Kan jeg stole på ham?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19750
  sayling
  Deltager

  Hvis en fyr ved jeg søger mere end bare sex, og siger han selv giver udtryk for det samme, kunne han så finde på at ses selv hvis han vidste jeg ville mere end ham? Jeg har lige været sammen med den sødeste fyr. vi har skrevet i nogle uger efter at han først kontaktede mig på insta. Efterfølgende har jeg så fundet ud af at vi har matchet på tinder, men han skrevjo ikke over tinder men Insta. Nogle dage inden vi havde aftalt at ses, spurgte jeg hvorfor han havde kontaktet mig. Han sagde så at det var for at lære mig at kende, og hvis det udviklede sig så gjorde det, og hvis ikke så var det også det. Vi var så hos ham i går, han havde lavet mad og købt vin og meningen var jeg skulle kære hjem igen, men blev for fuld, så endte med at sove der. Da vi ligger i sengen begynder vi at kysse og efterfølgende siger han at han har haft lyst til det siden vi sad og så film (tre timer inden vi går i seng) men at han ikke ville presse sig på. Derefter taler vi lidt, og han komplimenterer mig, og siger jeg er sød, og gerne vil ses igen. Han lægger så op til mere flere gange hvor jeg afviser ham, men siger det ikke er fordi jeg ikke har lyst men fordi han ikke skal tro jeg bare gør sådan normalt, han spørger så også om det er fordi jeg er bange for at han dropper mig efterfølgende. Jeg siger at det b.la også er derfor. Han siger så jeg kan komme engang i næste uge også vil han vise at han stadig er den samme. vi kysser lidt mere og tilsidst giver jeg efter. Vi har sex, og det er vildt godt. Han siger han blev overrasket over jeg spurgte om jeg kunne overnatte, og han han havde glædet sig til at se mig. han er meget sød og betænksom. Han siger at han hvis han kun var ude efter sex havde han ikke gjort et så stort nummer ud af at lave mad til mig. Han er 5 år ældre end mig, så han er 24. Kan jeg umiddelbart stole på ham når han siger han ikke kun er ude efter sex?

  kan huske han sagde “vi ses” også sagde jeg “du må lige skrive så hvis det er “også sagde han “ja og i lige måde” også sagde jeg “hvis du altså vil ses igen” også sagde han “ja selfølgelig”

  Jeg sendte ham en anmodning på FB i går eftermiddag, for at ville skrive Tak for i går. Han har ikke accepteret endnu, hvilket undre mig piner mig lidt… kan han have overset den? eller med vilje bare ladet mig hænge?
  Jeg skrev så i går aftes (efter jeg havde sendt den anmodning) over snapchat i stedet.

  Jeg skrev tak for en god aften til ham, hvorefter han skrev selv tak, og at det var hyggeligt. Jeg spurgte så om vi egentlig fik lavet en aftale i denne uge, også skrev han ” det skulle jeg mene at jeg får tid til. ”

  Jeg sagde at han lige måtte skrive til mig hvornår det passede ham bedst. Hvor han så skrev “ja :)” jeg følte at han måske følte sig presset til at svare ja hvor til jeg så skrev “Altså, du skal ikke føle dig presset til at sige ja, hvis du ikke vil… På baggrund af vores samtale i går.

  Vil hellere have sandheden hvis det er” han svarede så helt koldt ” jeg synes vi skal ses” så skrev jeg dejligt og at han måtte sove godt, også skrev han “tak i lige måde ☺️” Så nu gav jeg ham da en chance for at være ærlig hvis det var..

  Tror I jeg kan stole på, at han vil ses igen? Hvorfor har han ikke accepteret min anmodning?

  #19752
  Tintin
  Deltager

  Hej Saying

  Saying verden er fuld af gode og mindre gode mennesker. Nogle vil snyde og bedrage. Andre ikke.
  Ligeledes skal der jo i sagens natur gå lidt, inden man kender hinanden og derfor ved om følelserne er store nok.

  Der er med andre ord ingen garantier, og tit hvis det ikke bliver til noget, så ved du ikke, om det var fordi, at den anden person var en slet person, eller om hans følelser blot ikke udviklede sig nok (det sidste er helt naturligt, og ok og faktisk det mest hyppige).

  Man skal som bekendt kysse en masse frøer, inden man møder prinsen på den hvide hest  

  Med andre ord. Der er ingen garantier og ingen rigtig måde. Desværre. Møder du den rigtige, så kan du naturligvis stole på ham, og sex på første date er helt fint. Møder du en sjuft, så vil sex være et problem.

  Hvis det var mig, som var en ung pige (jeg er en middel alderen mand), så vil jeg afgøre, om jeg søger lidt sjov og meningsløs sjov eller den store kærlighed. Jeg fornemmer lidt, at det er det sidste. I så fald så forbinder jeg kærlighed med, at to sjæle mødes. Mit fokus vil derfor på at hæge ud med fyren – uden sex. Lave mad sammen. Kysse lidt. Gå ture. Se en film sammen. Lange samtaler. Og meget meget mere – men ingen sex. Hvis fyren kan lide dig som person, og er ægte interesseret, så vil han bruge tid på din person, uden der er udsigt til sex. Når du ved, at han er vild med dig som person, og du tilsvarende er vild med ham, ja så kan I have sex. Jeg tror at rigtig mange players ikke gider at investerer en masse tid og penge i en pige, hvis de ikke er interesseret i hende, og ikke får sex.

  Jeg mener ikke, at du skal spille kostbar. Du skal blot være dig selv og flirte. Fokus skal være , om han er en super person.

  Når jeg læser din historie, så fornemmer jeg, at du er lidt usikker. Hvis vi møde 1, 2 3 eller 4 gange uden at have sex, ja så gide ham mig måske ikke. Du skriver ” … spørger så også om det er fordi jeg er bange for at han dropper mig efterfølgende. Jeg siger at det b.la også er derfor. ”.
  Det er her jeg synes, at du skal have lidt selvtillid og selvrespekt. Hvis han ikke gider dig, uden at få sex, så har han da ikke værd at samle på. Så vil han ikke din person, men kun din krop. Selvrespekt fordi du jo er en fantastisk pige, så hvorfor skal du give efter en fyr?

  Jeg har ophold mig et par år i Spanien. Der datede jeg en pige. Der gid da 6 måneder inden vi havde sex. Det betød intet, fordi hun var skøn, og jeg nød at hænge ud med hende.
  Når jeg betragter unge mennesker i Danmark, så går det nogle gange vildt hurtigt. Et par unge familiemedlemmer i gymnasiealderen viste mig en aften hvordan de inden byturen chatte de piger op på nettet. Udvekslede nøgenbilleder, for siden at mødes i byen ……. og ende med sex. De selv samme unge mænd har pigevenner som de hænger ud med, flirter med, og som de aldrig har haft sex med, men lur mig, om de ikke er lidt glade for disse piger, og kunne blive kærester med disse.
  Min pointe er blot, at du skal gøre hvad DU har lyst til NÅR du har lyst til det. Glem alt om hvad en fyr tænker eller synes. Er det ikke godt nok til ham, så skodder ham i rendestenens vandpyt – og dette er sagt af en fyr. Jeg ved, at der er fuld fart på unge mænd, men jeg ved også at unge mænd kan være supersøde, hvis de er glade for en pige. Så derfor vær dig selv, og vent på at der komme en sød fyr forbi, som passer til dig (og dit tempo).

  Hvad skal du så gøre med ham, som du har gang i nu? Nu hvor I har være i seng sammen! Tjaaa det ved jeg ikke rigtig. I kunne tage en sexpause, men jeg ved ikke om det vil gøre den store forskel. Jeg tror, at det er vigtig, at du er tro mod dig selv. At du gør det som du har lyst til. Tilsvarende er altafgørende, at du mærker efter, om han hans følelser er som de skal være. Jeg tænker ikke på alle hans ord, men hans handlinger. Du skal ikke overanalyserer ham, men når man er sammen, så kan man se i hans øjne og hans kærtegn etc. om han er vild med dig.
  Som mand vurderer jeg en pige på hendes handlinger – ikke hendes ord. Jeg vurderer hende på hendes kærtegn, nærvær, øjenkontakten …. alt det fine udefinerbare. Sjælen i og mellem hendes handlingerne. Om hendes hjerte har våben (fra sangen)? Men selv en gammel rotte som mig, kan tage fejl.

  Der er ingen garantier. Men du skal turde at elske ubetinget, ellers vil du aldrig elske. Man kan fint være forelsket og elske et andet menneske uden at have sex. Hvis du har det bedst med at vente med at have sex, så synes jeg, at det er helt fint. Men har man sex hurtigt, så holder man alle husarerne til. Jeg tror ikke, at du skræmmer de gode fyre væk, ved at vente lidt.

  Held og lykke med kærligheden

  #19753
  sayling
  Deltager

  Tusind tak for dit svar.

  Og ja du har helt ret. Og altså han lavede mad tl mig, og det hele, og vi hyggede os meget, og så en film. Og på daværende tidspunk vidste han ikke at jeg sov der, og han prøvede heller ikke på noget da vi sad og så film. Han var meget betænksom og spurgt om jeg havde det godt og sådan. Så umiddelbart opførte han sig meget pænt, og galant og gjorde en del ud af det selvom han vidste at jeg skulle køre hjem. Det var først da vi skulle til at sove at han “made a move”. Men hvis vi ses igen (som jeg håber) Har du ret i, at vi burde lave andre ting sammen. Jeg vil meget gerne mere end sex, som jeg også har givet udtryk for. Jeg håber at jeg kan stole på ham. Men nu er vente tiden på om han kontakter mig igen, er den værste… Går snart ud af mit gode skind!

  #19755
  Sunshine1969
  Deltager

  Tintin! Jeg ved godt, at det ikke er emnet, men jeg bliver nødt til at skrive, at du lyder som en fantastisk mand, der er værd at samle på. Dét måtte jeg altså lige have ud 🙂

  #19756
  Laerke
  Deltager

  Sayling – hvordan kan man svare helt koldt, når man skriver “jeg synes vi skal ses igen” ?

  #19757
  sayling
  Deltager

  Han skriver altid emojis i hver besked han sender. Men det gjorde han ikke i dén besked. – forstår du?

  #19758
  Tintin
  Deltager

  Mange tak!

  Det er jo altid nemt på papiret 🙂

  #19759
  Laerke
  Deltager

  Sayling – jeg synes, du tolker alt for meget på de tekstbeskeder. At han skriver, at han gerne vil ses igen er da positivt uanset hvad! Er det ikke ligegyldigt om I er venner på Facebook el ej ? I skriver jo allerede på insta og Snapchat. Har du ikke hans telefonnummer ? Hvis det er i den forgangne weekend du har set ham, kan du lade gå et par dage og derefter kan du jo ringe eller sende en SMS m forslag til en el to dage, hvor du kan ses, og så må han vælge hvilken af de dage han kan….. Lad være m at fortabe dig i alt det skriveri. Alt kan misforstås når man skriver.
  Og så drop alt det der med at han skal sige hvis han ikke vil mv. Tro på det og på dig selv. Han er voksen nok til at kunne afgøre hvad han selv vil.

  #19761
  lillehjerte
  Deltager

  Helt enig. Jeg læste også startindlægget som en lang overfortolkning. Saying du spilder din energi og kræfter på al den spekulation. Læs i en doktorafhandling i stedet næste gang du fristes til at tolke på noget.

  #19762
  sayling
  Deltager

  I har helt ret.. Det er bare så skide svært….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.