Kan ikke tyde hende

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #28831
  class
  Deltager

  Kan ikke tyde hende.
  Min kone og jeg boede sydpå med vores datter på 7. Kærligheden var begrænset til et enkelt kram engang imellem og måske et kys.Vi har i en lang periode ikke haft sex og i foråret afgik hun ved døden.
  Efter min kones død mødte jeg en kvinde som jeg arbejdede sammen med. Ikke så meget men, måske 4-5 gange. Jeg havde taget beslutningen om at flytte til Danmark, for at min datter kunne få hjælp til sin sorgbearbejdelse.
  Kvinden og jeg skrev engang imellem og en dag invitere hun min datter og jeg på ferie i en andet land.
  Jeg synes dengang jeg arbejdede med hende hun virkede rigtig sød, men så hende ikke som kæreste potentiale, da jeg vidste jeg skulle flytte og jeg var i sorg.
  Men da hun inviterede os, begynde jeg at tænke på hende igen.
  Vi har mødtes engang efter invitationen, hvor min datter og jeg tog derned. Min datter kan rigtig godt lide hende.
  Min datter og jeg har også sovet hos hende i gæsteværelset 3 nætter, vi har været ude og spise med hende. I løbet af de 3 dage fik jeg ikke nogle signaler om tydede på hun ønskede jeg skulle tage hendes hånd eller lægge op til hende.

  Vi skriver sammen dagligt. Nogengange skriver vi bare noget for at skrive til hinanden. Det er helt tydeligt.
  Hun bekymre sig om min datter og retter mig, hvis der er noget i mit liv, hun synes jeg skal ændre.

  Det er ligesom om jeg bliver ”testet”. En dag dernede fortalte hun at hun var tvunget til en fest hvor hun ikke drak. Der var en mand som havde lagt om til hende. Hun viste mig et billedet, af ham og at han ville flytte derned og bo med hende. Derefter forlod hun festen. Det var som om jeg blev testet på hvordan jeg ville reagerer.
  En dag havde hun mødt en jeg kender dernede og sagde til mig, at han var cool og kunne sågar fortælle hvor gammel han var og hvad han lavede som arbejde. Det underlige her var at han bare skulle give hende en nøgle og så skulle hun videre. Næste dag fik jeg en venneanmodning af ham og jeg kunne se de allerede var blevet venner på FB. Nu har han en kæreste, så det er nok ikke derfor.
  Men som sagt så virker det på mig, som en test på om jeg er jalux.

  En anden test, var en dag da min datter og jeg boede der. Der havde hun sat skraldesposen op på skraldespanden. Da hun kom hjem, fortalte jeg at jeg havde været effektiv. Hun spurte om jeg havde taget skraldesposen ned. Det havde jeg naturligvis.

  Jeg ved hun har været gift og er rasende på eksmanden over de ting han gjorde i slutningen af deres forhold. Det er hverdagsting, som ikke blev gjort og han hjalp hende slet ikke.

  Der er flere ting hvor det virker som om hun gerne vil have mig inden i hendes liv. F.eks. at jeg kommer ned til hende i løbet at året. At vi har en masse ting vi skal gøre sammen.

  Første gang vi mødtes var vi meget åbne over for hinanden og jeg fortalte at jeg ikke skulle have en kæreste jeg var klar og jeg nok ville have en veninde med fordele først. Til det svarede hun at det lød som en god ide.
  Ved 3-4 gang kom hun til at kalde mig skat. Sidst vi var sammen, blev jeg kaldt skat flere gange.
  Da hun startede med at skrive skrev jeg at jeg ikke havde en kæreste og jeg ikke havde en veninde med fordele og jeg ikke havde ledt efter en. Til den besked fik jeg et hjerte tilbage

  Men da jeg ikke kan tyde hende lagde jeg ikke op til noget imens vi boede der.
  Da jeg sad i lufthavnen tænkte jeg at nu ville jeg forsøge at gøre mine følelser for hende klare.
  Så jeg skrev at jeg ikke ville gøre vores ophold akavet, da vi boede hos hende, men hun skulle vide at jeg var pjattet med hende. Til den fik jeg en thumps up.

  Så jeg forstår det virkelig ikke. Hun vil have mig tæt og aftale ting ude i fremtiden. Ting som man ikke kan gøre, hvis hende eller jeg fandt en kæreste.
  Så hun låser os i et noget jeg synes virker som et uafklaret forhold.

  Jeg spurte hende direkte om hun var ensom og til det fik jeg svaret nej. Hun har veninder dernede og hun har veninder som kommer derned på besøg jævnligt.

  Der er meget mere end det jeg har skrevet her. Men det er hele tiden det samme. Vi skriver sammen hver eneste dag, om stort og småt i vores liv.

  Så kort:
  Er jeg i vennezonen?
  Binder hun mig, fordi hun gerne vil mig, men ikke ønsker at starte et forhold før hun er helt sikker på mig? Kunne tænkes hun blev voldsom brændt i slutningen af hendes ægteskab og er meget forsigtig.

  Eller hvad forgår der.

  #28845
  Go Happy
  Deltager

  Kære Class,

  Kun hun ved, hvad der foregår i hende, og du finder ud af det, ved selv at åbne hjertet, og dele med hende, hvad der foregår i dig 🙂

  Jeg læser det som en kvinde, der har givet dig og din datter plads til sorgen. Undervejs har hun selv mærket efter, om du kunne være den mand, hun ønsker i sit liv.

  Med andre ord har i begge taget det stille og roligt, og ladet relationen udvikle sig naturligt. Da du er den, der ikke var klar til mere end en veninde, tænker jeg at det er dig, der skal melde ud, hvis tingene har ændret sig.

  Det at du skriver, at du er pjattet med hende er jo et kompliment, du lige så vel kan give en veninde eller en ven. Hun kommer dig i møde, men lader dig bestemme tempoet. Måske spejler hun blot din utydelighed. Måske ved du ikke engang selv hvad du for alvor vil? Og det mærker hun.

  Du kan enten fortsætte med at lade relationen udvikle sig i sig eget tempo, eller du kan handle på dit behov for at afstemme følelserne – Bolden ligger hos dig 🙂

  #28849
  class
  Deltager

  Kære Go Happy.
  Tak for svar. Det giver faktisk nogle svar, som jeg ikke har tænkt over.

  Vi har haft en del kontakt på det sidste. Vi har også talt i telefon og det er noget vi kun har gjort en gang før. Normalt er det tekst og talebeskeder.

  Hun kan ikke vide hvad jeg mener med ordet “pjattet”. Det må jeg nok forklare på et tidspunkt og melder direkte ud!

  Hun mener jeg skal have min datter til psykolog og det er også rigtigt. Psykologerne er klar til min datter. Det eneste de venter på er at min datter kommer med reaktionen på at hendes mor er død og den er udeblevet indtil videre. Eller måske kom den mandag. Det er jeg lidt i tvivl om, så jeg har en møde med en socialrådgiver på fredag om at hun skal starte nu.
  I den forbindelse mente hun også at jeg burde gå til psykolog.
  Som jeg fortalte hende, er jeg over min kones død. Ikke at jeg er bange for psykologer eller er for maskulin til psykologer. Har været til psykolog efter en meget nær person begik selvmord. Jeg har det slet ikke som dengang, da jeg synes at min kones død var mere forventelig (ved det lyder kynisk, men hun var virkelig meget syg). Men alligevel så tager jeg kontakt til en psykolog og tager 2 timer. Så må psykologen fortælle om jeg har mere brug for hjælp eller jeg er igennem sorgen. Jeg har den grundholdning at man ikke kan sige til en psykisk syg person at personen er psykisk syg, for personen vil ikke tro på det. Det samme må gælde en person i sorg, som ikke vil anerkende det. Giver det mening???

  Det er nemlig ekstrem vigtigt for mig, ikke at gå ind i et forhold, hvor der er spøgelser. Min kone vil altid være der, da min datter i perioder vil tale om hende og min afdøde kone vil altid være en del af min bagage. Sådan er det og det kan jo ikke ændres.

  Jeg kommer først til at se hende til jul. Der vil jeg melde klart ud, at pjattet, betyder at jeg er blevet lidt forelsket i hende. At jeg håber hun har det på samme måde. På det tidspunkt har jeg også psykologens dom på om jeg er over sorgen eller ikke.

  Du har virkelig givet mig noget at tænke over. TAK.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.