kæmpe savn

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12150
  ipswich
  Deltager

  Kære alle,
  jeg ved ikke hvad formålet med dette indlæg eller, hvis I har lyst til at kommentere eller komme med erfaringer må i hjertens gerne. De fleste af mine venner er enten singler eller er i forhold og ikke rigtigt prøvet at være i mit situation – jeg ville ønske jeg havde brækket benet eller noget andet , det er det væreste smerte jeg nogensinde har prøvet i mit liv .
  Min kæreste gjorder vores forhold forbi 1 måned før vores 2 års dag og årsagen er underordnet da jeg MÅ fokusere på mig selv – jeg elskede hende mere end noget andet og hun var mit livskærlighed og vi var foreskellige på nogle punkter og derfor måtte hun trække stikket ud.
  det er nu ca. 4 måneder siden vi er gået fra hinanden, og vi har ikke haft kontakt til hinanden, da det er bedst muligt for mig at komme videre. Jeg savner hende absurd meget, tænker på hende hver eneste dag og drømme om hende hver nat. Hun var min første kæreste og spørgsmålet er hvor længe det skal varer ved? Jeg mærker ikke forbedring, jeg tænker på hende konstant og savnet er der hele tiden. Jeg føler mig helt død indeni

  Har i nogensinde prøvet noget lignende? – og hvor længe tog det jer for at komme videre?

  #12151
  Kattemor
  Deltager

  orkja..søde du – vi en mange som har været der..

  Jeg tænker stadig på hvor slemt det var, det er 10 år siden jeg var igennem turen og det var en laaaang tur.. modsat dig havde jeg ikke et clean cut, men min mand var lidt frem og tilbage mellem mig og en anden kvinde…av av av… så det er den bedste vej du har taget..

  jeg græd i mange måneder 🙁 jeg der gik nok et år før jeg begyndte at være lidt normal i hovedet igen…og flere år før jeg var helt almindelig igen… men stadig en gang i mellem kommer han forbi i mine drømme.. Han er gift i dag, og jeg har absolut intet ønske om at få ham tilbage, så det er ikke derfor, men jeg elskede ham højt..

  Du må bare tage en dag ad gangen, det gjorde jeg og hver aften jeg gik i seng, tænkte jeg – hvad har været godt i dag… og et eller andet havde jo altid været godt..

  Jeg kaldte min sorg for abstinenser.. tænk på som om du er på afvending, dit fix er væk og hele kroppen skal igen til at være clean igen og det er virkelig ubehageligt i starten… jeg dopede mig med film, høj musik og motion, og det hjalp til nogle frikvarterer i abstinenserne..

  Jeg lover dig det bliver langsomt bedre og du skal nok få det godt igen <3

  #12152
  ipswich
  Deltager

  Det er utroligt hvad kommunikation via nettet til et person som man ikke kender alligevel kan komme så nær. Kattemor dine ord varmer og bringer smilet frem – det betyder så meget at der er mennesker som har prøvet det samme og har fuld forståelse for den smerte man bære rundt med .

  jeg tager imod alle dine råd med åbne arme .

  TAK

  #12158
  Aries
  Deltager

  Jeg har også mistet mit livs kærlighed og står i øjeblikket i samme situation som dig. Jeg er på vej på job og skriver et længere skriv til dig i morgen.

  Don´t cry because it´s over – smile because it happend 🙂

  Aries

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.