Kan jeg stole på ham ?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21461
  Isabella
  Deltager

  Hej
  Jeg er en kvinde midt 40`erne, der mødte en dejlig mand for 3 mdr. siden. Han meldte hurtigt ud, at han har en veninde som han fortsat ønsker et venskab med. Denne veninde er en ekskæreste og de var sammen i 8 år, men gik fra hinanden for ca 2 år siden og har nu et tæt venskab. Jeg kunne ikke se det som et problem, da jeg selv har et godt forhold til min eks.
  Han var ude og spise hos hende, et par uger efter vi mødte hinanden og de har altid hjulpet hinanden (sådan et bror / søster forhold). Min nye kæreste har ikke andre venner (ja han er lidt enspænder, men hvad….) og følte ikke dette var et problem. MEN…. først da han og jeg havde været sammen et par måneder, valgte han at fortælle sin veninde om mig. Han havde forberedt mig på, at hun ville blive meget ked af det. To dage senere får jeg en sms fra hende, at jeg ikke kan stole på ham, at hun har haft sex med ham, mens han har kendt mig. Hun skriver pænt og “sviner” ikke mig til, men fortæller blot, at jeg skal passe på mig selv..
  Jeg røg helt ned i kulkælderen og han siger jo, at hun lyver og at hun er syg i hovedet. Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Skal jeg give det en chance ? Vi er jo vilde med hinanden.
  Hun er jo en forsmået ekskæreste, der lige har mistet sin bedste ven, så på en måde forstår jeg hende jo godt. Hvad vil I gøre ? Vil I trække jer?

  Mvh Isabella

  #21462
  lillehjerte
  Deltager

  Selvfølgelig har de da haft sex. Han nyder da både i pose og sæk. Historikken lyder i hvert fald til det. Hvorfor skulle han ændre i sin relation til sin eks? De har da siden de blev status x blevet til knaldvenner og venner/intet har ændret sig bortset fra de nu ikke kalder sig kærester. Min erfaring er at de mænd ikke er værd at samle på. Gå efter en mand der ligesom dig kan være tæt med een kvinde ad gangen.

  #21463
  lillehjerte
  Deltager

  Noget andet er. Altså hvis han siger om sin tætte veninde at hun er syg i hovedet. Er der så ikke noget dysfunktionelt ved ham? Man sviner da ikke sine værdsatte relationer til på den måde. Og hvorfor skulle hun blive SÅ ked af det?
  Og helt ærligt. Når man er ekskærester indenfor sådan kort årrække er det da ikke en bror/søster relation der er det naturlige. Det er squ nok nærmere svært ikke at pille ved hinanden alligevel . Så hurtigt kommer det da ikke på aftstand. Det. Ville være naivt at tro.

  #21466
  Isabella
  Deltager

  Han har fortalt, at de har kendt hinanden i mange år og han ikke i sin vildeste fantasi kunne forestille sig, at hun kunne finde på at kontakte mig. Dette alene fortæller jo, at hun er uden for rækkevidde.
  Jeg har lige talt med ham nu og han erkender, at de har haft et “venner med fordele-forhold” og haft sex 1-2 gange om måneden igennem de sidste par år og senest 3 uger inden han mødte mig. Men han siger at dette absolut INTET har betydet noget for ham og at han har meldt ud fra starten, at han ikke ønskede et forhold med hende igen. At hun så vælger at have sex med en mand, der ikke har følelser, er vel hendes problem. Han har rent mel i sin pose!
  Jeg fornemmer at han er helt afklaret med hende og glad for, at han er videre med mig. Desværre bliver hun ved med at kontakte ham og ønsker, at tale med ham (han meddelte hende, at han havde mødt mig på mail, så de har ikke set hinanden) da hun ønsker at komme videre med sit liv. Han har selvfølgelig afvist hende og sagt, at han ikke ønsker at tale med hende efter hun har kontaktet mig og at han ønsker hun kommer videre. Jeg har bedt ham blokere hende på telefon og mail (han er ikke på facebook) men det vil han helst ikke, da han vil indsamle beviser og gå til politiet, hvis hun bliver ved med at kontakte ham.

  Pyha håber snart hun lader os være i fred, så vi kan komme videre med vores liv 🙂

  #21467
  Isabella
  Deltager

  Han er er jo en mand og en mand kan sagtens have sex uden følelser !

  Han siger han er helt færdig med hende og det har han været længe, men har ikke villet cutte forbindelsen pga han ved hun har haft det svært og han ikke ville såre hende.

  Jeg ved at han aldrig vil tilgive hende, at hun har taget kontakt til mig. Han er så vred, skuffet, såret og desuden er han vel lettet over at slippe af med hende, for hun har været meget jaloux.

  De havde jo heller ikke et rigtigt ”forhold” og han skylder hende intet, så hvorfor hun flipper sådan ud, forstår jeg ærligtalt ikke.

  Kh Isabella

  #21468
  lillehjerte
  Deltager

  Altså slå lige koldt vand i blodet. Du ved ikke om han lyver. At han begynder at tale om at samle beviser som han vil samle sammen til politiet synes jeg er voldsomt drastisk og jeg synes det siger meget om hvad han er for en type. Du har kun kendt ham meget kortvarigt. Hvis det var mig havde jeg smidt ham ud. Med alt det drama og beskyldninger han kaster om sig om et menneske som tidligere har betydet meget for ham. Du har også nævnt at han ingen relationer har overhovedet ellers. Lige den der kombi af personlighed hos en mand ville få mig væk over alle bjerge uden at se mig tilbage. Mit råd er at finde en mand uden alt det drama. Dit liv bliver bare stresset, usikkert og hvem ved om du er den næste han omtaler sådan?

  #21469
  Isabella
  Deltager

  Kære Lillehjerte
  Jeg forstår slet ikke, hvorfor du synes jeg skal glemme ham. Han kan jo ikke gøre for, at hans eks reagerer sådan. Hun har sendt ham mange svinere, så kan da godt forstå, at han vil samle beviser.
  At han heller ikke ønsker, at se hende igen, viser jo også at han er helt færdig med hende og kun vil mig.

  Der må da være andre derude der føler jeg har ret ? Hvorfor droppe sådan en dejlig mand pga en mærkelig eks ?

  #21470
  lillehjerte
  Deltager

  Der findes mænd der vender tingene på hovedet og sætter andre i et dårligt lys fordi de selv har noget at skjule. Lige præcis den tanke får jeg når jeg læser dine indlæg. Tænk grundigt over og vær bevidst om du har lyst til at have den slags dramaer i dit liv. Han har tydeligvis heller ikke været afklaret med sin fortid inden han begyndte noget med dig. Og hvorfor har han så ikke det?

  Jeg skriver det bare for at det jo er vigtigt du passer på du ikke får de forkerte mennesker ind i dit liv.

  #21471
  Isabella
  Deltager

  Kære Lillehjerte
  Jeg forstår hvad du siger. Men jeg er bare så ramt og så forelsket.
  Skal jeg opfordre ham til, at tage en snak med eksen ? Det ønsker han jo ikke og han siger han elsker mig….

  Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre…..

  #21473
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ville ikke synes der var nogen mellemvej. Jeg ville bare forlade sådan en mand. Og så gå efter noget bedre.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.