Kærester en gang ude i fremtiden?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1986
  hejmeddig
  Deltager

  Hej. Min kæreste og jeg gi fra hinanden for 2 uger siden, da vi begge havde mistet følelserne helt i løbet af de sidste 4 måneder efter et forhold på over 2 år. Vi blev ikke uvenner og valgte så at skilles som venner. Vi besluttede os for ikke at ses eller snakke sammen den første uges tid, så mødte vi hinanden til en fest og fik snakket ordentligt igennem sammen om hele situationen og om at vi har brug for tid hver for sig, hvor vi ikke er kærester og kan gøre hvad vi vil, men stadig snakker sammen fortroligt. Vi synes dog begge at hinanden er dejlige, søde, smukke og helt igennem fantastiske, og vi kan ikke på nogen måde sammenligne hinanden med vores andre venner, men det er dog uden følelser for hinanden. Men vi sov så sammen i nat, da jeg var ked af det over noget helt, helt andet, vi snakkede om minder, ting der gik galt og hvad vi helt sikkert ville gøre bedre en anden gang i et forhold og på hvilke punkter vi vil ændre os på i er forhold. Vi snakkede om at vi aldrig havde haft det sådan med nogen før som vi har haft det med hinanden og snakkede om, at vi her til sommer måske kunne begynde pg prøve og finde ud af det som kærester igen, hvis vi dog har lysten til sin tid, men vi snakkede om at vi sagtens vil kunne “falde” for hinanden igen. Han tager ud pg rejser om 2 måneders tid måske og derfor snakkede vi om at vi kunne snakke om det til den tid. Vi er dog meget enige om at vi lige nu her ikke skal være kæreste og vil have det sundt med, at vi skal se andre i byen og være sammen med andre, og bare kunne være single igen.
  Siden bruddet har vi det hinanden 2 gange dette har dog pg er kun som venner pg vi har også sovet sammen uden Der har været noget.
  Men er det muligt at genskabe kærligheden igen efter noget tid som single? Selv om man stadig er bedste venner og har en fortrolighed som vi ikke har hos nogen anden, og vi snakker stadig om alt? jeg håber det virkelig, for jeg kan ikke give ham op! han er virkelig den rigtige for mig, og det kan jeg mærke, har ikkehaft det sådan med nogen før

  #2003

  Hej

  Jamen, I kan da sagtens finde hinanden igen, hvis I ikke kan glemme hinanden. Det er da også et meget unikt forhold, I har med åbenhed og ærlighed. Skønt.

  Eneste risiko skulle være, at jeres venskabsside er så stærk, at den måske kommer til at overmatche det erotiske. Men lige nu er det mest mere vigtigt bare at tro og håbe på, at båndet mellem jer holder. Held og lykke med det.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.