Kan jeg tillade mig at kontakte ham?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22331
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg har spekuleret over noget der er sket for mig. Jeg var til middag hos nogle venner og sidder til bords med en af deres venners ven. Det meste af aften taler vi en del. På et tidspunkt filmer han over 1 minut af mig og kun mig. Jeg ser det ud af øjenkrogen. Jeg kunne godt selv mærke at jeg havde stor interesse i ham. På et tidspunkt ser jeg han står og holder på hoften af en kvinde der er noget ældre end ham og jeg og de ender med at kysse da de danser. Han og jeg er jævnaldrende. Jeg talte også med hende i løbet af festen før der skete noget mellem dem. Jeg har stadig interesse i ham. Men jeg er omvendt heller ikke i tvivl om at det nok endte med at de gik hjem sammen. Og her kommer mit spørgsmåk: kan jeg tillade mig at skrive til ham mhp jeg gerne vil date ham? Og hvad får en til at filme en anden til en fest som han gjorde? Jeg kender ikke kvinden. Talte kun med hende. De kendte ikke hinanden i forvejen og jeg kendte heller ikke ham i forvejen.

  #22332
  Eva Marie
  Deltager

  ” Hvor intet vover, intet vinder” !
  Ja – selvfølgelig kan du tillade dig det – Det værste der kan ske er en nej 🙂

  #22333
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg kan mærke at min moral er min egen værste fjende lige nu :-/ nå men måske kan jeg prøve ad ved at nedtone min kontakt til ham. Jeg vil lige gå og overveje hvordan jeg lige skal og kan gøre det.

  #22334
  Laerke
  Deltager

  Kan du ikke få lidt info fra dine venner ? De må vel kende ham lidt ? Måske de også ved lidt om, hvad der videre skete med ham og den ældre kvinde ?!
  Hvordan har du det med, at han filmede dig (og vel har det liggende på sin telefon) ?
  Og hvordan har du det med, at han kyssede med en anden (mv), men ikke gik efter dig til at starte med istedet ?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 9 måneder siden af Laerke.
  #22339
  lillehjerte
  Deltager

  Der var en veninde der sagde til mig at hun havde observeret at kvinden virkede helt skudt i ham. Det sagde hun ca 10 min før de stod tæt og han havde armen om hende. Ja så holdt jeg mig bare i baggrunden der. Jeg er lidt ærgerlig over det ikke blev mig. Men jeg prøver også lidt at hvile i at alting til sin tid og måske er det sådan det skulle være lige der. Måske kommer alt godt til mig også, hvis jeg giver livet tålmodighed? Jeg ved det ikke. Det sidste jeg vil er at konkurere eller have drama. Men jeg vil utroligt gerne kærligheden. Altså den rette kærlighed. Jeg kender ham jo ikke. Men han havde jo fanget min interesse.

  #22346
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg ville ikke kontakte ham. Tænker, at havde han været interesseret, så havde han ikke været sammen med den anden kvinde.

  #22347
  lillehjerte
  Deltager

  Der er jeg ikke helt enig chokoladefrø.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.