Kan han ændre mening?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5477
  anitaulr
  Deltager

  Hej Martin og alle jer andre,

  Jeg har for nyligt været til Smukfest14, og mødte her en rigtig sød fyr som jeg nu tænker rigtig meget på – og har brug for et par råd til at håndtere situationen. I får lige historien fra start af:

  Jeg tog med mine tre veninder til Smukfest14 for to uger siden. Den første aften skulle vi til min venindes fødselsdag og her mødte jeg den omtalte fyr. Min veninde havde inviteret sin arbejdskollega, som havde taget to kammerater med. Vi fik lidt at drikke og havde en helt fantastisk kemi, og grinede af de samme fjollede ting og jeg endte med at kysse den ene af fyrene den aften. Han fortalte at han lige er blevet single for en måned siden, og at han skal flytte til Stockholm for at arbejde i starten af det nye år.

  Dagen efter kontakter de os og spørger om vi ikke vil mødes med dem på festivalen – det gør vi så og jeg ender med at kysse den samme fyr igen. Det samme sker på tredje dagen, men her får jeg i min brandert sagt til ham at jeg godt kunne lide ham lidt (på sådan en uskyldig lille-pige facon), hvortil han svarer “du er da også meget sød”.

  På fjerde dagen kommer de hjem til os og vi hygger med dem hele dagen, og han er rigtig sød og som den eneste griner af mine fjollede jokes. De tager hjem i deres lejr, og vi aftaler at mødes med dem senere. Vi skulle klædes ud, og jeg skulle være fræk politibetjent – og da vi mødes med dem, sagde han wow og kunne ikke lade være med at stirre på mig. Jeg gik bare og ventede på at vi skulle kysse, men det skete bare ikke. Der var mange fyre der kom hen og snakkede med mig, og nogle kaldte mig stripper pga mit kostume – og det kommenterede han flere gange “hold da op – du kommer ikke til at kunne være i fred” Pludselig var han væk, og jeg hverken så eller hørte fra ham resten af festivalen.

  Jeg blev rigtig ked af det og følte straks jeg havde sagt eller gjort noget forkert – så jeg besluttede mig for at skrive til ham. Skrev på facebook at jeg havde hygget mig meget i deres selskab og at jeg synes han var en super sød fyr, og at jeg var ked af at vi ikke sås den sidste dag, men at de måtte komme godt hjem og held og lykke med flytningen (meget stille og roligt, ikke noget bebrejdende overhovedet og et par smileys oveni). Han svarede lige med det samme, at han synes jeg var en rigtig sød pige og at han var glad for at have lært mig at kende – men at han ikke var ovre sin eks og ikke kunne overskue at starte noget nyt. Han skrev at han beundrede mit engagement i mit arbejde, min karriere og min åbenhed, og han ville gerne drikke en kop kaffe med mig en dag!

  Vi skrev så lidt frem og tilbage – og kom egentlig frem til at vi måske skulle have noget uforpligtende sex, da hverken ham eller jeg kunne overskue noget seriøst. Så sluttede vi af med et “vi snakkes”

  Jeg hørte ikke noget fra ham i en uge, og havde egentlig afskrevet ham – men tænkte på ham konstant! Pludselig igår liker han så et billede jeg havde lagt på facebook, hvorefter han skriver til mig om det var en god koncert jeg var til (som han kunne se af billedet). Jeg skrev bare “Ja den er super” og han spurgte bagefter om vi ikke snart skulle have den kop kaffe, og jeg svarede “du siger bare til når du har tid” meget kortfattet og ikke noget han kunne svare på – og så fik jeg intet svar fra ham.

  Mit spørgsmål går så på; jeg vil super gerne se ham, men tør ikke rigtig virke for ivrig i mine beskeder – men er nu bange for at han tænker “Hmm, hun er kedelig – det gider jeg ikke alligevel” pga mine meget lukkede to beskeder. Selvom han har meldt ud at han ikke er ovre sin eks, og ikke vil noget seriøst – kan han så ændre mening på længere sigt, eller ville han have gjort det allerede nu, hvis han synes jeg var mere end almindelig sød?

  Håber inderligt der er nogen som vil komme med deres mening og forhåbentlig et godt råd 🙂

  #5478
  Tena
  Deltager

  Jeg tror du er oppe imod nogle umulige odds.
  Du har allerede fået nogle signaler på festivalen, som taler sit eget tydelige sprog;
  1. Han er blevet single for 1 mrd. siden
  2. Han flytter til Stockholm om få mrd.
  3. At du var udklædt fræk politibetjent kan have virket stripper-billigt på ham…
  4. Han forsvinder derefter. Læs: Han er ikke hooked.
  5. Du jagter ham på Facebook. En mand der er tilstrækkeligt interesseret tager selv initiativ. Han finder selv kvinden. Nu virker du igen billig og desperat..
  6. Han svarer igen, at han ikke er ovre sin eks og ikke vil starte noget nyt!!!!!!
  7. At du tilbyder uforpligtende sex, gør dig endnu engang billig!! Ikke et catch!!
  8. Han er Uinteresseret, men nyder at du er ret interesseret … for det mærker han miles away, selvom du svarer medlidt lidt lukkede beskeder her til sidst.

  Hvis du sender et frækt tilbud – serverer “fis(se)ken” på et sølvfad foran hans næse, vil han måske spise – og derefter miste al interesse..!

  Han kan godt lide dig lidt – men IKKE meget.

  Hvorfor overhører du signalerne?

  #5481
  Salamina
  Deltager

  Jeg synes du skal mødes med ham til den kop kaffe, så får du en ny pejling på ham.
  Hvis I ikke bor for langt fra hinanden, så lad være med, at der går overdrevent planlægningsarbejde i den kop kaffe. Skyd frisk fra hoften, forslå den kaffe med max 2 dages varsel. Alt for meget langtidsplanlægning for en “skide” kop kaffe kan give indtryk af, at du er for usikker agtig. Og det skal du have slået en pæl igennem fordi du er allerede begyndt at blive lidt usikker, så også for din egen skyld, undgå, at kamme over i sådan noget med om han måske eventuelt kan indenfor de næste to uger… gaaab… så bliver du kedelig 🙂

  Jeg tror ikke du behøver at frygte, at han tror du er kedelig eller billig, efter dit politikostume 🙂 Jeg synes det er hammer sjovt med det kostume og hvis han synes du er billig pga det, hvad jeg ikke tror at han gør, men så er han jo ikke en type for dig alligevel.

  Der er jo ingen som rigtigt ved, hvad det kan udvikle sig til. Måske et venskab eller et venskab plus det løse eller noget mere. Men et venskab er da heller ikke ringe for nogen af jer, Stockholm er en vanvittig smuk by og det er billigt, at komme dertil med toget og han har vel også brug for, at nogen gider besøge ham der, hvis han ikke har netværk der i forvejen.

  #5482
  Henke
  Deltager

  Kan han ændre mening spørger du?

  Ja, det kan han godt. Men du skal ikke gøre mere, du har åbnet op for en kaffeaftale. Så kan han spørger når han er klar. Jeg tror ikke du skal være bange for at han syntes du er kedelig. Der har Salamina en god pointe med din udklædning. Nu ved jeg jo ikke, hvor meget hans ekskæreste har betydet for ham. Men eftersom det er en måned siden, de gik fra hinanden, kan jeg næsten ikke tro andet end at der stadig er nogle følelser i klemme.

  Med hensyn til udklædningen, hvis han føler du har været rigtig lækker og uimodståelig og dette har påkaldt sig opmærksomhed fra andre mænd. Vil jeg nok selv, hvis jeg hang lidt med mulen, gøre at jeg ikke ville handle på dig. Jeg ville ikke gide konkurrencen blandt de andre mænd, da jeg ikke ville kunne mobilisere overskuddet til det. Især hvis følelser for en ekskæreste stadig florer, eller en snarlig flytning til udlandet er i baghovedet. Mon ikke bare han gerne vil leve livet så simpelt som muligt lige pt. uden for mange bekymringer.

  Jeg syntes ikke du skal mødes med ham, med den agenda der hedder, at dyrke sex med ham, ellers tror jeg bare, du kan bliver en overgangsfigur for ham. Mænd knalder fordi de kan lide det, ikke nødvendigvis fordi de vil knytte bånd eller har dybere følelser med i det.

  Tag på date med ham, når HAN invitere dig. Så er det op til dig, at være så dejlig og uimodståelig du kan. Du må gerne kysse med ham, hvis muligheden opstår, men ikke mere. Så ved han hvad der venter ham, når han kommer tilbage fra Stockholm. Imens kan han så slikke sårene deroppe.

  #5484
  Salamina
  Deltager

  Ja, jeg er enig med Henke i, at han trækker sig fra dig, da du har politikostumet på fordi du bliver endnu mere ombejlet, jeg tænkte præcis det samme, og jeg havde gjort præcis det samme, som Henke skriver, trukket mig. Jeg gider heller ikke den form for konkurrence, hvis jeg er i underskud, og det afspejler ikke nødvendigvis mangel på interesse, slet ikke, men blot det, at det ikke lige kan mobiliseres i nuet, som Henke skriver. Jeg tænkte helt præcist, at ham din på Smukfest handlede lige i tråd med noget jeg kan genkende ligesom Henke beskriver.

  Bortset fra det, så er der jo også det vilkår med vores følelser, at de både giver os det værste og det bedste i vores liv og vi er nødt til at lære at håndtere på en eller anden måde, at hele spektret er vilkår vi ikke kommer udenom. Vi er også nødt til at respektere, når andre har mistet og er i tab og sorgbearbejdelse. Og jeg synes faktisk det er fint, at han melder det ud, at det er dér han er. I lyset af, at han er i tabsbearbejdelse, så synes jeg han håndterer det på en meget reel måde overfor dig og han er trods alt heller ikke fuldkommen afvisende og blokeret. Han afspejler vel nogenlunde præcist, hvad han “magter” i kølvandet på hans tab. Tænker jeg. Det synes jeg er sympatisk. At han handler og udtrykker sig i overensstemmelse med sine følelser, der er ikke noget pladespiller over det og dem er der i øvrigt også nok af.

  #5485
  Tena
  Deltager

  Jeg tror stadig ikke du kan købe nogen seriøs pladsbillet hos ham!!

  #5487
  anitaulr
  Deltager

  Tusind tusind tak for jeres svar. Der er super mange gode og brugbare inputs og råd, som jeg absolut vil tage til mig. Bla. det omkring min udklædning og han efterfølgende trak sig, giver rigtig god mening.

  Han har nemlig være meget ærlig omkring han følelser, og jeg respekterer fuldt ud at han ikke er klar (og måske aldrig bliver det til mig). Derfor har jeg netop ikke bombarderet ham med beskeder eller taget kontakt til ham. Den måde han har håndteret situationen på, gør bare at jeg synes han er endnu mere fantastisk – da det langt fra er størstedelen af mænd der kan sætte ord på deres følelser, og slet ikke over for en pige de kun har kendt i få dage.

  Men…. jeg står i den situation at jeg ikke selv har haft et fysisk forhold til en mand siden en enkelt meget kedelig ups’er i maj måned – og trænger i den grad både til sex og nærhed – så derfor skrev jeg til ham at vi, for min skyld, sagtens kunne ses uden at der var andet i det end sex. Hvilket jeg jo inderst inde godt ved jeg ikke kan. Så jeg håber jo lidt på at selvom vi måske ses og har sex, at han stadig kan ændre mening – men tør slet ikke håbe på noget, og som Henke rigtigt skriver ender jeg nok bare som overgangsfigur.

  Jeg må se tiden an, og lade ham komme til mig – og hvis ikke det sker, så er der nok en anden skøn fyr derude til mig 🙂

  #5507
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes kun du narrer dig selv ved at have skjulte ønsker og håb om at det kan udvikle sig til noget seriøst når det er noget uforpligtende der er på dagsorden. Du kan ende ud med at blive meget såret og føle dig brugt. Nogle mænd kan godt bruge et tidligere brud som påskud for aldrig at gå i noget dybere med en pige de kun vil ha lidt uforpligtende med. På den måde slipper de for at sige til hende at de ikke er forelsket og de kun har lidt sjov og leg med en, men i øvrigt ikke lægger noget i det. En anden måde at sige på “det er ikke dig, men mig”- klassikeren. Men det er jo én for ellers ville de jo være solgt til stanglakrids med det samme. Man skal indstille sig på at hvis man går med til det er man kun lidt midlertidigt ind til han forelsker sig en anden og forlader en. Det kan selvfølgelig ske i enhver relation, men her er sandsynligheden meget stor for at du vil føle dig afvist.

  Jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til hans ændrede adfærd som du beskriver da du har frækt politikostume. Rent fysisk begynder han der at holde mere afstand til dig- og egentlig også følelsesmæssigt virker det til.

  Noget meget grundlæggende som jeg også hæfter mig ved er at han skal flytte til Stockholm til næste år. Det er jo uholdbart at starte noget på så lille et grundlag fra hans side og så med noget der bliver til noget langdistance. Jeg tænker at hvis du får stærkere følelser for ham vil du få det meget svært ved at han flytter så langt væk. Sandsynligheden for at han finder en anden der at lave noget med vil nok også være ret meget til stede. Vil du kunne klare det? Pas på dig selv.

  #5529
  Salamina
  Deltager

  Jeg synes du skal drikke den kop kaffe med ham. Han har jo selv foreslået det og før, der kom noget med uforpligtende sex på bordet.
  Indtil videre er det vel ikke andet end et kaffe-møde, der er på dagsordenen, som jeg ser det. Og du er jo ikke forpligtet til mere end det eller udover dine følelsesmæssige evner samt passen på dig selv, selvfølgelig.

  Men det er klart, at hvis du ser det ene skrækscenarie efter det andet pga Stockholm og hans tabsbearbejdelse pga eksen og at du også risikerer, at der falder noget uforpligtende sex af, som du evt. ikke kan håndtere følelsesmæssigt og ej heller at få sagt nej til i nuet, så er det nok lige før, at det kan være lige meget med den kaffe, igen – som jeg ser det. Fordi så mødes I også med to helt vidt forskellige perspektiver, tror jeg. Jeg tror egentlig ikke han tænker så langt lige pt., som Henke også skriver, han har nok behov for det simple liv pt. uden for mange bekymringer. Og så er I nok ret usynkrone på jeres dagsorden. Hvis du er helt oppe at ringe omkring fremtidsplanlægning (med ham i kikkerten) og hans behov blot er, at tage det helt jordnært uden videre spekulationer i fremtidsperspektiv, så er I ret usynkrone på jeres perspektiv. Og det kan give noget koks i selv det mest simple kaffemøde, som gør, at det møde kan blive noget af en prøvelse for jer begge.

  #5532
  Tena
  Deltager

  “If he has nothing interesting to offer,
  let him pass like a ship in the night…”

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.