Kan han få følelserne igen

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13555
  fs2222
  Deltager

  Hej.

  Jeg håber I kan hjælpe mig.

  Jeg mødte for et halvt år siden en fyr, som jeg flirtede rigtig meget med. En måned efter begyndte vi at være sammen. Han var helt vildt stolt over at være sammen med mig, og han var vildt glad for mig og havde mange følelser for mig. Jeg er den første han sådan rigtig har haft sådan et forhold til. Vi så hinanden hver dag og blev hurtigt meget kedelige, så pludselig fra den ene dag til den anden droppede han mig efter 2 måneder, og sagde at han havde tid til at tænke, fordi det hele var gået alt for stærkt for ham og derfor havde han pludselig mistet nogle følelser. Jeg blev vildt ked af det, da det jo hele tiden havde været ham, der var mest vild med mig indtil nu, og det var først nu, at jeg sådan rigtig havde fået ordentlige følelser for ham, men jeg gav ham lidt tid. To dage efter mødtes vi i byen, hvor han sagde han havde fortrudt og vi endte så med at være sammen igen. Han sagde hele tiden, at han var så heldig at have mig osv. osv.
  Men efter 2 uger skete det samme igen…. han sagde, at det var gået for hurtigt igen, og at han blev nødt til at stoppe det, selv om han syntes jeg var fantastisk osv. osv., hvor han så sagde at han ikke troede at vi ville kunne være sammen igen, men hvis det hele skete naturligt og følelserne bare kom naturligt at så kunne det godt ske.
  Vi blev så venner i stedet, men havde ret mange diskussioner. Men når der var noget jeg var ked af eller andet, så var han der altid for mig, og han bekymrede sig utroligt meget for mig.
  Vi har så haft lidt mere afstand til hinanden i en periode, men er så begyndt at se hinanden som venner igen. Vi skriver ikke sammen, men vi er sammen et par gange i måneden. Når vi er sammen er vi altid ude at spise, hvor vi efterfølgende går en lang tur og også drikker kaffe sammen eller andet eller også laver vi mad sammen. Så vi er altså sammen i rigtig lang tid af gangen, og vi hygger os virkelig. Vi har virkelig meget tilfælles og er enige om stort set alt. Jeg føler, at vi flirter, når vi er sammen, og vi holder rigtig meget øjenkontakt. Han har også sagt et par gange i sammenhæng med noget andet, at han stadig synes, at jeg er lækker. Dog skal det lige siges, at det altid er mig, der tager intiativ til at ses, men det er ham der holder mig oppe på aftalerne. Altså hvis vi fx aftaler at vi snart skal ses, så er det ham der i de efterfølgende par dage spørger om vi skal finde en bestemt dag/ dato.

  Men nu kommer det så. Jeg har egentlig ikke rigtig følelser for ham lige nu, men jeg gad godt prøve igen. Jeg vil ikke spørge ham om han kunne være interesseret, da han jo selv har sagt at det skal komme naturligt. Men tror I at han ville kunne få følelser for mig igen? og hvis så hvordan? Jeg vil virkelig gerne, da han ville være den perfekte for mig.

  #13560
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder som om han gerne vil holde venskabet med dig. Måske er det det han mener med at han ikke kan være i et forhold lige nu. Det kan jo være han ikke er klar men bare gerne vil bruge tid på at lære dig rigtig at kende.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.