Jeg trækker mig…. eller…??

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3919
  Aloha07
  Deltager

  Hej alle

  Jeg kunne godt bruge noget info fra jer, for er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal tolke mig selv. Jeg mødte for 3 uger siden en utrolig sød og dejlig mand. Desværre er han i et forhold, som han dog siger, at han er på vej ud af.

  Jeg har aldrig været særlig god til egne følelser og kan godt lide at holde lidt afstand til dem. Men jeg har også sagt til mig selv, at jeg bliver nødt til at “tage mig sammen” og lære at forstå og leve efter dem. Jeg jeg kommer længere med det end at pakke mig selv ind i vat.

  Det er selvfølgelig et problem, at manden stadig bor hos sin kæreste, men han er utrolig meget på. Ringer hver dag, skriver søde sms, siger de rigtige ting, vi kan snakke om alt. Han siger, at han aldrig har været utro før og det tror jeg på. Han er faktisk utrolig dejlig. Og når jeg bare lader mig flyde med, tænker jeg – WOW – det er næsten for godt til at være sandt (men det kan det jo også være). Men så prøver jeg lige så stille og finde lidt fejl ved ham. Bare så jeg ikke bliver alt for glad for ham. Og begynder at analyse om han nu virkelig ER noget for mig i stedet for bare at lade tingene ske og nyde det. Og jeg kan selvfølgelig heller ikke vide, om han bare udnytter mig!.

  Pga situationen er det nok naturligt, at jeg reagerer sådan, men havde det været en ledig mand, så havde jeg reageret på præcis samme måde. Det er som om, at jeg helst ikke vil knytte mig alt for tæt. Alternativet er at jeg aldrig har været forelsket eller elsket, for det er det samme hver gang.

  Hvad gør jeg for at ændre dette….? Eller er det helt normalt…??

  Og vil lige sige, at det bestemt ikke er hverdagskost for mig at løbe efter en mand med kæreste. Og at jeg udmærket ved det moralsk forkerte i dette. Men er det er sjældent, at jeg i det hele taget møder nogen, som interesserer mig så meget.

  Kærligst Aloha07

  #3920
  trunten
  Deltager

  Kære Aloha07..

  Ved du hvad grunden er til at du ikke vil knytte for tæt?

  Personligt synes jeg du skal bede ham manden gøre sit forhold helt færdigt først, inden du begiver dig ud i noget med ham. Jeg har alt for mange veninder med den slags dårlige oplevelser, hvor mændene decideret har løjet for at have noget ved siden af!
  Og min egen oplevelse med mænd der lige kommer ud af et forhold er ikke så godt 🙂
  Så pas godt på dig selv, og tænk på at der er masser af søde single mænd med gode kvaliteter ude i det ganske land.

  Kh Trunten

  #3923

  Aloha Aloha07!

  Jeg må sige, at du i mine ører lyder meget normal.

  Altså at du er lidt forbeholden og alligevel meget uforbeholden 🙂

  Og tillykke med at det er lykkedes dig at møde en, der sætter dit hjerte i brand og kilder din intelligens.

  Aloha herfra

  / Martin Østergaard

  #3933
  Aloha07
  Deltager

  Hej

  Trunten – jeg vil mene, at jeg trækker mig, fordi jeg er bange for at blive såret. Er egentlig ret følsom, men er opdraget til at være stærk og følelser var ikke noget, man brugte i min barndom. Så har nok lært at holde en vis distance.

  Tror også at det var derfor, at jeg endte op med at være sammen med en narcissist i 6 år, fordi det mindede mig om min barndom. Higen efter åbenlys kærlighed. Men valgte at bryde ud og bryde dette mønster.

  Manden jeg har mødt er netop åbenlys – og ja, jeg er udmærket klar over at der ligger en udfordring i det med hans ikke helt afsluttede forhold, men det føler jeg, at jeg har styr på. Og jeg ønsker at tro på ham. Men selvom jeg føler/tænker at det er ham jeg vil ha, kommer de gamle mønstre op med, at jeg helst ville trække mig. Der er to sider mig, der trækker i hver retning.

  Og tak Martin – men må sige, at du er den første, der har kaldt mig uforbeholden – når det gælder det følelsesmæssige plan 🙂

  Kærligst Aloha07

  #3939

  Hej Aloha07

  Jeg er glad for at være den første 🙂

  Og du har jo tydeligt anlæg for det uforbeholdne, når du kan skrive: “Og når jeg bare lader mig flyde med, tænker jeg – WOW …”.

  Så kan jeg da godt se og høre, at du ikke er den, der rykker først frem i bussen, når der er mulighed, men er det ikke sandt, at der med denne mand er blevet slået hul på noget nyt i dig? Eller tager jeg helt fejl?

  Og forstå mig ret, men skid nu hul i din barndom. Det er der, du kommer fra, men det er jo ikke der, du skal hen. Og lad være med at se alt igennem fortidens briller og som defensive mønstre beregnet på at beskytte et besværligt sind. Jeg forstår godt, at du gør det. Det kan være livsnødvendigt. Men lad være med at hænge for meget fast i det. Så bliver virkeligheden, nuet og realiteten sovset ind i for meget brun tyngde. Og det har ingen fortjent.

  Se også din usikkerhed, din vaklen og dit vægelsind som en meget naturlig og menneskelig reaktion på at møde stor kærlighed til en mand, der ikke lige er i stand til at blive offentlig med alle jeres gensidige følelser. Det kan jo omvendt også være en relativ beskyttelse af dig i en periode, hvor du prøver at få bare en smule styr på dit hjerte.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #3971
  Aloha07
  Deltager

  Hej Martin

  Tak for din besvarelse – og hvor er det dog dejlig befriende (-:

  Ingen moralprædiken om ikke at date en “optaget” mand, og det med at kigge fremad er netop det, jeg ønsker. Da jeg for 2 år siden gik fra min ex lavede jeg ikke andet end at kigge bagud og analysere, og det er lidt deprimerende. Og tror faktisk at det “hul”, du skriver om, allerede blev grundlagt der. Men da jeg mødte ham fik jeg en ustyrlig trang til at se fremad, til også at tage den sårbare mig frem, til at møde ham der, hvor han er, og hvor jeg gerne vil hen. Og troen på, at jeg faktisk kan gå på vandet, jeg skal bare lade mig selv gøre det.

  Og jeg prøver virkelig ikke at hænge fast i de gamle mønstre, og i stedet for at stille spørgsmåltegn og analysere alting, så prøver jeg bare at være til og nyde hans store opmærksomhed og kærlighed til mig og min person. Og faktisk går det bedre. Jeg VIL det, jeg vil elske, jeg vil elskes og jeg vil se fremad. (-: Men også derfor, at det er desto mere træls, når jeg reagerer, som “jeg plejer”. Men det er tilsyneladende meget normalt (-:

  KH Aloha

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.