Kan I hjælpe ?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22893
  Blomst
  Deltager

  Jeg er i et parforhold på 3½ år, hvor vi har boet sammen i et år nu, men da jeg har mine 2 voksne børn på 19 og 21 år i den anden ende af landet, har jeg måttet konstatere, at jeg slet ikke kan leve med den afstand, jeg har til mine 2 børn. Jeg kan ikke leve med, at jeg ikke er en større del af deres liv og jeg må erkende, at jeg ønsker at være mere tilgængelig for dem mht, at de lige kan komme forbi og spise eller få en hyggesnak, at vi kan gå på strøgtur m.m.. Jeg er splittet og er ved at gå i stykker over det. Jeg har derfor meddelt min kæreste, at jeg bliver nødt til at flytte til mine børns by og jeg vil hjertens gerne have ham med eller beholde ham som weekend kæreste. Han vil ikke flytte, da han har sine voksne børn, barnebarn, venner og fodbold her, hvor vi bor og han er skeptisk mht om det holder at være weekend kærester igen. Han er ligesom mig, knust, han føler sig fravalgt og dybt ulykkelig over, at han troede at den kvinde han skulle leve resten af sit liv med, nu vælger ham fra og flytter. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i og jeg elsker også ham, vi har dog haft en del udfordringer mht uenigheder i rollefordelingen i parforholdet samt at han fortsat har et stort behov for at dyrke sine singelvenner og flere andre ting. Jeg har været igennem et forløb med en psykolog mht min splittethed og dét, at jeg er rejst langt væk fra hele mit netværk og mine 2 store børn og jeg kan bare ikke forene det og føler mig som en elendig mor og kan ikke leve mit liv så langt væk fra dem – også selvom de er voksne nu.
  Min kæreste og jeg har valgt stadig at være kærester og så tage en dag ad gangen, når jeg flytter. Vi går rundt og er rigtig kede af det og han ønsker at jeg ombestemmer mig, siger han. Han siger også, at han ikke vil af med mig og ikke kan undvære mig i hans liv. Nu til mit dilemma……….. Jeg har opdaget (slemme mig !) at han før jeg erklærede, at jeg ville flytte, har skrevet med en anden kvinde, med ”hej Smukke” og kysse moji og har spurgt til hvad hun skal i påsken, hvor jeg ikke er hjemme og deres skriv blev mere og mere sexuelle. Jeg er bare så chokeret over, at han siger et og gør noget andet og han allerede vil ud og knalde en anden kvinde…….. Jeg forstår godt hans såret hed og han har massiv brug for anderkendelse – og han er en mand osv, osv….…. Men er hans ked-af-det-hed bare bluf overfor mig eller hvad skal jeg lige tænke ?Nu er jeg bare helt vildt knust og fatter slet ikke, hvorfor han gør som han gør. Jeg har konfronteret ham med det og han siger det er fordi han selv er ked af det, men helt ærligt….. han kan jo i blæse og have mel i munden….når han sidder og undskylder med tårer i øjnene, bliver jeg desværre blød i knæene. Gid jeg kunne blive rasende og skride. Hvad tænker I ?

  #22897
  sissi
  Deltager

  Hej,

  Jeg bliver helt vred – sikke en skuespiller.
  Du skal tættere på din børn, og Don Johans der, kan klare sig selv… han er jo godt på vej.
  Heldigt du opdagede det – det må gøre valget lettere for dig.
  Hans undskyldning er alt for tynd.

  #22898
  lillehjerte
  Deltager

  Ja hans dobbeltliv er da et incitament til at forlade ham. Ud med ham.

  #22899
  Eva Marie
  Deltager

  Enig med de andre – godt du opdagede hans dobbeltliv og at han jo er godt på vej til at køre livet videre uden dig – Du skal da over til dine børn 🙂 og som Sissi skriver, så må dit valg jo være så meget lettere nu.

  #22906
  Blomst
  Deltager

  Tak for jeres super dejlige respons – og ja! Jeg skal afsted hurtigst mulig, men det kan desværre tage lidt tid, da jeg både skal fonde nyt job og bolig, før jeg kan flytte helt. I mellemtiden er han en charmetrold og siger han elsker mig og kun vil have mig og da aldrig kunne finde på at have andre end mig, hvis vi fortsætter med at være kærester. Lige nu er jeg i en centrifuge af følelser og knust over hans bedrag, lader mig kysse, elske med og ligger vågen om natten og husker hvert et skriv mellem dem. Jeg skal virkelig have fat i min vrede og bruge den energi til at slå en fed streg i sandet.
  Øv! Hvor er jeg bare træt af mænd og kvinder, der maser sig på. Jeg kunne kvæle hende!!!!

  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Blomst.
  #22908
  Laerke
  Deltager

  Vrede:
  Du kan prøve at holde et håndklæde mellem dine hænder med afstand mellem dine arme. Så vrider du håndklædet alt hvad det kan vrides og holder vridet med dine hænder. Læg mærke til styrken i dine arme og hænder imens du sidder på en stol og grounder dig selv med dine sædeknuder, ben og fødder. Hold det indtil der sker et skift i din krop din vejrtrækning MV. Du kan også lige løft overlæben lidt og vise lidt tænder, som en hund el andet dyr gør, når det skal forsvare sit kødben MV.

  Hvis du har lyst kan du sætte lidt ord på også
  Du må godt forestille dig at det er hende du kvæler. Og så kan du måske give dine kæreste en tur i fantasien mens du gør det bagefter el sige højt at han er en kæmpe nar, et røvhul MV.
  Det er en teknik fra det der hedder SE.
  Måske der er en idé at stoppe med at have sex med manden, hvis det er det,, du skriver, at du har ? Jeg tænker at du derved lader dine egne grænser overskride !?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 2 måneder siden af Laerke.
  #22916
  sissi
  Deltager

  Stop ham, og alt hans ævl.
  Selvfølgelig har du lyst at kvæle hende.
  Men han har taget valget, og det er hans ansvar, han opsøgte det.
  Hold ham på afstand. Sov evt i et andet værelse.
  Vis du har selvrespekt, for han udviser ingen respekt for dig!
  Du vil få et bedre selvværd fremadrettet når du siger stop for kys osv.
  Du kan måske ikke flytte her og nu, men du kan holde ham i strakt arm indtil det praktiske er faldet på plads.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.