Kan jeg få ham tilbage og i så fald hvordan?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5208
  A
  Deltager

  Jeg har brug for seriøs hjælp! Før nogen skriver at jeg bare skal komme videre, så er jeg overbevist om at denne mand en den helt rigtige for mig og jeg vil gå langt for at kæmpe for ham. Når mine tidligere forhold endte, accepterede jeg det selvom det var hårdt, men det kan jeg ikke nu – ikke uden en kamp.

  Baggrundsinfo; Vi er 25 og 26 år og har været sammen i 3 år og 6 måneder og boet sammen i 3 år. Han slog op med mig for to uger siden og flyttede sine ting. Vi havde det rigtig hårdt de sidste to måneder. Masser af problemer omkring studie, fremtid, jobs og det faktum at vi boede på 20 kvm i 3 år. Når vi havde det godt, havde vi det vildt godt. Vi brugte det meste af vores tid sammen på at gå ture, lave mad, shoppe, tale, grine, se film og elske. Men når det var dårligt var det ofte fordi jeg blev krævende og sur over de mindste ting. Jeg læste nogle gamle beskeder igennem og kan se jeg var en kælling og at han altid prøvede at få mig til at slappe af.

  Han siger han altid vil elske mig og at det er rigtig hårdt for ham, men at han skal være alene og kan ikke overskue andet end sig selv. Jeg ved at jeg var hans store kærlighed, men jeg ved også at jeg nogle gange ødelagde ham mere end noget andet.

  De første 4 dage efter han slog op tiggede og bad jeg, ringede konstant og skrev lange breve, men blev afvist hver gang. Jeg indså jeg skulle stoppe og lod ham være. 3 dage efter sender han mig et billede og spørg hvordan det gr. Vi skriver lidt og jeg spørg hvorfor han skulle skrive og han siger fordi han blev bekymret for hvorfor jeg ikke skrev mere og at han selvfølgelig savner mig. Forsøgte igen at få ham tilbage men han trækker sig med det samme.

  Han har nu hentet sine ting og jeg skal på ferie. Jeg var på arbejde da han flyttede og da vi skrev sammen var jeg meget cool og kunne læse på hans beskeder han syntes det var underligt at jeg var så cool med det.

  Er der nogen chance for at jeg kan få ham tilbage igen? Jeg ved at han stalker mig på de sociale medier, selvom han ikke selv ejer en profil og jeg ved at han ikke er 100% afklaret med brudet. Har han bare brug for tid alene lige nu?

  #5209
  A
  Deltager

  Jeg er gået i gang med at kigge på mig selv og se hvorfor jeg er som jeg er. Jeg er plaget af jalousi, selvom han igen grund gav mig til at være det. Jeg har altid være jaloux, men især med ham – frygtede at miste ham og ironisk nok mister jeg ham, men ikke på grund af en anden. Jeg vil virkelig dette og vil ikke bare tilbage til det gamle forhold, men vil være den bedste udgave af mig selv.

  #5211
  Lillemy
  Deltager

  Hej A.
  Om det bedste for jer vil være at finde sammen igen, skal jeg ikke kloge i. Men jeg vil gerne komme med mit besyv ift, hvordan du eventuelt kan få ham tilbage;
  Lige nu har han tydeligvis brug for ro; han har gjort jeres forhold forbi, flyttet sine ting og han trækker sig, når samtalen falder på at du vil have ham tilbage. I min optik vil det bedste, du kan gøre nu, være at give ham ro og plads. Et eller andet får mig til at tænke, at han virker som om, at han var ved at blive kvalt. Hvor jeg lige har det fra, skal jeg ik kunne svare på. Måske fordi han så resolut forlader forholdet og flytter.
  Lige nu er det måske også tid til, at du får kigget på de udfordringer, du har fået øje på ved dig selv. Hvad mon forsager din jalousi og hvad mon gør at du var “en kælling”? De gange jeg har været “en kælling” i et forhold, har der været nogle behov, jeg ikke er blevet mødt på – og måske også nogle behov, jeg ikke helt selv kunne identificere. Det er meningen, at man skal være glad og “en kælling” er ikke glad. Det lyder måske simpelt – endda alt for simpelt – men når vores indre kælling viser sit ansigt, så er der noget, man skal tage sig af. Ingen ynder jo at være gnaven…eller jaloux for den sags skyld.
  Derudover vil jeg opfordrer dig til at give dig selv tid til at sørge. Det er hårdt, smertefuldt og ganske forfærdeligt at blive forladt af den man elsker.

  #5216
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil tilslutte mig lillemy og sige at udover at vi kvinder bliver frustrerede når vores behov ikke mødes så er grunden ofte også at mænd ikke lytter. Det er så altså ikke sikkert at du var en kælling som du kalder det. Måske var han bare ikke opmærksom på dig???Man har det med at idyllisere et forhold når det er slut, men det lyder ikke til at det var godt nok for jer begge. jeg må sige at jeg læser det som at han markerer meget tydeligt at forholdet er forbi og at han mener det. Hans motiv til at kontakte dig tilbage lyder mere til at være ren bekymring for dig. Jeg ved godt det lyder rigtig hårdt. Jeg er selv lige blevet droppet benhårdt og pludseligt. For nogle hjælper det at gå ind i smerten og se igennem alle illusionerne- droppe håbet- så det er nemmere at give sig selv en chance i en ny sammenhæng eller endda bare som jeg at vælge aleneheden for en god lang tid, og skabe en hverdag der giver kvalitet og mening. Leder man efter sin egen mening med tingene og dagen tror jeg selv på man skaber sig et godt fundament for en dag at møde den rette. Du kan også vælge at kigge på om der var noget du ikke kunne realisere af dig selv mens du var i et forhold? det kan du nu- nyd det mens du ikke har børn. Hvis du tænker over det kan du måske lave en lang liste med hvad du godt kunne tænke dig- tag den liste alvorligt. jeg vil mene at det kan være en måde at se fremad på og forsøge at komme videre. Det bliver tydeligvis uden ham sådan som du beskriver situationen nu.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.