kan ikke få mit liv til at hænge sammen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6669
  ss
  Deltager

  Kære læsere!

  Har I et eller to gode råd til mit situation? Jeg brød sammen igår, da min 10 årig datter sagde, at hun var ulykkelig. Fordi vi har ingen familie her og hendes far bor ikke sammen med os. Jeg græd også på arbejde.Det kom bare uforventet og jeg er skræmt. Jeg er bare så træt af det hele…træt af at være på 24/7…men hvordan kan jeg være der for mig selv?

  Min situation er sådan, at jeg har boet i landet i 15 år. Mine to børn er født her, men de har ingen kontakt til deres far. Jeg har bygget mit liv op her, har et fuldtidsjob, stabil økonomi, to nemmere dejlig unger, men har desværre ingen venner i nærheden. Jeg bruger to timer på transport på arbejde. Min sidste forhold har fuldstændigt slidt mig. Manden var utro og en løgner.

  Nu har jeg droppet dating fuldstændigt, da det dræner mig for energy. Men jeg har bruge for et voksent netværk. Hvordan kan jeg fylde mine batterrier op? Jeg gik ned med stress netop for et år siden. Det er kun nu kan jeg mærke, at jeg begynder at komme ovenpå igen. Jeg har presset træning ind i mit skema for at få mig ud af stress tilstand og seks måneder efter kan jeg mærker virkningen. Men det er også på bekostning af mit barn. Min ældste er 14. De kan sagtens passe sig selv, hvis jeg skal noget. Men så får jeg dårlig samvittighed. Jeg vil så gerne finde bare en, men god veninde, hvor vi kunne bare mødes en gang imellem på en caffe eller til events. Men det er svært. Så jeg føler, at jeg sidder fast i mit liv: hjem-børn-arbejde-hjem-børn-arbejde…

  I forhold til mænd. Jeg er 41. Jeg har aldrig mødt en god mænd. Jeg har tre forhold bag mig.Og jeg er også ved at opgive kærlighed. Synes alle de mænd jeg var sammen med i de kortere og længere forhold fik mere fra mig, end jeg fik tilbage.Og jeg har også lagt mærke til, at de er mest de svage mænd, som falder for mig.

  Hvordan kan jeg bygger mit liv nu, når jeg er så begrænset? Sådan, at jeg ikke falder i depression?

  #6670
  sissi
  Deltager

  Kunne du tænke dig, at kontakte Røde Kors Voksen Venner?
  Jeg så på TV om en enlig mor, der havde et par – en slags reserve bedsteforældre, blot til lidt hygge med børnene, enten hvis du skulle til træning ect., eller at I alle var sammen.
  Der var også et eksempel om en voksen mandeven til din søn, de tog enten i svømmehal, på ture og andet. Bare de to sammen.
  Eksemplerne der blev vist, havde udviklet sig til en slags familie. De så hinanden et par gange om måneden, spiste sammen måske – og ellers til kaffe, telefon opringninger, julehygge 🙂

  Jeg tænkte da jeg så det – det var fantastisk hvis man var i den situation, og troede egentlig det kun var for ældre ensomme – men tilbuddet kan strikkes sammen for alle:)
  Ellers har jeg set små annoncer i nogle ugeblade i Hjemmet, Søndag eller Familiejournalen – hvor man søger venner/veninder:)

  Jeg går ud fra at der ikke er nogle kolleger på din arbejdsplads du har lyst til at omgås privat, for ellers var muligheden jo også der.

  Måske du både skal søge veninde til dig selv – og voksenven/venner til dine børn.
  Din store på 14 ville måske syntes det var noget underligt noget – han er sikkert på vej til sit eget liv, men for dig og den lille – og som bonus for jer alle.

  Hvis du vidste, og fandt et godt ægtepar, der kunne hygge lidt med børnene når du var ude, ville du nok også få mere ro til at se udad, da din skyldfølelse var løfte fra dine skuldre for en stund.

  Jeg ved ikke om du bor langt uden for alting – eller om din transport tid til dit job, er fordi jobbet du er glad for ligger, så langt væk? Arbejde hænger ikke på træerne, men kunne du tænke dig at søge arbejde tættere på – eller flytte nærmere?
  Kan godt forstå hvis du slet ikke kan overskue det i din situation, men et skridt ad gangen, kan måske løse de fleste ting i sidste ende.

  #6671
  Tena
  Deltager

  Det jeg læser er:
  Ingen veninder, ingen nær familie.
  Opslidt af 3 forhold med svage mænd, som gav for lidt. Utroskab.

  Du træner for at komme ud af stresstilstand og du har faktisk fået det bedre.
  Du har fuldtidsjob, stabil økonomi og 2 dejlige unger.
  Glæd dig for det første over det du har!! Tag intet for givet i livet.

  Hvordan kan du fylde dine batterier mere op, så du ikke falder tilbage i depression?
  Hvis du var ansat til at rådgive en kvinde som dig…
  hvilke 3 råd ville du give hende?

  #6690
  ss
  Deltager

  Hej Sissi og tusind tak for din empati og dit svar. Det varmer meget 🙂

  Jeg har faktisk tænkt på at søge efter reserve bedsteførældre. Og min søn havde en voksen ven, da han var lille.

  Jeg har gennemgår alle muligheder i forhold til arbejde. Jeg kan desværre ikke flytte nu pga børnenes skolegang. Og det var mit arbejdesplads, som var blevet flyttet.

  Jeg har fantastiske kolleger og har faktisk meget god forhold til en, jeg kører sammen på arbejde. Så vi snakker to timer om alt muligt. Og jeg har også flere gode veninder, men de bor i andre deler af landet nu, så vi snakker kun i tlf. Jeg flyttede flere gange rundt i landet.

  Jeg har det meget bedre i dag. Jeg er tidfreds med mit liv og samt er nævnt før,har jeg besluttet ikke at søge efter kæreste, før jeg finder mig selv og min indre ro. Men min reaktion, at jeg blev så påvirket af min datters ord, har slået mig ud. Så jeg åbenbart hvilder ikke i mig selv endnu 🙁

  Jeg husker Sissi, du nævnte en gang om din coach. Nu kan jeg godt tænkte mig at snakke med en psykolog, en god psykolog. Jeg føler, at jeg har lyst til at gennemgå mit liv og tegne en psykologisk portræt af mig selv for at bedre at forstå mine reaktioner og beskytte mig selv fra min egen sårbarhed. Men det er svært at vælge , når man ikke kender dem. Jeg har været til en uforpligtende samtale med en NLP psykolog. Da jeg nævnte, at der sket nogle dårlige ting i mit liv, som formede mig som person, svarede han, at vi skal ikke røre vores fortid nu, da den kan vi ikke ændre, men at vi fx kan arbejde over, hvordan kan jeg få mere glæde imens jeg er sammen med mine børn…tja….jeg mistede tillid til ham. Selvfølgelig påvirker min fortid mig!

  Jeg skriver her, da jeg har håbet at der findes nogle som kan fortælle om nogle gode susses historie…når man har været nede og har rejst sig.

  #6697
  sissi
  Deltager

  Det lyder så godt:)

  Find en god psykoterapeut. Den person vi er i dag, skyldtes det vi har med i rygsækken – både det gode og dårlige, alt samles der.

  Ved at få et coachingforløb, pakkes det lige så stille ud, og ting bliver bearbejdet på en forunderlig måde – en fantastisk gave til dig selv:)

  For at se fremad og finde glæden, skal man nogle gange se tilbage, hive det frem, bearbejde – og så gå fremad:)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.