Kan jeg få min ex tilbage

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22824
  orkide
  Deltager

  Hej
  Jeg er 38, min ex er 40 år. Vi blev enige om at stoppe forholdet for 1 mdr. siden efter en periode m alt for ofte dårlig stemning og jeg havde svært ved at tro på min ex virkelig ville mig og (mine 2 børn) efter han slog op 2 gange i dec og fortrød.

  Det der altid har fungeret er vores sexliv og begær, ingen af os har prøvet det så godt før (og jeg synes ik det var dårlig sex før, det her er bare bedre) . Vi havde også sex den nat vi slog op siden har ik gjort andet end et knus. Vi har ik boet sammen, men set hinanden 2-5 dage om ugen. Kærester i 2 år. Jeg har mine børn 24/7 og han kom fra en ungkarle tilværelse, hvilket har gjort vi har haft udfordringer.
  Og vi ønskede begge et barn, men har ik forsøgt. Jo mere jeg trak i ham for fællesskab jo mere trak han i sin frihed/alenetid.

  De første 14 dage efter brudet var jeg ked af det, men følte det var det rigtige. Derefter har jeg kunnet mærke jeg elsker ham og gerne vil kæmpe det der skal og også er villig til at tage mit ansvar. Vi gik i terapi det sidste stykke tid. Min ex har efterfølgende sagt at han i en periode vil se børnene (den ene er meget knyttet til ham), men ik for at skabe noget m mig. Jeg har meldt ud hvordan jeg har det at jeg håber vi kan finde sammen på et bedre grundlag end før. Han vil Arb m sit selvværd alene og se hvor det bærer ham hen. Han vil ik sige vi kommer til at være i forhold igen, men heller ik at det ik kan ske. Måske vil han tá en forlænget weekend m mig til efteråret, hvis han stadig har lyst til mig. Måske er han helt over mig. Sidst vi sås sagde han at han havde svært ved at holde fingrene fra mig og andre gange virker han kold. Han har en tendens til at trække sig, når han har det svært. Han har sagt jeg gerne må fortælle hvad børnene efterspørger, så vi sms’er flere gange om ugen. Dog på det sidste på mit initiativ. Han svarer altid og stiller spørgsmål tilbage. Hvordan ska jeg forholde mig? Tror I han vil komme tilbage? Mvh mig

  • Dette emne blev ændret 3 år, 8 måneder siden af orkide.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 8 måneder siden af orkide.
  #22846
  lillehjerte
  Deltager

  Hej Orkide
  Det er svært at svare på. Men det kan være mindst lige så vigtigt omend vigtigere at du spørger dig selv om du selv vil være sammen med en mand der ikke ved hvad han vil? Har du spurgt ham om hvad der ligger bag hans frihedstrang og skiften mellem varme og kølighed? Ser han andre kvinder? Ikke at det brhøver være svaret. Men jeg synes det er lidt synd for dig at han skifter så meget og at det forvirrer dig.

  #22851
  orkide
  Deltager

  Jeg er helt sikker på han ik har set andre kvinder. Det har aldrig været et tema. Den tanke vil aldrig falde ham ind.
  Og ja, det er da ik sexet at han ik er sikker på han vil mig/os. Nærmere sikker på han ik vil 100%.
  Han har ingen lyst til at leve op til forventninger, som han hverken kan eller vil indfri. Lige nu er det dog at han ik vil investerer det i et forhold, som det vil kræve. Han synes der var for lidt glæde til sidst. For 2 dage siden kom han og var her, for drengenes skyld og han tog initiativ til at kysse. Vi havde sex, han valgte at komme inde i mig – velvidende om jeg ik mere bruger p piller og var ok m det. Han skrev dagen efter det var dejligt og vi måtte jo se om skæbnen spillede ind. Og at han forsat nød at være alene og han stadig ik havde følelser til at gå all in.
  Mest fornuftige vil vel være at cutte alt – men ønsker jo noget andet. Han kan også være sød, nærværende og meget givende.

  #22852
  lillehjerte
  Deltager

  Han opfører sig da som et forkælet fjols. Jeg tror han er klar over dine følelser men så han ved hvor han kan tanke intimitet op og derefter trække sig og gøre hvad der passer ham. Han ved også at der er en risiko for at han kan gøre dig gravid.. Men lidt groft stillet op så lyder hans adfærd som om han bare behandler dig som en eventuel rugemor.

  #22853
  Anette87
  Deltager

  Jeg kan mærke, at jeg virkelig bliver irriteret på den fyr, du beskriver. Han vil ikke have forpligtelser, men han vil gerne komme forbi nogle eftermiddage til lidt familiehygge og sex. Og han vil også gerne komme oppe i dig, selvom du ikke bruger p-piller.
  Han ved udemærket, hvor han har dig, og at du går og venter på, at han kommer tilbage. Det udnytter han for fuld blæs! Dét, at han skriver den virkelige umodne og teenage-agtige besked om, at “så må vi jo se, hvordan skæbnen spiller ind”, er så ufølsomt, manipulerende og umodent! Han ved jo godt, hvad du ønsker og håber på. Han ved også godt, at det ønsker han nødvendigvis ikke – hvorfor i al verden skriver han så sådan noget, som kan tænde det helt store håb i dig!!???? Det er jo helt i tråd med, at han ‘måske’ vil tage dig med på en forlænget weekend til efteråret.

  Jeg synes simpelthen, han virker mega manipulerende, vattet og som et stort barn. En mand, der er halvvejs i livet, ved da godt, at vi alle har en form for forpligtelser i de relationer, vi indgår i. Vi er fx forpligtede på at behandle hinanden ordentlig og med ærlighed.
  Hvis han oprigtigt føler, at han kan gå ud og ind af jeres relation – komme og lege familie og få sex, når han keder sig lidt, det viser, at han mangler nogle sociale færdigheder.
  Enten mangler han oprigtigt nogle sociale færdigheder og omtanke for andre mennesker, eller også er han dybt manipulerende og ved udemærket, hvad han har gang i – nemlig at udnytte dig til at få hygge, sex og tryghed engang imellem, indtil noget bedre dukker op.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 8 måneder siden af Anette87.
  #22891
  orkide
  Deltager

  Fint at høre input – og forstår m fornuften godt hvad der er mest fornuftigt. Det er bare svært, når følelserne er til noget andet, selvom det måske ik er godt for mig.
  Lille opdatering. Han kom igår og hjalp m noget samleprojekt. Meget nærværende, sød v drengene, puttede den ene efter eget initiativ, bagefter masser af nus på sofaen, kys og sex. Mega dejlig dag. Vi skrev sammen i dag, sagde at han skulle sige, når han så andre, for så ville jeg ik kunne være fysisk m ham mere. Det forstod han godt og ville han gerne gøre, han har ik set andet. Han vil arbejde m sig selv v psykolog m selvværd og sårbarhed og så vil han leve i nuet og se hvor det fører ham hen. Han har brug for tid alene. Dog har han lavet planer m mine drenge.

  Jeg hører han siger at han ik vil nogle forpligtelser nu. Omvendt synes jeg hans handlinger og aftaler m mine drenge viser noget andet. Tror I han virkelig ik har følelser m de handlinger? Og hvorfor vil han lave aftaler m mine drenge, hvis han ik vil os? Og kan man som mand nusse og flirte uden følelser m en man har elsket?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.