kæreste uinteresseret i familie

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18325
  Urtepigen
  Deltager

  Hej!
  Jeg er en ung kvinde på 21. Min kæreste gennem snart 3,5 år udviser ikke meget interesse i at lære min familie (ikke den helt nære, men kusiner fætre osv) at kende, hvilket går mig meget på, da jeg elsker at være social og være til familiefødselsdage og lignende. Problemet er ikke det faktum at min kæreste er mindre social end jeg, men det at han så hurtigt dømmer, at han kender personen nok til, han ikke føler, han vil have noget interessant at snakke med dem om. Dette føler jeg han dømmer uden at kende mine familiemedlemmer særligt godt. Ofte bytter han endda rundt på folks navne. Dog er det langt bedre nu, end hvad det har været i forhold til det. Også et lille sidespor. Jeg har prøvert at forklare min kæreste, hvor meget det går mig på, men det er som om, han ikke rigtigt forstår, hvorfor jeg bliver så frustreret. Nogle råd til at håndtere dette, evt en form for kompromis? Og hvordan kunne jeg evt få ham til at være mere interessede i folk uden så hurtigt at dømme dem som “interessante” eller “uinteressante”?
  Mvh. Urtepigen

  #18326
  Go Happy
  Deltager

  Jeg er dobbelt så gammel som dig, og livet har lært mig, at det er bedst at vælge sine kampe med omhu 🙂

  Elsk og respekter din kæreste som han er. Jeg gætter på, at han også er i starten af 20’erne? De færreste unge mænd “gider” alt det familiehalløj. Fætre og kusiner og familie længere ude er jo relationer man vælger at pleje, lidt på linje med venner og veninder man selv vælger.

  Jeg er helt med din kæreste her. Lad ham have sin mening, og respekter at han prioriterer sine egen familie og venner højere end dine relationer 🙂 Så længe han stiller op til fødselsdage i din nærmeste familie, og i det mindste lader som om at det er hyggeligt, så mener jeg ikke at du kan forvente mere.

  Det du spørger om, er råd til hvordan du kan ændre din kæreste. Du kan ikke ændre andre, og mit bud er, at du fratager ham lysten til helt at deltage i noget med din familie, hvis du fortsætter med at prøve 🙂

  #18607
  Urtepigen
  Deltager

  Okay, jeg kan godt se din pointe, men det er nu alligevel bedre nu – men tak 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.