Kan man dø af sorg?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24238
  Tristesen
  Deltager

  Laver et nyt indlæg om mit lorteliv. For fortællingen hører ikke længere til i de første måneder, hvor jeg jo intet vidste. Nu er jeg bare forladt.
  Som dagene går bliver jeg mere og mere desperat. Han kommer hjem i morgen og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Jeg er så ødelagt at jeg google psykiatrisk skadestue i nat.
  Vores datter er syg, så vi har kort sms’et om det, ikke andet. Så sidst vi så hinanden fortalte han om den anden kvinde og jeg smed ham ud.

  Jeg savner ham ulideligt, hader ham, elsker ham, er vantro i chok, ved at gå til i sorg og spekulerer kun på ham og hende. Hvem, hvor længe, HVORFOR. Drømmer sygeligt om, at han fortryder, at han aldrig slipper mig. Men vil heller ikke vide det, fordi jeg ikke kan kapere snerten. Jeg bliver sindssyg. Samtidig søger jeg lejlighed med lys og lygte og får afslag på afslag. Mistede min elskede far i marts og nu dette. Hvornår bukker man under?
  Heldigvis har jeg holdt stand overfor ham. Han har intet fået. Kun facts om datteren, selvom han har spurgt til mig.

  • Dette emne blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Tristesen.
  • Dette emne blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Tristesen.
  #24244
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg håber der kommer mange andre på banen i din nye tråd – da du har brug for at høre en masse søde menneskers råd til dig i den uendelige svære situation du står i nu…..
  Du får en KÆMPE KRAMMER fra mig…

  Smerten kommer du igennem – der er lys for enden af tunnelen……og nej du dør ikke af sorgen – du bliver SÅ MEGET stærkere……Jeg troede heller ikke min krop kunne rumme mere – det er lige som om man står en i en boble der ikke vil sprænges…..men søde søde dig! Det gør den!
  Når jeg fik mørke tanker igennem min skilsmisse/utroskab…så rettede jeg fokus på mine børn – for deres skyld var jeg nød til at komme igennem min sorg, så nyttede det jo ikke noget at jeg bukkede under – for hvad skulle de så gøre…de havde brug for mig – og det har de stadig – alle børn har brug for deres mor – det hjalp mig ufattelig meget.
  Veninder, familie og alle der gad høre på mig….fik mig igennem – så gik jeg til en psykolog i en kort periode, da jeg også følge at jeg var ved at miste min forstand og mig selv i alt det her…..jeg kunne simpelthen ikke kende mig selv…..det var skræmmende! Psykologen fik mit fokus flyttet fra indre skyld og skam over at JEG ikke var god nok til at holde på min x mand, at han hellere ville knalde en anden kvinde, til at jeg pludselig kunne se hans fejl, at det hele drejede sig om HAM og at det ikke var mig den var gal med. Jeg var god nok,…I dag er jeg en hel anden kvinde, Jeg tror på mig selv, ved jeg er skøn og ved at jeg har ret til at være MIG!

  Den følelse du har nu, kender kun os der har været udsat for utroskab – men tro mig – VI ved hvor hårdt det er, mavepuster, en jalousi der bare ikke vil stoppe – den bliver ved med at bore rundt i en som en slange — men den slipper ud igen – så du skal give dig selv lov til at sørge, tude, skrige – få det hele ud…..
  Skriv herinde…….
  Du bukker ikke under – det er du alt for stærk til!! I sidste ende, bliver det ham der får et sørgelig liv – det er jo så tydelig at han selv kæmper med indre dæmoner……tiden vil vise dig alt!

  #24245
  Tristesen
  Deltager

  Tak, dine ord hjælper mig mere end du nogensinde forstår. For ingen forstår. Og jeg må så med skam erkende, at det var dig, der pissede mig mest af i starten – ‘for min dejlige mand var da IKKE utro’. No way. Er glad for, at jeg fik stukket dig en undskyldning dengang.

  #24246
  Eva Marie
  Deltager

  Du skal ikke tænke på det:) Jeg gik lidt til dig – men det var jo kun ud fra egen erfaring og hvad der ellers er blevet delt herinde af utroskabs – skæbner……Derfor var det jo ikke sikkert at det var det din mand var ude i – selv om signalerne var der.
  Det passede jo så her…..og det gør så utrolig ondt! Man skal selv have været i samme situation, før man virkelig forstå de følelser og sorg af svigt og afmagt der går igennem en når man rammes af utroskab – og så den der typiske måde mange mænd vælger at præsenterer den på når de bare siger at de “ikke føler noget for en længere” ……i mine øjne er det en afstumpet måde at være ærlig på – kald dog en spade for en spade – man kan godt forelske sig i en anden – der er ingen garantier her i livet – men så må de dælme også tage det ansvar og melde klart ud……
  HUSK – det er ham der går glip af skønne dig……du er så meget bedre end ham…du kommer videre – også selv om det lige i dag ser håbløst ud…..Skriv og del din sorg her….. KRAM!!

  #24247
  Tristesen
  Deltager

  Jeg troede jo, at ‘man’ var meget væk, når man var utro. Havde ikke tænkt tanken, at den anden part jo også kunne ha’ familie. Og så er arbejdspladsen og de arrangementer jo geniale.
  Man fatter det ikke. Hvordan faren til ens barn, den bedste ven – min elsker, støtte og ALT det der, kan gøre det. Lyve. Fair nok med følelserne, det kan ske. Men løgnene, bedraget – sexen, som vi havde under 48 timer inden han tilstod. Skylden, der blev kastet mod mig.HVORDAN kan han leve med sig selv? Og hvordan kan jeg være så snotdum. Så naiv. Så tillidsfuld.
  Hvordan kan han skrive at han er ked af det, hvordan fuck kan han få sig selv til det? Jeg er ked af, at jeg har ødelagt dit liv. ‘Ked af’? Han har jo ikke fejlvasket en bluse.

  Jeg håber at han – de – rådner op i helvede! There, I said it. Og ja, han har SÅ mange issues, at man tror det er f****** løgn.

  #24248
  Eva Marie
  Deltager

  Ved du hvad kære Tristesen – jeg fatter det heller ikke…..Man har jo netop været så tætte, de bedste venner, åbnet op om alt, og så skider de på en – det er de følelser der banker løs….Min X knaldede både hende og mig (uden at jeg vidste det) tror det er noget mænd kan, hvor vi kvinder lægger mere følelser i det når vi har sex.
  Du er overhovedet ikke snotdum eller naiv – for hvordan skulle du dog andet end at tro på ham – Stoler vi ikke som udgangspunkt i andre mennesker, indtil andet er bevist? Det siger jo mere om hvor et fantastisk menneske DU er!

  #24249
  Tristesen
  Deltager

  Jeg er ikke et fantastisk menneske. Jeg må ha’ en masse brister, siden jeg har fundet mig i hans pis så mange år. Men nej, jeg har aldrig været utro eller løjet for ham, har haft hans ryg siden dag et.

  #24250
  Eva Marie
  Deltager

  Vi er vel alle bare mennesker 🙂 Vi går jo alle med et eller andet…..
  Det er bare vigtig at du ikke tager hans handlinger og væremåde over på dig selv, hvor du bebrejder dig selv det hele….det dur ikke.
  Jeg fandt mig jo også i min x-mands pis i mange mange år – og tro mig…jeg følte mig som verdens svageste kvinde – og mange sagde til mig – hvorfor fandt du dig i det….ja sådan kunne de i hvert fald ikke leve osv. osv. – jeg var på afgrundens rand………føj hvor jeg bare ikke kunne lide mig selv!
  Men jeg fik den vendt og kan nu se, at vi ikke selv er herre over når vi bliver forrådt , løjet for osv. Min X mand bandt mig ind i han spind af løgne….og det kan ske for ALLE…….
  Det vigtigste er blot at man rejser sig der hvor man faldt – for livet går videre – vi lærer af vores fejl, og det vigtigste er ikke hvad du har fundet dig i, men hvordan du fremover vil sikre dig selv mod sådan en type mand.

  #24262
  Hustruen
  Deltager

  Kære Tristesen,

  You are not alone! ❤️

  Desværre er vi flere, som har været i samme situation som dig 😞

  Min eks kom også altid hjem til tiden – gik aldrig i byen eller rejste uden mig. Og alligevel havde han fundet tid til at dyrke kollegaen 🤔 Teambuilding har pludselig fået en anden mening hos mig 🤪

  Men én ting er sikkert – det er og bliver ikke DIN skyld!!! Næ ‘Casanova’ har jo selv valgt at går den vej. Vi er jo selv herrer over vores handlinger.

  Kan kun tilslutte mig Eva Marie – hun har så mange guldkorn, som hjalp mig uroligt meget, da jeg stod midt i orkanens øje.

  Det er bare så pi… svært at forstå, at ens soulmate pludselig bliver ens modspiller 💔

  Stort trøstekram herfra 😘

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Hustruen.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af Hustruen.
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.