kærlighed

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8955
  auch01
  Deltager

  Jeg begyndte at denne utrolig flotte, dejlige og søde mand i slut september sidste år. Jeg har set ham hver weekend lige siden og nogen gange også i hverdagen. Vi har været i biografen, lavet mad sammen, jeg har mødt alle hans venner osv. Jeg elsker at være sammen med ham. Det er så trygt og dejligt og han opfylder virkelig mange af mine behov, men da jeg så i midt januar sagde at jeg ikke kunne forsætte uden nogen form for “aftale”, hvis i forstår, sagde han at han ikke var klar til at få en kæreste. Selvom det egentlig ikke var det jeg bad ham om, men bare at jeg havde behov for at vi ikke så andre og måske forsøgte at få et forhold op og køre, blev jeg enormt ked af det. Jeg havde brug for han gav mig en chance, fordi jeg følte vi havde brugt så lang tid på hinanden.
  Efter den onsdag aften hvor vi snakkede om det regnede jeg ikke med at se ham igen. Lørdag tog jeg i byen med mine veninde(han vidste hvor jeg var igennem en anden veninde), hvor han valgte at opsøge mig og sætte sig hen til vores bord. Altså han kom udelukkende for at se mig. Jeg blev totalt forvirret og såret, men jeg var også rigtig fuld, da jeg skulle ud og drikke sorgerne væk. Derfor kan jeg ikke rigtig huske hvad han sagde, da jeg fik skældt ham godt og grundigt ud den aften.

  Det endte med jeg tilgav ham, hvilket har resulteret i at jeg har forsat med at se ham siden, hver eneste weekend igen. Det er bare ikke nok for mig. Det gør så ondt inden i at jeg hele tiden skal gå og vente på weekenden, så jeg kan se ham – jeg gider ikke leve for weekenderne. Jeg føler ikke jeg får det jeg fortjener, men alligevel finder jeg mig i det, fordi jeg ikke vil miste ham – jeg er SÅ forelsket og afhængig af ham, især efter så lang tid. Jeg så ham fredag, lørdag, søndag i denne weekend og det er så utrolig rart. Det er bare som om han ikke har de samme behov for tryghed og sammenværd som mig og hvis jeg virkelig er logisk kan jeg jo også godt se at der mangler følelser fra hans side – men hvorfor lod han mig så ikke slippe da jeg forsøgte sidst. Jeg synes virkelig han skylder mig ikke at se andre snart. Jeg forstår bare ikke hvorfor han bliver ved med at bruge så meget tid på mig, hvis han slet ikke har noget for mig!

  Hvad skal jeg gøre? Jeg tror aldrig jeg finder en jeg kan blive så glad for igen – han er virkelig fantastisk!

  #8957
  Zoe2
  Deltager

  Den mest indlysende forklaring er nok, at han kun er interesseret i et uforpligtende forhold – og der passer du godt ind. Det er for besværligt at skulle støve en anden op og du har jo vist dig ret tålmodig.

  #8959
  chokoladefro
  Deltager

  Du kan ikke gøre andet end at droppe ham. Det er den eneste chance for et wake up call. Du kan håbe, at han så indvilliger i et forhold. Men jeg tror det ikke og han kan jo se, at du vil leve med mindre.

  Ved du om han ser andre? Har I ikke startet med at jeres relation var for at se om der var basis for et forhold. ? Hvordan kan det overhovedet være på tale, at I ikke er eksklusive ( ikke ser andre)?

  Personligt ville jeg tro jeg var i et forhold, hvis man sås regelmæssigt og var blevet præsenteret for venner.

  Der er mange lignende historier herinde pt. Kvinder starter noget op som de håber bliver til forhold. Men ret fælles er det, at mændene bare hygger sig og vågner op efter 4 måneder, hvor de alligevel ikke er interesseret i mere. Sørme ikke nemt, at navigere i.

  #8960
  auch01
  Deltager

  Jeg er ret sikker på han ikke ser andre – jeg kan ihvertfald ikke se hvornår han skulle gøre det. Han ser mig konstant jo. Det tog ret lang tid inde i vores forhold før vi havde “snakken”, så det er svært at sige hvad hans forventninger var i starten.
  Kan jeg tage snakken med ham igen? Sige at jeg synes det er for hårdt og at jeg behov for at vi er eksklusive hvis vi skal forsætte med at ses.

  #8961
  milak
  Deltager

  Selvfølgelig kan du tage snakken med ham igen. Faktisk bør du for din egen sjæler nok gøre det

  Det er vel fint nok, hvis han vil se andre. Du har bare ret til at få klare udmeldinger.

  #8963
  chokoladefro
  Deltager

  Synes også du skal tage snakken. Undre mig lidt – for I lyder da som kærester. I laver da kæreste ting osv. Hvad gjorde at du I januar havde behov for at finde ud af om I havde en aftale. ? Hvad gjorde at du var i tvivl om I var kærester? Mangler han at sige nogle ting? Hvad bliver du præsenteret som overfor hans venner? En veninde eller hvad?

  #8964
  chokoladefro
  Deltager

  Har han sagt at han vil have lov til at se andre?

  #8966
  auch01
  Deltager

  Næh han har ikke rigtig sagt noget, derfor er jeg nok også enormt usikker på ham. Jeg tog samtalen op i januar, fordi jeg kunne mærke jeg blev glad for ham og jeg følte ikke rigtig jeg fik det jeg havde behov for – eller jeg ville gerne have noget bekræftelse i vores forhold agtigt 🙂
  Jeg synes nemlig også vi opfører os som kærester. Jeg har bare virkelig behov for at vide, at jeg er hans eneste. Der blev aldrig rigtig sat ord på den del af vores forhold. Når han præsentere mig for hans venner suger han “se, det er Nanna”, som om de godt ved hvem jeg er i forvejen.
  Gider ikke bliver holdt for nar, så jeg har behov for han tager stilling meget snart. Jeg er bare blevet så glad for ham, så synes det er svært.

  #8968
  auch01
  Deltager

  Det dumme og det der går mig mest på er også at jeg jo ikke møder en anden og mere “ordentlig” kæreste, hvis jeg forsætter med at holde fast ham! :/ Jeg er bare blevet totalt afhængig af ham! Men jeg begrænser mig selv.

  #8969
  chokoladefro
  Deltager

  Synes du skal få talt med ham, så du ved hvor du står. Ingen grund til at du spilder din tid. Du kan som du selv skriver heller ikke være åben over for andre, når du lægger din energi i ham.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.