette ikke har i håbet om at gennemtvinge en ny begyndelse.
  Din kæreste har klart meldt ud, at han ikke har dem. Det skal du lytte til. At han så kalder dig sød, dejlig og smuk er ord. Måske fordi han selv har det dårligt med det for ham nødvendige brud. Han holder bestemt af dig, bare ikke som kæreste.

  Du skal se på hans handlinger: Han har gjort det forbi og virkede glad og lettet.

  Men allermest synes jeg, at du skal spørge dig selv, hvad DU vil med en mand,som ikke elsker dig på den “rigtige” måde? Hvad savner du? To brud, et halvt års kulde fra hans side? Næppe.

  Jeg synes med baggrund i din beskrivelse, at han har været ærlig, lyttet, rummet dig, været tålmodig – men det skulle bare så ikke være.

  Håber ikke, du bliver alt for ked af det. Det er ikke min hensigt, blot erfaringer fra virkelighedens verden. Set med mine briller.

  Kh. Sidsel

  #1965
  Kirstine
  Deltager

  Jeg er sådan set enig med Sidsel. Jeg tror desværre heller ikke, det bliver jer igen, som tingene er lige nu og jeg synes helt klart, at du gør det rigtige ved at give ham plads og ved at forholde dig til, at forholdet er slut. Lige nu kan du i min optik ikke gøre andet, end at forsøge at komme videre.

  Det er helt ok, at være ked af det, du har lidt et tab og det tager den tid, det nu tager at komme igennem. Du kan efter min mening gøre det sværere og trække pinen ud, hvis du ikke slipper ham, så længe han er indstillet på, at det er slut. Hvis du har alle dine følelser hægtet op på ham, er det min erfaring, at det ikke vil fungere at have et forhold til ham på vennebasis. Skal man være ven med sin eks, er det nok bedst, at der ikke er kærestefølelser fra nogens side.

  Jeg tror ikke, det handler om at han ikke tør give det en ekstra chance, men om, at han ikke kan mærke sine følelser for dig. Samtidigt tror jeg desværre, at din bedste chance er at holde dig fra ham og give ham plads samtidigt med, at du selv kommer videre i dit liv.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.