Kærligheden holder ikke mere end tre uger…

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5117
  trunte
  Deltager

  Nu må jeg spørge oraklerne her, blev skilt for snart 5 år siden. Han fandt en anden det har været smertefuldt som bare pokker! Som et lyn på den klare himmel! Nogle vil sige det er længe siden, jeg kan føle det som var det i går! Ligesom det aldrig helt slipper mig….. Nå men har jo så mødt en sød fyr for ca halvandet år siden, var vildt forelsket i et par måneder. Men så klingedede det lige så stille af, han var meget glad for mig/ er stadig! Jeg har slået op med ham utallige gange, også alligevel springer jeg på ham. Indimellem bliver man grebet af liderligheden, vi har fantastisk sex! Men det er jo alligevel ikke nok til at bære det. Jeg tør ikke sige kom vi flytter sammen, han ville gerne men jeg ser alt for mange udfordringer i det. Hele tiden tænker jeg at der må være en jeg matcher bedre med!
  Hvor mange år skal jeg bruge på det? Er det bare angsten for ikke at have noget som helst, der gør at jeg hele tiden vender tilbage til ham? Jeg synes ikke vi er det perfekte par, og måske går jeg også for meget op i det. Jeg sammenligner hele tiden med det jeg havde med min eksmand, og hvordan jeg var stormende forelsket i ham. Et eller andet sted synes jeg også at jeg spilder mit liv, også er jeg også ræd for at blive for sær nu jeg har boet alene så længe. Eksmanden bor sammen med hende han skred for, så jeg tænker ofte at i børnenes øjne er det mere en familie…..som jeg jo ikke kan præstere mere. Jeg er hele tiden i tvivl, og savner jo samtidig vanvittigt en at dele fremtid med. Håber hele tiden at mr handsome kommer og slår benene væk under mig.
  Måske er det bare derfor jeg igen og igen vender tilbage…det virker jo bare utroværdigt, det ved jeg godt.

  #5119
  Kattemor
  Deltager

  For 10 år siden fandt min mand en anden… jeg var meget langt nede – meget meget længe… jeg tror først det slap rigtigt da jeg flyttede fra stedet hvor alt sorgen sad i væggene og det var seks år senere…

  Efter fem år måtte jeg gøre et eller andet, jeg havde endnu ikke kunne lade en anden mand røre ved mig – og nu måtte jeg ud af sofaen..

  Jeg gik på dating.dk og mødte en sød mand… fra første øjeblik vidste jeg at det ikke skulle være os resten af livet, men han og jeg havde to år sammen, med masser af gode oplevelser.. jeg var aldrig rigtig forelsket i ham, men var forelsket i forelskelsen og trygheden som fulgte med ham.. Han havde aldrig været i længere forhold (vi var i fyrrene) og slog også op med mig to gange.. Han kom tilbage og jeg forberedte mig på at forholdet måtte stoppe inden så længe…

  Jeg brød så med ham til slut (vi er stadig venner)

  Det jeg tænker er, at man kan have en kæreste på flere måder.. måske er du et sted i livet hvor du har brug for den tryghed han repræsenterer.. kunne du ikke bare nyde alt det gode som også sker i jeres forhold, noget er der vel..? og så vide at en skønne dag drager du videre..

  Min x som jeg havde svært at komme over, havde det som dig – han troede også altid der var noget bedre et andet sted.. han var aldrig rigtig glad for det han havde, og det var virkelig hårdt at være i forhold med sådan en mand, da jeg jo vidste at han ville smutte en dag..vi var sammen i ti år…

  Måske er det tiden for dig at tage nogle beslutninger… enten at cutte alt kontakt, eller at slappe af og nyde det som kommer til dig..

  Jeg har det virkelig godt i dag, jeg har ingen kæreste, men har fundet en dejlig ro inde i mig selv..

  #5120
  Henke
  Deltager

  Hey Trunte
  Jeg tror også du skal træffe en beslutning om du vil din on/off kæreste eller lave det endegyldige cut..
  Jeg tænker det må være virkelig hårdt for ham, hele tiden at have en fornemmelse af, at du ikke elsker ham. Det ville jeg have det virkeligt svært ved..
  Hvad er det der gør, at du ikke syntes, han er et match?

  -Er det kun når du er horny, at han er god nok, eller har i noget sammen som ikke er lyst og begær?

  #5121
  trunte
  Deltager

  Jeg må tilstå at sex fylder utrolig meget, jeg synes der mangler noget af alt det andet. Jeg kan ikke se mig selv bo sammen med ham og hans børn! Tidligere med min exmand der havde jeg virkelig den dybe fornemmelse af at vi var et godt par, jeg var glad for at det var ham jeg skulle ha med hjem, efter fest. Jeg syntes han var den pæneste i selskabet 🙂 sådan oplever jeg det ikke nu! Ved godt det er sindssygt hårdt for ham at være om and off hele tiden.
  Det er heller ikke noget jeg er stolt af! Jeg kan bare ikke finde ud af at sidde på mine hænder og vente på at noget sker! Jeg har en rastløshed i min krop som jeg ikke kendte til før….

  #5129
  Henke
  Deltager

  Okay, hvis du grundlæggende ikke rigtig syntes, han har noget at byde ind med. Så skal du stoppe det, det lyder jo lidt som om, at du heller ikke har respekt for ham og hans behov. Har jeg ret? -Jeg forstår så ikke, hvorfor han ikke selv har sagt stop, inderst inde må han da kunne mærke at gensidigheden har været mangelfuld.

  Anyhow, måske skulle du bare være straight up og sige, at det eneste du kan tilbyde er sex og understrege at kæreste følelserne ikke er der og heller ikke kommer. Så får du sex i en periode også slutter han det givetvis på et tidspunkt, fordi han ikke kan holde til det følelsesmæssigt i længden..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.