kæreste med en alkoholiker..kan jeg det?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9899
  millemaria
  Deltager

  jeg mødte en mand sidste år som var alkoholiker, efter et stykke tid måtte jeg melde pas og gøre det forbi. I januar i år fik vi kontakt igen efter han havde været på afvænning. Vi har nu været kærester i 2 måneder, men med utallige problemer. Hans eks. er han meget gode venner med, og det er jo ok, men han hver eneste dag skal jeg høre på hvad hun har gjort for ham, hvor meget hendes hund betyder for ham, hvor vigtigt det er for ham at hjælpe hende og støtte hende når hun har brug for det. Jeg har prøvet at være forstående og få en dialog om hende, men jeg er godt træt af at han hellere vil søge til hende med alting frem for mig der er hans kæreste. Forleden fik jeg så en besked fra en af hans gamle venner, der kunne fortælle at vedkommende var overrasket over at vi var kærester, for de dage han havde fortalt mig at han var i Kbh. havde han reelt været hos sin eks. og hjulpet hende med flytning. Det fik vi selvfølgelig et skænderi ud af. jeg kan accepterer at han ser sin eks som ven, men at han lyver for mig, har jeg meget svært ved. Han er også begyndt at drikke igen, nogle dage. men som han siger “jeg drikker ikke, tager kun et glas eller 2 engang i mellem”. jeg har på det sidste afsløret ham i flere løgne, som han pure nægter. og når jeg ringer eller sms til ham, ignorere han mig helt. Min fornuft siger mig at det her ikke er holdbart, men jeg holder jo utroligt meget af ham. Kan simpelthen ikke finde ud af hvad der sker, jeg føler han leger med mig i forhold til sin eks, som forøvrigt har foreslået ham at de bliver bollevenner. Hold op hvor er jeg ude et sted hvor jeg ikke kan bunde, og aner ikke mine levende råd. Han siger jo han elsker mig, og kun vil mig, men synes nu han viser det modsatte…hvad sker der og hvad skal jeg gøre??????

  #9908
  hexia D trix
  Deltager

  Er du i tvivl? LØB

  #9909
  hexia D trix
  Deltager

  Hvis det er svært kan du måske starte med at lægge afstand?

  #9911
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder som om han nyder et eller andet spil. Men jeg gætter bare. Jeg ville ikke være sammen med sådan en mand jeg ikke kunne stole på.

  #9912
  Sidsel
  Deltager

  Hvad du skal gøre? Afslutte forholdet I DAG!

  Du er ikke blot ude, hvor du ikke kan bunde. Det er meget værre: du er med lynets hast ved at drukne, så se at få reddet dig i land, inden kræfterne svigter og du går under.
  Undskyld “opsangen”, men på mig virker det som om du ikke er klar over, hvilket nedbrydende og altødelæggende univers, du er på vej ind i.

  Manden lyver og bedrager, drikker igen, underholder dig sadistisk med eksens fortræffeligheder. Eks. er vist lidt overdrevet. Hun ønsker ham som bolleven og jeg er ret sikker på, at den angivelige tur til København ikke kun bestod i at flytte møbler.

  Dertil kommer, at en alkoholiker ikke kan drikke kontrolleret. Kontroltabet er netop sygdommen!

  Så hvad er det, du holder af hos ham? Løgnene, bedraget (eksen), alkoholismen, at han ignorerer dig på sms og telefonopringninger?

  Forholdet er kun to måneder gammelt og må derfor være nemt at befri dig fra. I modsat fald kan jeg love dig et neverending mareridt, som vil skade dig dybt.

  Du kan nu med rette spørge, hvorfor jeg er så kontant og skråsikker.

  I tidernes morgen var jeg i samarbejde med en socialrådgiver – jeg er sygeplejerske – initiativtager til et af de første kvindekrisecentre, som vi efter etableringen ledede og drev i fællesskab.
  Din historie ville om fem-10 år ligne de forhutlede kvinder og deres skræmte børns historie, som vi gav husly.

  Det positive er, at du skriver herind. Det viser, at du tager initiativ og handler, når noget føles helt forkert. Jeg vil sige farligt på sigt. Fortsæt endelig med at skrive.

  Mange gode tanker til dig

  Sidsel

  #10139
  Amanda
  Deltager

  Kære Millemaria.
  Vis dig selv lidt respekt og befri dig fra dit bekendtskab med ham !!!

  Brug tråden her og din omgangskreds til at komme ovenpå efter bruddet og savnet af ham og søg derefter nye veje med en mand som behandler dig med den respekt som alle fortjener !

  #10339
  millemaria
  Deltager

  Tak for alle jeres konstruktive svar, det hjælper rigtig meget.

  Jeg er helt klar over at mit forhold til ham må slutte, og igen i weekenden havde vi et opgør vedr. hans eks som han mener “kan give ham everything” men som han ikke elsker, han elsker mig siger han. Jeg blev vred, smækkede med døren og kørte hjem. Havde det egentlig godt på vej hjem, var faktisk lettet, men så begynder han at sms mig med alskens kærlighedsord, samtidig med han skylder skylden på mig. Han er en mand der altid giver alle andre skylden for alting, han indrømmer aldrig noget. Jeg har skrevet til ham at jeg ikke ønsker et forhold med ham mere, han forstår det ikke. jeg prøver nu at ignorere ham, men hold da op der er følelser i klemme.

  hvorfor bliver man så afhængig af en mand, når man på alle måder kan se at det aldrig vil kunne fungerer??? Og hvordan holder jeg mig stærk fremadrettet????

  #10344
  Salamina
  Deltager

  Hej millemaria… check dette link nedenfor. Det er et program i 2 dele om at være “medafhængig”, hvor Gitte interviewer CC.

  Det giver dig en del svar, tror jeg/tænker jeg

  http://kanal-1.dk/energitte/

  Giv mig et prej, hvis linket ikke fungerer, så prøver jeg at linke igen.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.