Kan man fortryde sit valg?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4200
  Henke
  Deltager

  Halløj!

  Forleden dag havde jeg besøg af en god ven, vi snakkede løst og fast om mange ting, blandt andet om kærlighed. Vi snakkede lidt frem og tilbage om, hvorvidt vi i tidernes morgen havde fortrudt nogle af de valg, vi havde gjort os i forhold til kærlighed. Et af spørgsmålene gik på, om vi havde fortrudt nogle afvisninger i forhold til kvinder, der gerne ville noget mere end bare venner. Personligt har jeg kun haft et eksempel, hvor jeg fortrød, men det ligger laaangt tilbage.

  Så kære kvinder har i nogensinde fortrudt jeres valg?

  #4203
  Aries
  Deltager

  Hej Henke.
  Ja. Men valget er jo ofte afhængig af, det sted vi er i livet lige på det tidspunkt. Måske er vi ikke det samme sted. Senere kan man komme i kontakt med de følelser og de værdier den anden person viste os. Vi er modne til at tage imod det vedkommende kunne tilbyde. Sådan er livet, og derfor skal man heller aldrig holde sig tilbage med at kontakte vedkommende. I vores moderne kultur, er vi simpelthen så bange for at brænde nallerne, at vi netop bliver brændt. Brændt på det vi ikke turde.
  Så..hvis der er en derude..du gerne vil se..så gå efter det. 🙂

  Aries

  #4205
  Henke
  Deltager

  Hey Aries
  Nej, der er ikke nogen derude. Jeg har brændt nallerne, tør ikke.. ;)-Ej, jeg plejer som regel at lukke de her relationer for good, når de opstår. Det eksempel jeg selv har, er et helt tilbage fra min gymnasietid. Jeg var aldrig rigtig interesseret i hende, der var en anden der optog mine tanker den gang. Jeg har fortrudt jeg ikke gav det en chance, men mest fordi, at hende og jeg den gang, måske egentlig kunne have haft det meget sjovt sammen. Jeg ved at årene har taget hendes udvikling i en anden retning end min, så derfor havde vi nok aldrig været et match for livet. Så det er ikke noget jeg ligger søvnløs over, men vi kunne sikkert have gjort hinanden godt i en periode dengang.

  Jeg tror du har meget ret i, at det handler om, hvor vi er i livet. Spørgsmålet var egentlig mest stillet for, at “tage temperaturen” på kassens medlemmer i forhold til gamle relationer: ekskærester, flirts, gamle dates mm.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.