Kæreste tænder på unge teens

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11401
  tinulka
  Deltager

  Hej jeg har været kæreste med en 40 årig mand i snart 1 år, det har været ret godt selvom jeg flere gange har følt at han ikke rigtig tænkte på andet end hans behov. Jeg er mor til 4 piger hvoraf de 2 er voksne. Min kæreste har flere gange omtalt især den ene datter som guddommelig smuk og sagt at det er fordi jeg har god genetik, og ikke pga at jeg var smuk. Han har en ven der roser unge piger, og praler når han har været sammen med nogle der ser ud til at være 14 år selvom han selv er 36 og har en 28 årig kæreste. Hans ven omtaler mig som den gamle slidte kusse, luderen, soen, bossen, at kun de unge piger gir manden glæde og han forsøger at få min kæreste med på festivals osv så de kan kneppe nogle teens. Jeg har læst i min kærestes tlf og fandt ud af at min kæreste har fortalt sin ven om fortrolige ting som var imellem os, og at vennen skriver at han godt kan forstå at mn kæreste så ofte får et rush af unge piger. Jeg fandt også 3 billeder som min kæreste har taget af en ung pige på 13 år, de er taget bagfra og de ligner en af mine døtre så meget at jeg måtte høre min datter om det var hende. Min datter er snart 11 . Min kærste som jeg nu har smidt ud forsøger at få mig tilbage men jeg føler jo at jeg har et rovdyr gående rundt om mine børn. Hvad syns I om dette jeg skriver?

  #11402
  AnneM
  Deltager

  Hvor er det godt du har smidt ham ud!!!!

  At du har spurgt din datter, om det var hende på billedet, overskrider langt mine grænser for, hvad man kan byde et barn at trække ind i deres liv. Jeg kunne godt skrive en masse om, at det er din exkærestes ansvar at være dig tro, uanset, hvad hans venner end lokker med, men de andre oplysninger har langt overskredet mine grænser for definitionen af et sundt miljø for børn at vokse op i.

  For både din, men særligt dine døtre, må du aldrig lukke ham ind igen! Jeres forhold er ikke sundt og rask og børn må under ingen omstændigheder ende i en situation, hvor mor spørger/har mistanke til noget så alvorligt som overgreb. Du har et kæmpe ansvar overfor dine børn, da de endnu ikke er myndige.

  Ud med ham for evigt!

  #11403
  sissi
  Deltager

  FØJ FOR POKKER!!! godt du smed ham ud – tag ham IKKE tilbage.

  #11404
  tinulka
  Deltager

  Jeg har sagt til ham at jeg ved det hele og han nægtede først alt og nu forsøger han at få mig til at tie stille så hele byen ikke udpeger ham som pædofil og desuden er det kun billeder, han har ikke gjort noget siger han. Og så siger han at alle mænd tænder på teens, det er bare ikke alle der indrømmer det

  #11405
  tinulka
  Deltager

  Billedet med pigen, er et der er taget med tøj på. Det er en pige med shorts. Reagerede på det pga det ligner min 10 årige så meget at jeg ikke kunne kende forskel. Derfor spurgte jeg hende

  #11407
  AnneM
  Deltager

  Dit forhold er dysfunktionelt og skadeligt for både dit selvværd og for dine børns trivsel.

  Det er ligemeget om hun havde shorts på og om alle andre mænd tænder på teens. Noget i jeres forhold er dybt skadeligt. Det er meget alvorligt, at du har været nødttil at spørge din datter om billedet. Det er meget alvorligt! Din datter på 10 år skal jo have et barneliv uden de store bekymringer. Når du kan mistænke din kæreste for pædofili, så bliver du altså nødttil at tage det alvorligt. Sådan en atmosfære fortjener ingen børn at vokse op i. Lad nu være med at lytte til alle hans rationelle forklaringer. Det handler ikke om shorts og hvad andre mænd tænder på. Det handler om, at når du kan få den mistanke så er jeres forhold på den ene eller anden måde er sygt. Sådan en mistanke bliver du simpelthen nødttil at forholde dig til. Det er ikke normalt at gå rundt og mistænke sin kæreste for pædofili. En mistanke er rigeligt til at afslutte et forhold.

  #11410
  tinulka
  Deltager

  Ja det er meget alvorligt, lige nu er jeg jo lidt i chok tror jeg. Tænker rigtig meget. Mht billedet forsøgte han at forklare at billedet var et der gjore ham glad om vinteren, et simpelt sommerbillede der var smukt og ungdommeligt, men da jeg spurgte om han ville have stillet sig op og taget billedet mens pigens far var der, så sagde han nej det ville han ikke. Han tog jo billedet uden at hun vidste det. Han må også ha talt med hende siden han kendte hendes alder. 13 år

  #11411
  AnneM
  Deltager

  Du må ikke være sammen med sådan en mand. Om det er dig der overreagerer eller om han er pædofil er jo umuligt for mig at sige, men faktum er, at du har inviteret en mand ind i dit liv som af den ene eller anden årsag får dig til at involvere din 10 årige datter i et verdensbillede, som hun må ingen måder skal introduceres til. Han har en dårlig indflydelse på dig og han forpester dit liv med utryghed og alvorlige tanker, som du trækker ind i dine børns liv. Kan du selv se det?

  Måske er han pædofil – måske ikke, men han er ihvertfald usund for både dig og dine døtre. Fan’me om jeg ville være kæreste med en mand, der tænder på en voksen datter. Det er dybt krænkende for din store datter også!

  Om du er sygelig jaloux eller om han er en skiderik, ved jeg ikke noget om, men du og dine børn fortjener at du har en mand i dit liv, som får dog til at vokse. Ikke nedbryde dig og fucke med din hjerne, så du begynder at drage din lille datter ind i en syg voksenverden med mænd, der tænder på teenagere under den kriminelle lavalder!

  Jeg håber virkelig selv du kan se, at du og dine børn fortjener bedre!

  #11416
  sascha
  Deltager

  Manden er en latent bombe blandt dine mindste børn – ud med ham. Seksualitet kan kun styres medicinsk, så det er kun et spørgsmål om tid, før temperaturen stiger og en af dem eller deres veninder lider overladt. Du kommer aldrig til at kunne leve med dig selv, hvis det sker, nu du ER advaret.
  Derudover skal du da ikke leve dit liv med en, der accepterer at venner omtaler dig så respektløst.
  Ud med dyret. Godt gået i øvrigt.

  #11419
  tinulka
  Deltager

  Tak for jeres svar. Er glad for at jeg fulgte mit instinkt med at gennemgå hans tlf, også selvom det jeg fandt er en mavepuster. Det er lidt en chok-tilstand pt og også derfor jeg skriver her

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.