Kæmpe eller give op?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15895
  Cocos
  Deltager

  Jeg er fucking forelsket og det er forbudt!! Hvorfor skal jeg blive vild med min kunde? Han har haft kæreste i halvandet år, de bor i hus sammen og jeg ved ikke hvad. Jeg har jo højest sandsynligt ingen chance. Men han er bare så dejlig? Har aldrig haft så god kemi med et andet menneske før, og jeg tror også det er gensidigt. Han kalder mig smukke og andre søde kælenavne, når vi skriver mails sammen, og når han besøger mig på kontoret, skal han altid lige lægge en hånd på min ryg og kigge på mig med de sødeste øjne. Forleden ringede vi sammen i arbejdstiden og endte med at snakke sammen i telefonen i 45 minutter om ALT andet end arbejde. Der er også tit hvor han facetimer mig istedet for at ringe til mig, og jeg føler at det bare er for at se mig. Han spørger mig tit om private ting og han prøver at lokke mig med på en bytur. Hvad gør jeg? Kæmpe eller give op?

  #15898
  sascha
  Deltager

  Ja hvad gør du? Det ved kun du. Sandsynligheden for at du får både moralske skrupler, knust hjerte og en kunde mindre er overhængende. Han er da også lun på dig, men 9 ud af 10 mænd stikker halen mellem benene, når valget time kommer – konen eller elskerinden. Og drømmer du om at få en mand, der rå flirter med andre? For kan han gøre det MED dig, kan han også gøre det MOD dig.
  Og når alt det er sagt, så går kærligheden jo sine egne vegne. Du er ramt. Og det kan ikke trylles væk igen.
  Du må gøre op med dig selv, hvad du vil og kan være med til. Og så må du tage konsekvensen af den handling, hvad end den bliver.
  Men et godt råd kunne jo være smilende at sige til ham, næste gang han inviterer ud, at det kunne være smadder hyggeligt og dejligt, men at du altså ikke går i byen med gifte mænd. Og da du synes han er rigtig sød og dejlig, så ville det meget hurtigt kunne blive kompliceret inden i dig, men tusind tak for tilbudet – blink blink…
  Hvis han vil noget, så må han jo tage den der fra. Man kan som regel ikke både blæse og have mel i munden på en gang – OG det er ikke et spørgsmål OM hun opdager jeres flirt (hvis den udvikler sig) men HVORNÅR – og så bryder helvede løs – og din charmerende loverboy forvandles til en grå konfliktsky og introvert frø – læs bare et hav af indlæg her. Næh du – find hellere din egen mand eller vent til ham her er fri, hvis du ikke vil ha dit liv smadret i atomer.
  Og jeg har i øvrigt ingen moralske skrupler eller søster solidaritet i det her – det er nøgternt, objektivt og baseret på masser af livserfaring. Det er aldrig en lykkelig op optimal proces at være 3 til tango. ALDRIG.

  #15900
  Aries
  Deltager

  @sascha har simpelthen skrevet det som det er. Den sidder lige i skabet. Det ER sådan det bliver. Jeg er vild med blink blink taktikken. Du sætter dig selv højt på den måde. Han må komme ud af det, han er i først, sorry to say alt andet er dead end og et smadret hjerte til dig, fordi han kravler ind til kæresten, mens du kan ligge og græde dig i søvn alene, fordi han har jo ligesom en at støtte sig til i sidste ende og det har du ikke. DON`T. Har amours pil været forbi jer, så afslutter han lige det andet først. BTW Players afslutter aldrig noget først..de blæser spiller og nyder på samme tid. De vil bare bekræftes og såden en bekræftelses bamse er du vel ikke?

  Aries

  #15905
  Amalie1
  Deltager

  Hvor godt skrevet Sasha – også en god reminder til mig.
  Det der starter så sødt, uskadeligt og hyggeligt- kan blive så fucked!!

  #15910
  Cocos
  Deltager

  Sasha du har så ret!! Fantastisk skrevet og det er virkelig sandt. Jeg er heller ikke ude på at ødelægge et forhold – det har aldrig været min mening. Og ja, jeg bliver nok nødt til bare at vente til han er ledig. Jeg har heller ikke lyst til at miste ham som kunde, hvis jeg fortæller om hvordan jeg har det. Tror bare jeg kører den stil, jeg hele tiden har kørt, og så må jeg håbe det giver pote i sidste ende. Andet kan jeg ikke gøre.

  Og nu er jeg “kun” 25 år, og han 28. Han er ikke gift, men har haft kæreste i halvandet år. I min alder er det ret normalt at tage nogle venner i byen sammen, om man har kæreste eller ej (altså så længe at man er flere afsted – hvilket også er det han pønser på). Desuden var han forbi kontoret igen i dag, hvor jeg igen igen fik sommerfugle i maven. Han skal altid lige røre ved mig, på en eller anden måde, når han går forbi mig eller når vi snakker sammen, og kan simpelthen ikke koncentrere mig om at snakke, når han gør det. Når vi taler sammen, snakker han altid ligeså stille, så jeg bliver nødt til at rykke tættere på ham, også er det der, han lige lægger en hånd på min arm. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind! Jeg VIL ha’ ham!

  #15911
  Eva Marie
  Deltager

  Nu er det jo ikke forbudt at være forelsket 🙂
  Jeg er midt 40 og hos “os” kan vi også godt tage i byen uden sin partner – så det er vist det samme, tror jeg.

  Jeg kender godt følelsen af at VILLE HA HAM NU!!!! men som jeg kan læse, så styrer du dig. Jeg synes blot du skal vide, at det ikke er forbudte følelser du har – vi ejer ikke hinanden. At du så rent moralsk skal “vente” eller holde dig væk indtil han er afklaret om han vil gå fra kæresten, det er i mine øjne en anden sag.
  Men dine sommerfugle og følelser er reelle….
  Måske er han ved at gå fra kæresten ? Hvem ved. 1 1/2 år er jo ingenting, og hvis han allerede er tiltrukket af en anden, så er der måske håb.
  Jeg ville tage i byen med ham! Du laver jo ikke noget “ulovligt” og så kan du se om der rent faktisk er en chance.
  Vi skal ikke dømme ham på forhånd:)

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.