Jeg prioriterer ham mere end han prioriterer mig!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3477
  SanneM
  Deltager

  Hej
  Jeg er i et langdistance-forhold og ser min kæreste næsten hver weekenden. Sagen er den at jeg desværre indimellem sidder med den følelse at jeg forsøger at trække i retning af mere tid sammen, måske blot et par timer indimellem, imens min kæreste i de situationer prioriterer at tage hjem eller komme senere for at lave lektierne eller andet. Jeg strækker mig og er enormt fleksibel, for at få så meget tid med ham som muligt, men føler ikke det går ligeså meget den anden vej. Han er mere af den mening at hvad betyder to timer ekstra.. Jeg er træt af det og har overvejet at begynde bare at prioritere mine ting højere også, men er bange for at vi så kommer til at se hinanden endnu mindre, hvilket jeg ikke ønsker. Samtidig sidder jeg med en uvished om hvorvidt det siger noget om hans følelser til mig at han ikke prioriterer mig ligeså højt, som jeg prioriterer ham. Han er på mange andre områder en virkelig dejlig kæreste, omsorgsfuld, lyttende, kærlig og åben.
  Tak, på forhånd!

  #3484

  Hej

  Jeg tror, at du skal gøre præcis, som du selv foreslår. Prioritere dine egne gøremål noget højere end nu. Meget højere.

  Mit gæt er, at han, når han er åben og omsorgsfuld, som du beskriver, tydeligt mærker og tynges af både dit udtalte og dit uudtalte forventningspres. Når du trækker for meget i den ene ende, har han intet andet valg end at trække kontra i den anden ende. Og da han er mand, har han svært ved effektivt at sige fra over for dit behov og beskytte sit eget og prøver sådan lidt at slå dit behov hen … hvilket er en totalt dårlig strategi, selv om han gør det i den bedste mening.

  Det er jo klassisk, at kvinder gerne vil have mere samvær, mens mænd trives bedst med, at der er lidt længere mellem snapsene. Og i nogle forhold er det omvendt.

  Drop offerrollen (også din indvendige og for andre usynlige, men for dig ødelægggende!) og befri dig selv. Gudskelov er han en dejlig mand. Og når du har det sådan med ham, så synes jeg, at det er åndssvagt at begynde at fortolke negativt på, at han har meget andet i sit liv, han gerne vil – ud over dig.

  Hvis du gerne vil have mere specifikke forslag til, hvordan du scorer mere opmærksomhed og tid fra og med ham, så få noget hjælp hos en dygtig terapeut/psykolog, som både kan drille din forurettelse og angive nogle kreative måder at tiltrække ham på – uden at du sælger ud af dig selv, tværtimod.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.